Kilolar Firarda 😎

akşam protein lif bol alırsan sonra o kadar acıkmazsın cnm

Emzirirken kilo vermeye de hiç nedense inanmıyorum. Doğuma 74.5la girdim. Doğumdan çıkalı 3 ay oldu. Hala 70deyim. Hic inemedim. Ve hamileyken hic ödemin yoktu doğumdan sonra ödem oluştu vücudumda. Doktora gittim dedim 4.5kilo verdim doğumdan sonra içimde eşi falan unutmadiniz dimi dedum doktorda güldü

Günün sonunda yazıyorsun menünü canim.
Menü ve spor sayfamız var oraya yazıyorsun
Hiç olmadı yürüyüş yada hafif spor yapabilirsen evde zaten emziriyorsun da oooo bol bol kalori yakarsın
Sanırım bu ikinci çocuğun az çok süt yapan ürünleri biliyorsundur. Abur cuburlarin heleki kolanın süt yapmadığını da biliyorsundur.

Dere otunu seviyorsan bol bol tuket canim. Kuru sogan bol bol ye . Suu bol bol iç inan süt oluyor canimmm

Yok canim kendi kendine inmiyor o kilolar benimde dogumda maksimum 4 kilo falan gitti zaten suyum azdi bebek küçüktü fazla bi eksi beklemedim. Sonra ustune biraz daha aldim aman emziriyorum sunu yiyim bunu yiyim diye. Sonra diyete baslayinca o kadar hizli gittiki kilolar. Hamile kaldigim kilonun cok daha altina indim kisa surede

Evet canım normalde kola içen biri degilim eşimin alacağı tutmuş gök hakkı diye içeyim dedim annem sağolsun helvasi hamur isisi hiç eksik olmuyor. Kendimi durdurmam lazım bu konuda. Dereotuna bayılıyorum onuda düzeni yiyeceğim.

Araştıracagim şimdi canım. Çok hesaplı kitaplı girismem lazım bu konuya abur cubur dondurma vs hepsini bıraktım yemiyorum.
canım bırakmana gerek yok ama ikindi vakti en uygun zaman bence, istediğin şeylerden küçük bir tabak hazırla,yanında tarçınlı meyve ve türk kahven olsun madem içiyorsun bebiş de kabızlık aşırı uykusuzluk problemi vs yoksa :)
kakaoda da kafein var mesela cnm onu dengelemen lazım kahveyle

Rabbim korusun canim .
Bizim okulda duymadım hala yok sanırım .
Okuldan kızımı alırken veliler kapının önünde bir toplaniyorlar dip dibe anlamıyorum. Çocuklar bile en dikkatsiz halleriyle daha dikkatli büyüklerden.

Benimde suyum azdı 36 da doğum yaptım bebek 2760 gram doğdu. Yani kilo veremedim bende fazla. Evet diyetsiz sporsuz malesef olmuyormuş. Kaynanam köyden gelmeden vermem lazım kiloları çünkü onunla çay soframız hiç eksilmiyor. Şimdiden düzenimi kurmam lazim

Ayniymisiz canim kimisi dogum yapip eve grlince tartiliyor 7-8 kilo gitmis oluyor valla. Cok sukur sagliklilar ya kilolar da bi sekilde gider

Bir ara aşırı yemekten usandım açıkçası abur cuburdan o yüzden bıraktım aslında. Bebeğimde sıkıntı olmuyor çok şükür geneli uyuyor. Kahve iki fincan kesin içiyorum tek seferde. Şekersiz sütsüz.

Amin canım

Off bende seviyorum o siyah iğrenç içeceği.
Ama işte 1 bardagindaki kesme şeker sayısını duyunca kısa süreli bir soğuma yaşayıp sonrasında geri isiniyorum falan filan
En zoru hamur işi. Annene söylesen yapmasa yada sana göstermez mi bir süre

Abartmadan tadımlık yiyebilmek keşke herşeyden ama abartınca kilo oluyor iste

Ayniymisiz canim kimisi dogum yapip eve grlince tartiliyor 7-8 kilo gitmis oluyor valla. Cok sukur sagliklilar ya kilolar da bi sekilde gider
Oğlumda inanirmisin 80kiloydum. Eve geldim doğumdan sonra 1hafta sonra 70 olmuştum. O yüzden etkisinden çıkamadım şimdiki durumundedim heralde ikiz hamileydim tekini unuttular içimde

Oğlumda inanirmisin 80kiloydum. Eve geldim doğumdan sonra 1hafta sonra 70 olmuştum. O yüzden etkisinden çıkamadım şimdiki durumundedim heralde ikiz hamileydim tekini unuttular içimde
Kızımda bende doğumdan sonra karnım direk inmişti ama oğlanda felaket eşim hastaneden çıkarken karnın niye şiş bu kadar doğum yapmamış gibi deme gafletinde bulundu bı haftaya falan anca inmişti şişlik son haftalar acayip ödem toplanmıştı vücudum kızım 36 haftalık doğmuştu oğlan 39+3

İkinci gebeliklerde insan çok kilo almıyor koşturmaktan ama vermeye gelince de alınanlar verilmiyor. Kabızlık sorunum da yok. Şu deseniz 3.5litre içtiğim oluyor. Asitli icicek içmiyorum. 1 sene olmuştur yani bugün içtim ilk defa. Abur cubur bıraktım. Tatlı bişey yemiyorum . İkindi vakti çok acikirsam ceviz iki üç incir yiyorum. Gece çok acikirsam süt iciyorun muz yiyorum böyle yanu

Annem İnan çok hamaratli göndermeden durmaz bana hatta gönderme diye kziyorum sonra göndermeyince de Trip atıyorum lahmacun yapıyor evde yemeden duramıyorum benim orta sinirim yok. Ya hiç yemicem yada hepsini öküz gibi yiyip kalkicam o sofradanaz yeme lugatimda yoj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…