Kilolar Firarda 😎

Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım ellerine sağlık
Bildir tabi canım sen de özellikle muhteşem farklar olacaktır sporların harika çünkü

Afiyet olsun canım nasıl oldu tadı
Sağolun kızlar tadı güzeldi dün 1 kaşık yedim. Bekledikce belki daha güzelleşmiştir ama bugün birdaha tatmadım. Ben insülin direnci için ilaç kullanmaya başladım. İlacın yan etkisi miğde bulantısı yapıypr ilk günler. O yüzden böyle bazı yiyecekleri göresim gelmiyor bugün oda o yiyeceklerin arasında
Tamam cnm kalın bacaklar topluluğuyuzz hey heyy
Ahhh hele benn maşallahı varr

İnsülin direnci için hangi ilacı kullanıyorsun canım matofin mi
Benim ilk başladığımda 73 tü bacaklar yavaş yavaş inceliyor kilolar gittikçe

40 cm ne yapacaksın boşver iyidir 50li rakamlar azcık kalın olsun

Gidecek canımm yalnız en son gidiyor yani yüzde olarak en az o can sıkıyor

Evet matofini kullanıyorum canım
Benim hep kalın bacaklarım ya inşallah incelir
Bana da doktor vermişti ama ben kullanamadım yan etkisi olunca ama etkili bir ilaç
Benim de üst bölge öyle özellikle göğüsler ama küçülüyor zamanla tabi istediğimiz kadar olmayabiliyor

Bana da doktor vermişti ama ben kullanamadım yan etkisi olunca ama etkili bir ilaç
Benim de üst bölge öyle özellikle göğüsler ama küçülüyor zamanla tabi istediğimiz kadar olmayabiliyor
Bende bir dönem ara verdim. Şimd yine başladım. Günde 2 olunca istifrah bile ettiriyor günde 1 içiyorum o yüzden ama çok bulandırıypr inşallah düzelir biraz dayanıyımda
Ay inşallah göğüslerde var benim de

Ay ben de bir şey yedin sandım heeeeeee
Yaz bakıyım sen ne yemişsin
Yazdım kuzum☺

İyi akşamlar canlar

Düzen kuramadım bı . Yediğim içtiğim de saçma yine şu ara.

Buraya da bir gelip bir gidiyorum . En iyisi kendimi iyice toparlayıp gelmek sanırım.

Arada girer neler yaptığınıza verdiğiniz kilolara bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…