- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Şimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Canım beni de ekler misinKilo ve Ölçüm Tablosu
25 Ekim - 25 Kasım
UYE Kilo Kol Bacak Alt Bacak Göğüs Bel Göbek Kalçahzlsel 66 28 52 37 93 73 91 93 61 32 58 38 86 72 89 97 85 36 69 - - - 105 90 - - - 119 67,3 - - 57 - - - 87 83 - - - 108 68 27 59 40 90 72 86 100
Kızlar ölçümlerinizi belirttikçe listeye ekleyeceğim kiloları yalnız yazmış olabilirim söylersiniz düzeltirim bakalım 1 ay sonra tekrar paylaşacağız nasıl fark edecek kaç kilo vermiş kaçar cm incelmiş olacağız
Bende bugün aynı durumdayım saçmaladım bayaBen bugn yine sacmaladim biraz ya, babam gitmeden yola gelemiycem belli oldu daha da almasam iyi
Yok kız sen de ben gibi dikdörtgen vücutsun hem de ne güzel alt bacakların incecikCanım beni de ekler misin
Kilo 66,5 kol 28 bacak 53 alt bacak 32 göğüs 94 bel 75 göbek 95 kalça 96
(Ayy böyle de yazınca şekilsiz şukulsuz bir şeyim sanki)
Göbeği halletsek aslında bayağı Güzel olur amaYok kız sen de ben gibi dikdörtgen vücutsun hem de ne güzel alt bacakların incecikYarın eklerim kuzum listeye
Benim de durum aynı canım aslında kilo vermekten ziyade şu göbeği halletmek istiyorum bundan sonra bölgesel hareketler yapayım diyorum o yüzden spor olarakGöbeği halletsek aslında bayağı Güzel olur ama
Yaa benim hep az da olsa vardı ama hamilelikle çok çatladı ve kaldı epey normal doğum olmasına rağmen gider mi acaba sporla bilmiyorumBenim de durum aynı canım aslında kilo vermekten ziyade şu göbeği halletmek istiyorum bundan sonra bölgesel hareketler yapayım diyorum o yüzden spor olarak
Yaa benim hep az da olsa vardı ama hamilelikle çok çatladı ve kaldı epey normal doğum olmasına rağmen gider mi acaba sporla bilmiyorum
dur profile fota koyacağım bak kaldıracağım sonra şöyle 7-8 kilo daha gitse tama m
Biraz daha kilo vereyim alıp yapacağım İnş senin boyun uzun canım şimdi bile çok iyi kilon bir iki fotonu gördüm harika bir değilim olmuştu gerçekten hedefine de çok az kalmışHedef60kgolmak tavsiyesiyle termal üst ve at kestanesi jeli aldım spor yaparken kullandım biraz etkili oldu ama çok yapamadım istersen sen de deneyebilirsin canım şimdi de iyisin bence ama 5-6 kilo kilo filan verdiğinde daha iyi olacaktır ben kendime beli 70 cm yaptığımda ve vki ye göre 21,5 olduğumda yani 62 kilo diyeti bırakacağım dedim 3 cm ve 2-2,5 kilom kaldı
ellerine sağlık kuzumKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM
Uye22 Ekim 23 Ekim 24 Ekim 25 Ekim 26 Ekim 27 Ekim 28 Ekim @Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 @nnurc @Pain Killer @Pin-ky Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis @karabiber01 Jasminium84 @Breeze96 @Fit mutlu anne @diyetcigeldihanim SonsuzUmut @Ucmelekannesi @Hogwartss
Cnm bacak yazan en kalın yer değil mi siz dizin 5-6 cm üstünden mi aldınızKilo ve Ölçüm Tablosu
25 Ekim - 25 Kasım
UYE Kilo Kol Bacak Alt Bacak Göğüs Bel Göbek Kalçahzlsel 66 28 52 37 93 73 91 93 61 32 58 38 86 72 89 97 85 36 69 - - - 105 90 - - - 119 67,3 - - 57 - - - 87 83 - - - 108 68 27 59 40 90 72 86 100
Kızlar ölçümlerinizi belirttikçe listeye ekleyeceğim kiloları yalnız yazmış olabilirim söylersiniz düzeltirim bakalım 1 ay sonra tekrar paylaşacağız nasıl fark edecek kaç kilo vermiş kaçar cm incelmiş olacağız
Yok canım en kalın yerinden aldım 5-6 cm üstü değil hatta merak edip ölçtüm senin için tekrar dizin 5-6 cm üstü dediğin yer 40-45 cm çıkıyorCnm bacak yazan en kalın yer değil mi siz dizin 5-6 cm üstünden mi aldınız
Kolay gelsin canım ne güzel erkenden bitiriyorsun sporunuGü nay dınnnnnnn ben bugün erkendem çıktım dışarıya adımlarımı tamamlamaya değil ama yürümeyebi kenarda ipimi de atlayayım dedim çıkmışken
Aynen öyle ya geç saate kalınca hiç yapasım gelmiyorKolay gelsin canım ne güzel erkenden bitiriyorsun sporunu
Tamam cnmYok canım en kalın yerinden aldım 5-6 cm üstü değil hatta merak edip ölçtüm senin için tekrar dizin 5-6 cm üstü dediğin yer 40-45 cm çıkıyor
40 cm ne yapacaksın boşver iyidir 50li rakamlar azcık kalın olsunTamam cnmkalın bacaklar topluluğuyuzz hey heyy
Ben memnunum canım halimden aslında ya sadece 50 kilodan fazla vermiş olduğum için ne yazıkki sarkan bir göbeğim var artık sporla çözmeye çalışacağım ama çözemezsem hamileliği de aradan çıkarttıktan sonra karın germe ameliyatı olacağımBiraz daha kilo vereyim alıp yapacağım İnş senin boyun uzun canım şimdi bile çok iyi kilon bir iki fotonu gördüm harika bir değilim olmuştu gerçekten hedefine de çok az kalmış