Sadece kiloya bakmayalım istedim çünkü bazen az kilo vermiş ama müthiş incelmiş oluyoruz ikisi de önemli incelme daha önemli hatta inşallah güzel farklar göreceğiz canım
Yaa bende hic bilemiyorm onu cunku gobek deliginle en kalin yer arasi 5 cm civari oynuyor bende en kalin yerdn aliyorm hazaln dedigi gbi en mantiklisi o sankihadi bakalıımmm 1 ay sonra neler olacak acaba
göbek ölçüsü nereden alınıyor canım, bu arada
Bende oyle cnmBen göbek deliğinin altında göbeğin en kalın olduğu yerden alıyorum canım
Karnabaharda şişiriyor beni ya.Metabolizmayla alakalı sanırım.maşallahKıymalı karnabahar canım2.5 lt de suyum var yeşil çayım var
Yani yanında yenenler ve bütün günün toplamı önemli cnm
Tamamdır canımYaa bende hic bilemiyorm onu cunku gobek deliginle en kalin yer arasi 5 cm civari oynuyor bende en kalin yerdn aliyorm hazaln dedigi gbi en mantiklisi o sanki
Canım cuma günü ben de bildireyim ölçümlerimi kilomlaKilo ve Ölçüm Tablosu
25 Ekim - 25 Kasım
UYE Kilo Kol Bacak Alt Bacak Göğüs Bel Göbek Kalçahzlsel 66 28 52 37 93 73 91 93 61 32 58 38 86 72 89 97Cookiie 85 36 69 - - - 105 90 - - - 119 67,3 - - 57 - - - 87 83 - - - 108 C Cagrihilal1 68 27 59 40 90 72 86 100
Kızlar ölçümlerinizi belirttikçe listeye ekleyeceğim kiloları yalnız yazmış olabilirim söylersiniz düzeltirim bakalım 1 ay sonra tekrar paylaşacağız nasıl fark edecek kaç kilo vermiş kaçar cm incelmiş olacağız
Çok geçmiş olsun canım allah şifanızı versinKizlar nasilsiniz? Bizim hastaliklar devam ediyor ben pek dikkat edemiyorumiyilesince tekrar basliycam insallah
Ellerine sağlık canım afiyet olsunKızlar yaptım fındık ezmesi. İçerisine şekerli vanilya koydum 1 paket ama
Afiyet olsun canım ellerine sağlıkKızlar yaptım fındık ezmesi. İçerisine şekerli vanilya koydum 1 paket ama
Afiyet olsun kuzum çok güzel menü27 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
Maydanoz
1 tk bal
4 ceviz
Aksam:17.00
1porsiyon hamsi tava
Bol salata
Su:2 litre
Spor:42 dk zumba class
8 dk zumba
Bol yürüyüş
Eki Görüntüle 2941071
@UcanSupurgehzlsel Fit mutlu anne Ucmelekannesi yarimuhendis Cookiie Jasminium84 nnurc
Amanııınnn 63leri göreceksin cuma günü27 Ekim
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 2 çatal krem peynir, 1 tk süt reçeli, 1 muz
Ara
Sütlü nescafe, 3 züber lokma
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 3 yk musakka, 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, salata
2 LT su, yeşil çay, spor yok
Fit mutlu anne @Sonsuz umut
Çok güzel ortim sporun da çok güzel tebrik ederim27 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
Maydanoz
1 tk bal
4 ceviz
Aksam:17.00
1porsiyon hamsi tava
Bol salata
Su:2 litre
Spor:42 dk zumba class
8 dk zumba
Bol yürüyüş
Eki Görüntüle 2941071
@UcanSupurgehzlsel Fit mutlu anne Ucmelekannesi yarimuhendis Cookiie Jasminium84 nnurc
Bildir tabi canım sen de özellikle muhteşem farklar olacaktır sporların harika çünküCanım cuma günü ben de bildireyim ölçümlerimi kilomlamotive olayım sizinle beraber
Çok geçmiş olsun canım allah şifanızı versin
Afiyet olsun canım nasıl oldu tadıKızlar yaptım fındık ezmesi. İçerisine şekerli vanilya koydum 1 paket ama
Ben 1 haftalık ip programı yaptım 1 gün es veririm belki bakalım 1000 tane atlayacağım ve her güne 10dk chloe ting karın çalışacağımBildir tabi canım sen de özellikle muhteşem farklar olacaktır sporların harika çünkü
Ne güzel olurdu görebilsemAmanııınnn 63leri göreceksin cuma günü
Çok güzel ortim sporun da çok güzel tebrik ederim
Çok iyi canım ya fark güzel olacaktırBen 1 haftalık ip programı yaptım 1 gün es veririm belki bakalım 1000 tane atlayacağım ve her güne 10dk chloe ting karın çalışacağım
He valla birden gitmesi çok güzel oluyor❤Ne güzel olurdu görebilsemKaç haftadır sabitim ya bu hafta iyi oldu gitti kilolar birden
Çok iyi canım ya fark güzel olacaktırBen de oturduğum yerden bakayım nereyi incelteceksem kalınlaşmasam yeter
Olabilir aslında bu hafta da böyle geçsin cuma günü itibariyle biraz karın çalışmaya başlayabilirim zaten en çok ihtiyaç oradaHe valla birden gitmesi çok güzel oluyor❤
İnşallah canımya yattığın yerden ayaklarını kullanmayacak sporlar yap karın çalış mesela
Bence de başla hiç yoktan iyidirOlabilir aslında bu hafta da böyle geçsin cuma günü itibariyle biraz karın çalışmaya başlayabilirim zaten en çok ihtiyaç orada
Uye | 22 Ekim | 23 Ekim | 24 Ekim | 25 Ekim | 26 Ekim | 27 Ekim | 28 Ekim |
C Cagrihilal1 | |||||||
G Goklerce | |||||||
@hadikonusalim | |||||||
@medine66 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@SanSebastianCheesecake | |||||||
| |||||||
| |||||||
@karabiber01 | |||||||
| |||||||
@Breeze96 | |||||||
| |||||||
@diyetcigeldihanim | |||||||
@Sonsuz umut | |||||||
| |||||||
|
Nasl oldu tadıKızlar yaptım fındık ezmesi. İçerisine şekerli vanilya koydum 1 paket ama