Kilolar Firarda 😎

Bakınca gayet güzel canım böyle devam gider illa ki kilolar bende hamile kaldığım kiloma döndüm bklm kalan 12-13 kg bı versem

Kizlar iyi aksamlar
12:00 1 tavuk doner durum, salata
15:00 1 kurabiye, kahve
19:30 4 kofte, 1 kasik humus, 1dilim ekmek

Su:1.5 litre pek icemedim
Menü güzel bence . Dönerin ekmeği büyük değildir diye düşündüm.
Ama suyun az canim
Tavuk da krema yerine süt kullanmam süper olmuş
Güzel bence afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Ooo sporda var hemide
Afiyet olsun canim .
Ev temizligi de spordan sayılsa keskemmmm
Afiyet olsun ne güzel menü .
Adımda var ohh ohhh
Afiyet olsun leylakcim .
Adım var harikasın
Ah o hanimeller. Kim çıkardı bu limonlu hanimelleri
Erken saatte olsaymis yakarmissin bence canim .
Menün gayet güzel şu az mı sankim
Pazartesi

Sabah
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalik biber
5 zeytin

Oglen
2 hurma
1 ceviz
4 badem
Sutlu kahve

Ara
Ananasli yesil cay
2 form cikolata kaplamali biskuvi

Aksam
1 kase dugun corbasi
1 biber dolmasi

@nnurc
Akşama salata falan da eklesen daha mı iyi olurmuş acaba.
Bisküviler spor olsa yanar gidermiş sankim
Güzel bence menun canim yumurta da kaçamak olacaksa ölelim bizzz
Adimin süper canim
Harika menü tebrikler canimmmm
Ohh lesliede varrr
Gofretin sayısı dışında güzel menü bence canim. 5 çok sankim.
Suyu az icmissin sen tuvalete az gitmek için mi
Kizzz kalk yap cabuk yada regl biraz rahatlayinca o koşu bandını eve süs diyemi aldın sen yada askılık niyetine mi
Ablalık yapayım azicik

Hepimiz öyleyiz bebeğim bu kilolar insanı yemeyle olacak ismi
Ayarimiz yok

çok teşekkür ederim, çokkkk memnun oldum.
Hoşgeldin canım
Harikasın
Kızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam
Vaayy şenlik vaar. Haydi 40 gün 40 gece spor yaparak kutlayalımm
Ay Masterchef Hasan çok tatlıııış sizin favoriniz kim?
Aaa ben favorim de Hasan. Çok başarılı
Tekrar Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun.

Vakitsizlikten yoktu o salata su diyete tam bir adapte olabilsem spora da baslayacagim insallah

Merhaba canım hoş geldin Emziren anne konusunda hiçbir tecrübem yok anneler zaten sana yol göstermişlerdir

Oyyy yolculukta tutacağı ödemin bile hesabını yapmış yavrum yaaa

Sadece +200 mü

Geçmiş olsun canım

O nasıl iş beaaa
Sorma canım nasıl sinir oldum benle bir alıp veremediği var herhalde
Sağ ol canım sana da geçmiş olsun
Sağ ol canım süt de yakışıyor
Hoşgeldin canım

Harikasın

Vaayy şenlik vaar. Haydi 40 gün 40 gece spor yaparak kutlayalımm

Aaa ben favorim de Hasan. Çok başarılı

Tekrar Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun.
Spor için bahanem de kalmadı Bu hafta yapmayacağım cuma başlarım artık canım dinleneyim azcık

ne diyeyim cnm zengin bir giriş olmuş
5 gofret hangisinden?
5-10 dk çok sık cnm enfeksiyon olmasın?

Yaa biyandan cok tatlı ama iste diyeti baltaliyor o kotu

züber candıır değil mi @yarimuhendis balım
hzlsel de seviorrrr o da sevioor bu da sevioor herkes seviooorr

Züber aşktır bu aralar bar değil de lokumlarından yiyorumama her gün tüketemiyorum maalesef meyve veya onu tercih etmem gerekiyor çünkü meyveyi de çok seviyorum
Aaa bende bayadir almadm alaym bari hurma gunkurusu baymaya basladi cikolata da yememek icin bisiler lazim bana illaki yoksa aburcubura yoneliyorum

Gercekten erkekler halden anlamıyor empati yaptirmak lazm ama nerde ondanda kacarlar
Ben tek cocuk olmasına ragmen bazen tv telfn veriyorm cunki sıkılıyor isim oluyor ve bana sarıyor sonra yani bence takma esini seninki hem nerdeyse bir mecburiyet yani

Ancak bitti gecmis oglanda tam dalacakken yok isigi accam yok oyuncaklari dokcem moduna girdi bi guzel kizdim delirdi etrafi dagitti firlatti agladi smdi uyudu :/ benimde gelen uykum kacti gitti. Nolcak bu cocuk boyle yaptikca ben sinirime yemeklere sariyorum mutsuzluktan mutsuzluk doguyor... Bugunde menu yazamadm cunki yine abarttim. Yarin yeni baslangicim olucak insallah

Muthiss menu ortimm afiyet olsunn

Diyetisyenden dinledim kahve ve hindistan cevizi yağının yağ yakımını hızlandırdığı bilimsel olarak ispatlanmış özellikle spordan yarım saat önce içerseniz fazladan 250 kalori yakabilirsiniz dedi
Cok iyi yaa vardi bende hindistan cevizi yagı bir bakayim
yemişsin gitmiş bile bundan sonra ne yiyecek acıkmayı bekleyip ye ki gülüm böyle artı olmasın , suyu arttırıp arada düzenli nefes alıp verme çalışması yapsan 2 güne gider artın
Tamam abla yapicam yarn kesin yeni baslangic yapiyorm basa sarmak yok bu defaa
Kızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam
Hadii gozun aydinnn
Teşekkür ederim canım hosbulduk. Bu sefer kararlıyım vericem bu kiloyu. Bugün mahallede herkes bir laf etti kiloma. Okadar moralim bozuldu ki. Vericem inadım inattir.
Hosgeldn cnm ay nekadar densiz insanlar var ya millet birine laf soylemeye yer ariyor gercktn daha yeni dogum yapmissin hem 70kg cok da degl ki yani
Allah yardim etsin gercktm zor ama asiniz var sonucta insallah korur sizi
Ayy emzirirken ne guzl gidiyor ben emzirdigm donem aburcubur yesemde kilo almazdm smdi hemen kilo oluyor 2 kez verdim dogum sonrasi ama kiymetini bilemedm tekrar aldim simdi de durmadan sil bastan yapiyorm biturlu motive olup veremedm kilolari, yani diyecegm o ki emzirme avantajni es gecme hergun 500kalori yaktiriyormus fazladan
Oğlumda inanirmisin 80kiloydum. Eve geldim doğumdan sonra 1hafta sonra 70 olmuştum. O yüzden etkisinden çıkamadım şimdiki durumundedim heralde ikiz hamileydim tekini unuttular içimde
Ayy bende ayni 82 doguma girdm 75.5 dogumdan sonra ve onumuzde 4-5 gun icinde acayip odem gitmisti 71 lere dusmustm hatta hastane gidiyorduk dogum yaptigma inanamiyolardi simdi fazlasiyla geziyom

MasaAllah yinede.guzel vermişsin ama kilo. Ben sadece çok acele ediyorum sanırım bir an önce vermek icim
Acele etme canım cidden eğer karbona dikkat edersen gereksiz olanları yemezsen kilolar çok kolay gidecektir su bulgur soğan yeşillik rezene bunlar güzel süt yapıyor ben günlük tahin pekmez yiyordum o da acayip güzel süt yapıyor ayarını kaçırmamak önemli tabi ben abartiyordum çoğu zaman çok kaçamağa rağmen 5 ayda 7 kg gitmişti doğumdan sonra benim de 5te doğumdan sonra direk gitmişti 12 kg gitmiş oldu
sankim.
Suyu az icmissin sen tuvalete az gitmek için mi
Kizzz kalk yap cabuk yada regl biraz rahatlayinca o koşu bandını eve süs diyemi aldın sen yada askılık niyetine mi
Ablalık yapayım azicik
Ay vala aynen yoruldum oğlan bırakmıyor zaten her tuvalet sırasında feryat figan ağlıyor peşimden pere yazdım uyudum ben pireler uçuşuyordu totomda o sıra
ne diyeyim cnm zengin bir giriş olmuş
5 gofret hangisinden?
5-10 dk çok sık cnm enfeksiyon olmasın?
Klasik gofret canım şu kutulu satılanlar dan yok canım regl döneminde ben çok sık gidiyorum yoksa gecikince ortalık fena karışıyor yoğun geliyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…