Kilolar Firarda 😎

Sadece kiloya bakmayalım istedim çünkü bazen az kilo vermiş ama müthiş incelmiş oluyoruz ikisi de önemli incelme daha önemli hatta inşallah güzel farklar göreceğiz canım
cok mantikli canim
hadi bakalıımmm 1 ay sonra neler olacak acaba

göbek ölçüsü nereden alınıyor canım, bu arada
Yaa bende hic bilemiyorm onu cunku gobek deliginle en kalin yer arasi 5 cm civari oynuyor bende en kalin yerdn aliyorm hazaln dedigi gbi en mantiklisi o sanki
Ben göbek deliğinin altında göbeğin en kalın olduğu yerden alıyorum canım
Bende oyle cnm

Buraya hiç gelemedim kızlar sabah kuzenim geldi onunla kahvaltı ettik biraz dengesiz oldu öğünlerim ama güzel kapattım benceve en önemlisi bugün sonunda ip atlayabildim gerisi çorap söküğü gibi gelir

Canım cuma günü ben de bildireyim ölçümlerimi kilomlamotive olayım sizinle beraber
Kizlar nasilsiniz? Bizim hastaliklar devam ediyor ben pek dikkat edemiyorum iyilesince tekrar basliycam insallah
Çok geçmiş olsun canım allah şifanızı versin

Kızlar yaptım fındık ezmesi. İçerisine şekerli vanilya koydum 1 paket ama
Afiyet olsun canım ellerine sağlık

Afiyet olsun kuzum çok güzel menü

Amanııınnn 63leri göreceksin cuma günü
Çok güzel ortim sporun da çok güzel tebrik ederim

Canım cuma günü ben de bildireyim ölçümlerimi kilomlamotive olayım sizinle beraber

Çok geçmiş olsun canım allah şifanızı versin
Bildir tabi canım sen de özellikle muhteşem farklar olacaktır sporların harika çünkü
Kızlar yaptım fındık ezmesi. İçerisine şekerli vanilya koydum 1 paket ama
Afiyet olsun canım nasıl oldu tadı

Amanııınnn 63leri göreceksin cuma günü

Çok güzel ortim sporun da çok güzel tebrik ederim
Ne güzel olurdu görebilsem Kaç haftadır sabitim ya bu hafta iyi oldu gitti kilolar birden
Ben 1 haftalık ip programı yaptım 1 gün es veririm belki bakalım 1000 tane atlayacağım ve her güne 10dk chloe ting karın çalışacağım
Çok iyi canım ya fark güzel olacaktır Ben de oturduğum yerden bakayım nereyi incelteceksem kalınlaşmasam yeter

Ne güzel olurdu görebilsem Kaç haftadır sabitim ya bu hafta iyi oldu gitti kilolar birden

Çok iyi canım ya fark güzel olacaktır Ben de oturduğum yerden bakayım nereyi incelteceksem kalınlaşmasam yeter
He valla birden gitmesi çok güzel oluyor❤

İnşallah canımya yattığın yerden ayaklarını kullanmayacak sporlar yap karın çalış mesela

He valla birden gitmesi çok güzel oluyor❤

İnşallah canımya yattığın yerden ayaklarını kullanmayacak sporlar yap karın çalış mesela
Olabilir aslında bu hafta da böyle geçsin cuma günü itibariyle biraz karın çalışmaya başlayabilirim zaten en çok ihtiyaç orada

İyi akşamlar kızlar bugün gelemedim hiç sabahtan oturma odamın camını sildim ortalığı toparladım koltukları değiştirdik köşem yaptırdık bı daha oynatmayim diye hallettim sonra kızı okula gönder oğlanı uyut ev işi derken biraz da genzim yanıyor grip oluyorum sanırım oğlan uyurken vurdum kafayı bende yattım uyudum saçma sapan şeyler yedim menülere bakayım kimler yazmış yazmamış bklm

Ben bugn yine sacmaladim biraz ya, babam gitmeden yola gelemiycem belli oldu daha da almasam iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…