- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Bakınca gayet güzel canım böyle devam gider illa ki kilolar bende hamile kaldığım kiloma döndüm bklm kalan 12-13 kg bı versemİkinci gebeliklerde insan çok kilo almıyor koşturmaktan ama vermeye gelince de alınanlar verilmiyor. Kabızlık sorunum da yok. Şu deseniz 3.5litre içtiğim oluyor. Asitli icicek içmiyorum. 1 sene olmuştur yani bugün içtim ilk defa. Abur cubur bıraktım. Tatlı bişey yemiyorum . İkindi vakti çok acikirsam ceviz iki üç incir yiyorum. Gece çok acikirsam süt iciyorun muz yiyorum böyle yanu
MasaAllah yinede.guzel vermişsin ama kilo. Ben sadece çok acele ediyorum sanırım bir an önce vermek icimBakınca gayet güzel canım böyle devam gider illa ki kilolar bende hamile kaldığım kiloma döndüm bklm kalan 12-13 kg bı versem
Menü güzel bence . Dönerin ekmeği büyük değildir diye düşündüm.Kizlar iyi aksamlar
12:00 1 tavuk doner durum, salata
15:00 1 kurabiye, kahve
19:30 4 kofte, 1 kasik humus, 1dilim ekmek
Su:1.5 litre pek icemedim
Tavuk da krema yerine süt kullanmam süper olmuş13 Eylül
Kahvaltı
2 yk sucuklu yumurtanın sadece yumurtası, domates, salatalık, peynir, 4 zeytin, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir
Ara
Züber, yeşil çay
Akşam
Köri soslu tavuk(sütlü), 2 yk yoğurt, 1 wasa, salata
2,5 LT su, 6bin adım
@Beyaz leylak
Afiyet olsun canimBugün menüm
Sabah türk kahvesi,ceviz ve elma
İlk öğün 2 yumurtalı zeytinyağlı hellimli omlet,siyah zeytin,salatalık iceberg
Ara 1 elmalı tarçınlı kurabiye,şekersiz siyah çay
İkinci öğün nohut yemeği,ayran, hazır tavuk ızgara
Ara 1 lt limonlu yeşil çay, light sütlü kahve
8000 adım,2 mil leslie,15 dk bölgesel
Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim .13 eylül yeni başlangıçlar
10.30 : 2 minik yumurtalı az yağda az kaşarlı omlet,2 dilim tb ekmek
16.00 : 1 elma,1avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 tabak z.yağlı fasülye,1 kaşık pilav,1 küçük ay dilimi kavun
20.00 : sade türk kahvesi,1 hurma
Su : 3.5lt
Spor yok malisif(ablamla mutfak dolaplarını temizledik hışırım çıktı)
El_Em @eceboce
Afiyet olsun ne güzel menü .13 Eylül 2021
Sabah Öğle
2 yumurta
salata-domates-biber
10 zeytin
1dilim peynir
1 litre yeşil çay (bunu her gün yapıyorum ama kalorisi yok diye yazmıyordum)
1 adet züber lokumlu kahve
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 geniş tabak (böyle kocamanından) salata (domates-marul-biber-havuç sebzeden mamul)
Su: 2.5 litre
Spor: 6000 adım
Afiyet olsun leylakcim .13 Eylül Pazartesi Menüm
12:30
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet (yumurtalar küçük )
1 TK tahin pekmez
2 ceviz
2 dilim TB ekmek
Biraz peynir
17:30 yeşil elma
19:30 Fırında tavuk yemeğinin sebzelerinden (3 dilim patates vardı biber soğan vb)ve 2 tavuk but
2 litre su
7000 adım
hzlsel
Ah o hanimeller. Kim çıkardı bu limonlu hanimelleri13.09.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 haşlanmış yumurta, 2 dlm peynir,salatalık, 1 dilim ekmek, 1 Tk reçel
16.00 sade kahve
19.00
1 kepçe domates çorbası, 2 sk taze fasulye, 2 bardak ayran, 1 dilim ekmek
20.00
2 limonlu hanimeller
Şu: 2 lt
2 bardan yesil cay
Akşama salata falan da eklesen daha mı iyi olurmuş acaba.Pazartesi
Sabah
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalik biber
5 zeytin
Oglen
2 hurma
1 ceviz
4 badem
Sutlu kahve
Ara
Ananasli yesil cay
2 form cikolata kaplamali biskuvi
Aksam
1 kase dugun corbasi
1 biber dolmasi
@nnurc
Güzel bence menun canim yumurta da kaçamak olacaksa ölelim bizzzKahvaltı (7.30): 1 haşlanmış yumurta, 2 form etimek (1 dilim ekmek yerine geçiyor), 20 gr yeşilzeytin, 25 gr beyaz peynir, kırmızı kapya biber, salatalık, yeşil çay
Öğle (11.30): Tam okula gidecektim. Öğle yemeği yiyemedim. Annemler kahvaltıyı benden sonra yaptı. Sahanda yumurta vardı çok çok az. Onu 1 dilimden az ekmekle yedim.Kaçamak sayılıyor mu bu hahahaha
Ara: 2 ceviz
Akşam: 7 yk taze fasulye, 80 gr bulgur pilavı, 150 gr yoğurt
Ara: 1 mandalina
Su: Az içtimBunu artırmam lazım. Ama mide ağrılarım yüzünden içesim gelmiyor
Spor:12800 adım yihuuuuuEl_Em kaptanım özellikle senin için bu hahahaha
@Goklerce
Harika menü tebrikler canimmmm13 Eylül Pazartesi
Sabah
Ögle
- 1 kupa sade neskafe
Akşam
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- Domates
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Yeşil çay
2,5 lt su
- 4 kaşık etli taze fasulye
- 1 kase yoğurt
45 dk leslie
@hadikonusalim
Gofretin sayısı dışında güzel menü bence canim. 5 çok sankim.Yeni sayfada ilk menü
Kahvaltı 9:30
1 dilim beyaz ekmek
Acılı sos
Zeytin
Domates
Öğle 13:30
2 dolma
2 bardak ayran
1 avuç badem
18:00
5 gofret(kocam beyi beklerken acıktım
Akşam 20:30
4 kaşık nohut yemeği
5 -6 kaşık bulgur pilavı
1 kornişon turşu
Yoğurt
Salata
Su 2 lt anca olmuşturHedef60kgolmak
Spor hala yok şu an kalkıp yapayım diyorum ama zor sanki her 5-10 dkda tuvalet molası veriyorum regl kaynaklıoğlan da her an anlayabilir gibi bakalım bahanelere ne zmn veda edicem
Hepimiz öyleyiz bebeğim bu kilolar insanı yemeyle olacak ismiAnnem İnan çok hamaratli göndermeden durmaz bana hatta gönderme diye kziyorum sonra göndermeyince de Trip atıyorumlahmacun yapıyor evde yemeden duramıyorum benim orta sinirim yok. Ya hiç yemicem yada hepsini öküz gibi yiyip kalkicam o sofradan az yeme lugatimda yoj
Hoşgeldin canımçok teşekkür ederim, çokkkk memnun oldum.
HarikasınKuzumm çok teşekkür ederim. Kendimi buldum diğer foto beni tam yansıtamıyordu boğa burcu iştahına uygun olarak kurabiye canavarı cuk oturdu. Kurbiş canavarını da çok severim zatenİştahımı birden kesen şey kesinlikle bu gruptur çoktan gidip dolapla sarmaş dolaş olmuştum eşim bile şaşkın. Hepinize çok kalp
Vaayy şenlik vaar. Haydi 40 gün 40 gece spor yaparak kutlayalımmKızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam
Aaa ben favorim de Hasan. Çok başarılıAy Masterchef Hasan çok tatlıııışsizin favoriniz kim?
Tekrar Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun.Hala iyi sayılmam aslında ama buna şükür. Mide ağrım sırtıma vurunca dayanılmaz oluyor. Ama ciddi anlamda yemekten soğuyorum.
Bizimkilere de söyledim, bensiz istediğinizi yiyip içebilirsiniz boğazımızdan geçmiyor demeyinben yemedikçe iyi oluyorum. Yağlı vs yediğimde midem kriz geçiriyor resmen
Vakitsizlikten yoktu o salataMenü güzel bence . Dönerin ekmeği büyük değildir diye düşündüm.
Ama suyun az canim
Tavuk da krema yerine süt kullanmam süper olmuş
Güzel bence afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ooo sporda var hemide
Afiyet olsun canim .
Ev temizligi de spordan sayılsa keskemmmm
Afiyet olsun ne güzel menü .
Adımda var ohh ohhh
Afiyet olsun leylakcim .
Adım var harikasın
Ah o hanimeller. Kim çıkardı bu limonlu hanimelleri
Erken saatte olsaymis yakarmissin bence canim .
Menün gayet güzel şu az mı sankim
Akşama salata falan da eklesen daha mı iyi olurmuş acaba.
Bisküviler spor olsa yanar gidermiş sankim
Güzel bence menun canim yumurta da kaçamak olacaksa ölelim bizzz
Adimin süper canim
Harika menü tebrikler canimmmm
Ohh lesliede varrr
Gofretin sayısı dışında güzel menü bence canim. 5 çok sankim.
Suyu az icmissin sen tuvalete az gitmek için mi
Kizzz kalk yap cabuk yada regl biraz rahatlayinca o koşu bandını eve süs diyemi aldın sen yada askılık niyetine mi
Ablalık yapayım azicik
Sen emziyorsun ona göre ayarla canim.Ben şimdi listelere baktım siz akşama kadar aç aç geziyorsunuz ben bunu anladim
Merhaba canım hoş geldinTamam kızlar bugünden itibaren söz veriyorum başlıyorum. Bu arada emziren bir anneyim. 3 aylık bebeğim var. Süt olsun diye yedigim şeylerin bana kilo olarak dönmesi de ayrı drajedi. Listeye yardimci olursanız çok sevinirim. Başlangıç kilosu 70 hedefim 60. Günde yarım saat spor yapabilirim mekik vs. Belediyelerin aletleri de yakınımda. Onlara da biniyorum. Düzenli gidebilirim. Şimdi ne yapacağım sabah kalktığımda. Bu arada 3litre suyumu iciyorum
Sorma canım nasıl sinir oldum benle bir alıp veremediği var herhaldeOyyy yolculukta tutacağı ödemin bile hesabını yapmış yavrum yaaa
Sadece +200 mü
Geçmiş olsun canım
O nasıl iş beaaa
Sağ ol canım sana da geçmiş olsunAyyy gözün aydın canım
Hafta sonu da benimki gelecek mis
Niye yapmayasin canim.
Daha 3 aylık bebişin varmış.
Helvayi yedinmi canim kolayinda içtin ohh şifa olsun sabaha kadar yansin gitsin insss.
Yarın sabah o kadar güzel bir başlangıç yapacaksın ki bol bol sütun olacak ,kiloların bir bir gidecek .
Şu etrafın dediklerine Tika kulaklarını canim zayıflayınca da bebek emziriyorsun aaaa senin yemen lazimmm böyle olmaz diyecekler. Gül geç . He he de gec
Rezene bol şut yapar kilo vermeye de yardımcı
Menüsü herkes kendine göre ayarlıyor canim. Kimi kalori sayıyor. Birbirimizin menülerini yorumladikca yanlısı doğruyu kavriyoruz zamanla.
Sağ ol canım süt de yakışıyorMenü güzel bence . Dönerin ekmeği büyük değildir diye düşündüm.
Ama suyun az canim
Tavuk da krema yerine süt kullanmam süper olmuş
Güzel bence afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ooo sporda var hemide
Afiyet olsun canim .
Ev temizligi de spordan sayılsa keskemmmm
Afiyet olsun ne güzel menü .
Adımda var ohh ohhh
Afiyet olsun leylakcim .
Adım var harikasın
Ah o hanimeller. Kim çıkardı bu limonlu hanimelleri
Erken saatte olsaymis yakarmissin bence canim .
Menün gayet güzel şu az mı sankim
Akşama salata falan da eklesen daha mı iyi olurmuş acaba.
Bisküviler spor olsa yanar gidermiş sankim
Güzel bence menun canim yumurta da kaçamak olacaksa ölelim bizzz
Adimin süper canim
Harika menü tebrikler canimmmm
Ohh lesliede varrr
Gofretin sayısı dışında güzel menü bence canim. 5 çok sankim.
Kizzz kalk yap cabuk yada regl biraz rahatlayinca o koşu bandını eve süs diyemi aldın sen yada askılık niyetine mi
Ablalık yapayım azicik
Spor için bahanem de kalmadıHoşgeldin canım
Harikasın
Vaayy şenlik vaar. Haydi 40 gün 40 gece spor yaparak kutlayalımm
Aaa ben favorim de Hasan. Çok başarılı
Tekrar Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun.
Yeni sayfada ilk menü
Kahvaltı 9:30
1 dilim beyaz ekmek
Acılı sos
Zeytin
Domates
Öğle 13:30
2 dolma
2 bardak ayran
1 avuç badem
18:00
5 gofret(kocam beyi beklerken acıktım
Akşam 20:30
4 kaşık nohut yemeği
5 -6 kaşık bulgur pilavı
1 kornişon turşu
Yoğurt
Salata
Su 2 lt anca olmuşturHedef60kgolmak
Spor hala yok şu an kalkıp yapayım diyorum ama zor sanki her 5-10 dkda tuvalet molası veriyorum regl kaynaklıoğlan da her an anlayabilir gibi bakalım bahanelere ne zmn veda edicem
Yaa biyandan cok tatlı ama iste diyeti baltaliyor o kotuYa dost mudur düşman mıdır anlamadım 1 haftadır diyet yapcam dedim bi haftadır tatlı pasta çikolata alıp sürpriz yaptım diye geliyorsayesinde hergün yeniden başa sarıyorum ağlasam mı gülsem mi bilemedim gerçi adam da haklı en çok yediğim şey tatlı ve çikolata. O da mutlu olurum diye düşünüyor napsın
züber candıırdeğil mi @yarimuhendis balım
hzlsel de seviorrrr o da sevioor bu da sevioor herkes seviooorr
Aaa bende bayadir almadm alaym bari hurma gunkurusu baymaya basladi cikolata da yememek icin bisiler lazim bana illaki yoksa aburcubura yoneliyorumZüber aşktır bu aralar bar değil de lokumlarından yiyorumama her gün tüketemiyorum maalesef meyve veya onu tercih etmem gerekiyor çünkü meyveyi de çok seviyorum
Gercekten erkekler halden anlamıyor empati yaptirmak lazm ama nerde ondanda kacarlarahhh yaa bu erkeklerin şu tavrına ayar oluyorum yaa
hepsi aynı emin ol canım
bütün yük kadınlarda, bir tam gün çocuklarla vakit geçirseler anlarlar ama işte anlık olumsuz bişe görünce hemen bıdı bıdıya geçiyorlar
benim eşim de çocuklara telefon vermeme çok kızıyor ama sürekli asla vermiyorum ama mesela büyüğüme ders çalıştırmam gerekiyor küçüğüm dibimden asla ayrılmaz kıskançlık da başladı büyüğü yanıma yaklaştırmıyor bu yüzden mecbur veriyorum ki rahat rahat büyüğe ders çalıştırayım ama yok çok veriyorsun diye her gün benimle kavgalı
sıkıysa gel sen her ikisiyle aynı anda ilgilen
hadi canımm
ayyy ne güzel bi haber bu benim için Allah razı olsun
inşallah işe yarar
ayyy canımm benim teşekkür ederim
ayyy yok artık kıskanç şey
Muthiss menu ortimm afiyet olsunn13 Eylül 2021
Sabah Öğle
2 yumurta
salata-domates-biber
10 zeytin
1dilim peynir
1 litre yeşil çay (bunu her gün yapıyorum ama kalorisi yok diye yazmıyordum)
1 adet züber lokumlu kahve
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 geniş tabak (böyle kocamanından) salata (domates-marul-biber-havuç sebzeden mamul)
Su: 2.5 litre
Spor: 6000 adım
Cok iyi yaa vardi bende hindistan cevizi yagı bir bakayimDiyetisyenden dinledim kahve ve hindistan cevizi yağının yağ yakımını hızlandırdığı bilimsel olarak ispatlanmış özellikle spordan yarım saat önce içerseniz fazladan 250 kalori yakabilirsiniz dedi
Tamam abla yapicam yarn kesin yeni baslangic yapiyorm basa sarmak yok bu defaayemişsin gitmiş bile bundan sonra ne yiyecek acıkmayı bekleyip ye ki gülüm böyle artı olmasın , suyu arttırıp arada düzenli nefes alıp verme çalışması yapsan 2 güne gider artın
Hadii gozun aydinnnKızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam
Hosgeldn cnm ay nekadar densiz insanlar var ya millet birine laf soylemeye yer ariyor gercktn daha yeni dogum yapmissin hem 70kg cok da degl ki yaniTeşekkür ederim canım hosbulduk. Bu sefer kararlıyım vericem bu kiloyu. Bugün mahallede herkes bir laf etti kiloma. Okadar moralim bozuldu ki. Vericem inadım inattir.
Allah yardim etsin gercktm zor ama asiniz var sonucta insallah korur siziArkadaşlar yoğun bir gündü cok yorğunum
Yarın bomba gibi başlayalım inşallah.
Bu arada küçük oglumun okulunda 3 sinifi karantinaya aldılar bugun.Büyük oglumun bir sınıfı daha almışlar.Eşimin okulundan bir ogretmende sanırım korona.Rabbim korusun.binamda karsi binada yan binada korona var.çember daralıyor.Rabbim yardımcımız olsun.Çocuklarımızı bizi korusun.
Ayy emzirirken ne guzl gidiyor ben emzirdigm donem aburcubur yesemde kilo almazdm smdi hemen kilo oluyor 2 kez verdim dogum sonrasi ama kiymetini bilemedm tekrar aldim simdi de durmadan sil bastan yapiyorm biturlu motive olup veremedm kilolari, yani diyecegm o ki emzirme avantajni es gecme hergun 500kalori yaktiriyormus fazladanEmzirirken kilo vermeye de hiç nedense inanmıyorum. Doğuma 74.5la girdim. Doğumdan çıkalı 3 ay oldu. Hala 70deyim. Hic inemedim. Ve hamileyken hic ödemin yoktu doğumdan sonra ödem oluştu vücudumda. Doktora gittim dedim 4.5kilo verdim doğumdan sonra içimde eşi falan unutmadiniz dimi dedum doktorda güldü
Ayy bende ayni 82 doguma girdm 75.5 dogumdan sonra ve onumuzde 4-5 gun icinde acayip odem gitmisti 71 lere dusmustm hatta hastane gidiyorduk dogum yaptigma inanamiyolardi simdi fazlasiyla geziyomOğlumda inanirmisin 80kiloydum. Eve geldim doğumdan sonra 1hafta sonra 70 olmuştum. O yüzden etkisinden çıkamadım şimdiki durumundedim heralde ikiz hamileydim tekini unuttular içimde
Acele etme canım cidden eğer karbona dikkat edersen gereksiz olanları yemezsen kilolar çok kolay gidecektir su bulgur soğan yeşillik rezene bunlar güzel süt yapıyor ben günlük tahin pekmez yiyordum o da acayip güzel süt yapıyor ayarını kaçırmamak önemli tabi ben abartiyordum çoğu zaman çok kaçamağa rağmen 5 ayda 7 kg gitmişti doğumdan sonra benim de 5te doğumdan sonra direk gitmişti 12 kg gitmiş olduMasaAllah yinede.guzel vermişsin ama kilo. Ben sadece çok acele ediyorum sanırım bir an önce vermek icim
Ay vala aynen yoruldum oğlan bırakmıyor zaten her tuvalet sırasında feryat figan ağlıyor peşimden pere yazdım uyudum ben pireler uçuşuyordu totomda o sırasankim.
Ablalık yapayım azicik
Klasik gofret canım şu kutulu satılanlar danne diyeyim cnm zengin bir giriş olmuş
5 gofret hangisinden?
5-10 dk çok sık cnm enfeksiyon olmasın?
Teşekkür ederim canımmTekrar Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun.