Kilolar Firarda 😎

Sadece kiloya bakmayalım istedim çünkü bazen az kilo vermiş ama müthiş incelmiş oluyoruz ikisi de önemli incelme daha önemli hatta inşallah güzel farklar göreceğiz canım😍😍
:KK36: :KK200:cok mantikli canim
hadi bakalıımmm 1 ay sonra neler olacak acaba :rapci: :KK49:

göbek ölçüsü nereden alınıyor canım, bu arada
Yaa bende hic bilemiyorm onu cunku gobek deliginle en kalin yer arasi 5 cm civari oynuyor bende en kalin yerdn aliyorm hazaln dedigi gbi en mantiklisi o sanki
Ben göbek deliğinin altında göbeğin en kalın olduğu yerden alıyorum canım🥰
Bende oyle cnm

Buraya hiç gelemedim kızlar sabah kuzenim geldi onunla kahvaltı ettik biraz dengesiz oldu öğünlerim ama güzel kapattım bence🤣ve en önemlisi bugün sonunda ip atlayabildim gerisi çorap söküğü gibi gelir💃

Kilo ve Ölçüm Tablosu
25 Ekim - 25 Kasım
UYE
Kilo
Kol
Bacak
Alt Bacak
Göğüs
Bel
Göbek
Kalça
66
28
52
37
93
73
91
93
61
32
58
38
86
72
89
97
85
36
69
- - -
105
90
- - -
119
67,3
- -
57
- - -
87
83
- - -
108
68
27
59
40
90
72
86
100

Kızlar ölçümlerinizi belirttikçe listeye ekleyeceğim kiloları yalnız yazmış olabilirim söylersiniz düzeltirim bakalım 1 ay sonra tekrar paylaşacağız nasıl fark edecek kaç kilo vermiş kaçar cm incelmiş olacağız😍
Canım cuma günü ben de bildireyim ölçümlerimi kilomla😍motive olayım sizinle beraber😍💃
Kizlar nasilsiniz? Bizim hastaliklar devam ediyor ben pek dikkat edemiyorum😞 iyilesince tekrar basliycam insallah
Çok geçmiş olsun canım allah şifanızı versin😔

Kızlar yaptım fındık ezmesi. İçerisine şekerli vanilya koydum 1 paket ama 😬🤣

Eklentiler

• BE95F793-9016-4475-AC54-F0B56649062A.jpeg
    BE95F793-9016-4475-AC54-F0B56649062A.jpeg
    127,5 KB · Görüntüleme: 24
Afiyet olsun canım ellerine sağlık 😍🥰

27 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
Maydanoz
1 tk bal
4 ceviz

Aksam:17.00
1porsiyon hamsi tava
Bol salata

Su:2 litre
Spor:42 dk zumba class
8 dk zumba
Bol yürüyüş
Eki Görüntüle 2941071

@UcanSupurge hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi yarimuhendis yarimuhendis Cookiie Cookiie Jasminium84 Jasminium84 nnurc nnurc
Afiyet olsun kuzum çok güzel menü 😘🥰

27 Ekim
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 2 çatal krem peynir, 1 tk süt reçeli, 1 muz
Ara
Sütlü nescafe, 3 züber lokma
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 3 yk musakka, 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, salata

2 LT su, yeşil çay, spor yok

Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Sonsuz umut
Amanııınnn 63leri göreceksin cuma günü🤣🤣
27 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
Maydanoz
1 tk bal
4 ceviz

Aksam:17.00
1porsiyon hamsi tava
Bol salata

Su:2 litre
Spor:42 dk zumba class
8 dk zumba
Bol yürüyüş
Eki Görüntüle 2941071

@UcanSupurge hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi yarimuhendis yarimuhendis Cookiie Cookiie Jasminium84 Jasminium84 nnurc nnurc
Çok güzel ortim sporun da çok güzel tebrik ederim😍

Canım cuma günü ben de bildireyim ölçümlerimi kilomla😍motive olayım sizinle beraber😍💃

Çok geçmiş olsun canım allah şifanızı versin😔
Bildir tabi canım sen de özellikle muhteşem farklar olacaktır sporların harika çünkü😍😍
Afiyet olsun canım nasıl oldu tadı🥰

Amanııınnn 63leri göreceksin cuma günü🤣🤣

Çok güzel ortim sporun da çok güzel tebrik ederim😍
Ne güzel olurdu görebilsem🤩 Kaç haftadır sabitim ya bu hafta iyi oldu gitti kilolar birden😍
Ben 1 haftalık ip programı yaptım 1 gün es veririm belki bakalım 1000 tane atlayacağım ve her güne 10dk chloe ting karın çalışacağım😍😍
Çok iyi canım ya fark güzel olacaktır🤩 Ben de oturduğum yerden bakayım nereyi incelteceksem kalınlaşmasam yeter🤣🤣

Ne güzel olurdu görebilsem🤩 Kaç haftadır sabitim ya bu hafta iyi oldu gitti kilolar birden😍

Çok iyi canım ya fark güzel olacaktır🤩 Ben de oturduğum yerden bakayım nereyi incelteceksem kalınlaşmasam yeter🤣🤣
He valla birden gitmesi çok güzel oluyor❤

İnşallah canım😍ya yattığın yerden ayaklarını kullanmayacak sporlar yap karın çalış mesela😍

He valla birden gitmesi çok güzel oluyor❤

İnşallah canım😍ya yattığın yerden ayaklarını kullanmayacak sporlar yap karın çalış mesela😍
Olabilir aslında bu hafta da böyle geçsin cuma günü itibariyle biraz karın çalışmaya başlayabilirim zaten en çok ihtiyaç orada🤣

İyi akşamlar kızlar bugün gelemedim hiç sabahtan oturma odamın camını sildim ortalığı toparladım koltukları değiştirdik köşem yaptırdık bı daha oynatmayim diye hallettim sonra kızı okula gönder oğlanı uyut ev işi derken biraz da genzim yanıyor grip oluyorum sanırım oğlan uyurken vurdum kafayı bende yattım uyudum saçma sapan şeyler yedim menülere bakayım kimler yazmış yazmamış bklm

Ben bugn yine sacmaladim biraz ya, babam gitmeden yola gelemiycem belli oldu daha da almasam iyi

X