Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım ellerine sağlık
Bildir tabi canım sen de özellikle muhteşem farklar olacaktır sporların harika çünkü
Afiyet olsun canım nasıl oldu tadı
Sağolun kızlar tadı güzeldi dün 1 kaşık yedim. Bekledikce belki daha güzelleşmiştir ama bugün birdaha tatmadım. Ben insülin direnci için ilaç kullanmaya başladım. İlacın yan etkisi miğde bulantısı yapıypr ilk günler. O yüzden böyle bazı yiyecekleri göresim gelmiyor bugün oda o yiyeceklerin arasındaNasl oldu tadı
Ahhh hele benn maşallahı varrTamam cnmkalın bacaklar topluluğuyuzz hey heyy
İnsülin direnci için hangi ilacı kullanıyorsun canım matofin miSağolun kızlar tadı güzeldi dün 1 kaşık yedim. Bekledikce belki daha güzelleşmiştir ama bugün birdaha tatmadım. Ben insülin direnci için ilaç kullanmaya başladım. İlacın yan etkisi miğde bulantısı yapıypr ilk günler. O yüzden böyle bazı yiyecekleri göresim gelmiyor bugün oda o yiyeceklerin arasında
Ahhh hele benn maşallahı varr
40 cm ne yapacaksın boşver iyidir 50li rakamlar azcık kalın olsun
Gidecek canımmSağolun kızlar tadı güzeldi dün 1 kaşık yedim. Bekledikce belki daha güzelleşmiştir ama bugün birdaha tatmadım. Ben insülin direnci için ilaç kullanmaya başladım. İlacın yan etkisi miğde bulantısı yapıypr ilk günler. O yüzden böyle bazı yiyecekleri göresim gelmiyor bugün oda o yiyeceklerin arasında
Ahhh hele benn maşallahı varr
Evet matofini kullanıyorum canımİnsülin direnci için hangi ilacı kullanıyorsun canım matofin mi
Benim ilk başladığımda 73 tü bacaklar yavaş yavaş inceliyor kilolar gittikçe
Evet bacaklar çok zor gidiyor ya ilk kontrolümde bacaklardan hiç gitmemişti sonrakinde gitmişti ama 300er gr. Uzun sürcek ama inşallah inceli birgün
Gidecek canımmyalnız en son gidiyor yani yüzde olarak en az o can sıkıyor
Bana da doktor vermişti ama ben kullanamadım yan etkisi olunca ama etkili bir ilaçEvet matofini kullanıyorum canım
Benim hep kalın bacaklarım ya inşallah incelir
Gidecek tabi ki cnmEvet bacaklar çok zor gidiyor ya ilk kontrolümde bacaklardan hiç gitmemişti sonrakinde gitmişti ama 300er gr. Uzun sürcek ama inşallah inceli birgün
Bende bir dönem ara verdim. Şimd yine başladım. Günde 2 olunca istifrah bile ettiriyor günde 1 içiyorum o yüzden ama çok bulandırıypr inşallah düzelir biraz dayanıyımdaBana da doktor vermişti ama ben kullanamadım yan etkisi olunca ama etkili bir ilaç
Benim de üst bölge öyle özellikle göğüsler ama küçülüyor zamanla tabi istediğimiz kadar olmayabiliyor
Bende yaptım yaBen perşembe akşamına yakışmayacak bir şey yaptım az önce
Amanın gidiyor musun kıızzzzzKızlar ben diyete odaklanamıyorum şu sıralar biraz canım sıkkın
Derse de başlamam lazım ama toparlamaya çalışıcamherkese başarılar
Yapmayaydık iyiydi neyse gidip menümü yazayım bariBende yaptım ya
Yaz bakıyım sen ne yemişsinYapmayaydık iyiydi neyse gidip menümü yazayım bari
İnşallah biran evvel sıkıntın geçer canım rabbimmferahlık versinKızlar ben diyete odaklanamıyorum şu sıralar biraz canım sıkkın
Derse de başlamam lazım ama toparlamaya çalışıcamherkese başarılar
Ay ben de bir şey yedin sandım heeeeeee28 ekim
1 bardak limonlu su
10:30
Yulaflı tost
Domates salata
13:00
Türk kahvesi
1 kare bim şeker ilavesiz çikolata
15:30
1 wasa üzeri yoğurt
1 fincan yeşil çay