- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
akşam protein lif bol alırsan sonra o kadar acıkmazsın cnmOnları da yiyorum kuzum. Ben aslında iyi besleniyorum neden veremiyorum anlamadım. Bugün helva kola ictigime bakmayın her zaman yedigim şeyler değil.
Sabahları iki yumurta haslamsi 10 zeytin 2 dilim tuzsuz ekmek. Bir dilim peynir genelde kalın oluyor aşırı seviyorum. Domates salatalık bunları yiyorum. Sabah kahvaltim genelde 11.30da. 5 e kadar hiç bişey yemiyorum. Yersem meyve yiyorum akşam. İşte aşırı kaçırıyorum
Aslinda yemeye icmeye dikkat edildiginde emzirme donemi en kolay kilo verilen bir donem oturdugun yerden kalori yakiyorsun bunu muhakkak degerlendir. Bu dönemin tek dezavantaji aclik fazla oluyor malesef. Onu da bitkisel caylar( emzirirken hangileri tuketilebiliyorsa) cig yemisler porsiyonuna dikkat ederek meyvelerle bastirirsan cok rahat kilo verirsin. Bakma sen simdi benim kilolu oldugumaemzirirken diyet yapip hic inmedigim kilolara inmistim iste sonraaa amaan sonrayi ne sen sor ne ben soyleyim
Günün sonunda yazıyorsun menünü canim.Tamamdır canım. Size guveniyorum aşırı gaza geldim. Yediklerimi akşam mi yazmalıyim. Rezene anason dolu evde. Onu da içerim düzenli. Kendime çok güveniyorum. Ben bunuda basaririmm oğlumda 70 kilodan 60a düşmüştüm. Ama aşırı emzirmedigim için yeme konusunu çok takmiyordumm şimdi sütum gider korkusu oluyor ister istemez
Yedeklerden gelince bende sevindimAynen benimde hatta ilk elendi ya nasil uzulmustum sonra juri geri cagirdi sagolsun
Araştıracagim şimdi canım. Çok hesaplı kitaplı girismem lazım bu konuyaakşam protein lif bol alırsan sonra o kadar acıkmazsın cnm
Yok canim kendi kendine inmiyor o kilolar benimde dogumda maksimum 4 kilo falan gitti zaten suyum azdi bebek küçüktü fazla bi eksi beklemedim. Sonra ustune biraz daha aldim aman emziriyorum sunu yiyim bunu yiyim diye. Sonra diyete baslayinca o kadar hizli gittiki kilolar. Hamile kaldigim kilonun cok daha altina indim kisa suredeEmzirirken kilo vermeye de hiç nedense inanmıyorum. Doğuma 74.5la girdim. Doğumdan çıkalı 3 ay oldu. Hala 70deyim. Hic inemedim. Ve hamileyken hic ödemin yoktu doğumdan sonra ödem oluştu vücudumda. Doktora gittim dedim 4.5kilo verdim doğumdan sonra içimde eşi falan unutmadiniz dimi dedum doktorda güldü
Evet canım normalde kola içen biri degilim eşimin alacağı tutmuş gök hakkı diye içeyim dedim annem sağolsun helvasi hamur isisi hiç eksik olmuyor. Kendimi durdurmam lazım bu konuda. Dereotuna bayılıyorum onuda düzeni yiyeceğim.Günün sonunda yazıyorsun menünü canim.
Menü ve spor sayfamız var oraya yazıyorsun
Hiç olmadı yürüyüş yada hafif spor yapabilirsen evde zaten emziriyorsun da oooo bol bol kalori yakarsın
Sanırım bu ikinci çocuğun az çok süt yapan ürünleri biliyorsundur. Abur cuburlarin heleki kolanın süt yapmadığını da biliyorsundur.
Dere otunu seviyorsan bol bol tuket canim. Kuru sogan bol bol ye . Suu bol bol iç inan süt oluyor canimmm
canım bırakmana gerek yok ama ikindi vakti en uygun zaman bence, istediğin şeylerden küçük bir tabak hazırla,yanında tarçınlı meyve ve türk kahven olsun madem içiyorsun bebiş de kabızlık aşırı uykusuzluk problemi vs yoksa :)Araştıracagim şimdi canım. Çok hesaplı kitaplı girismem lazım bu konuyaabur cubur dondurma vs hepsini bıraktım yemiyorum.
Rabbim korusun canim .Arkadaşlar yoğun bir gündü cok yorğunum
Yarın bomba gibi başlayalım inşallah.
Bu arada küçük oglumun okulunda 3 sinifi karantinaya aldılar bugun.Büyük oglumun bir sınıfı daha almışlar.Eşimin okulundan bir ogretmende sanırım korona.Rabbim korusun.binamda karsi binada yan binada korona var.çember daralıyor.Rabbim yardımcımız olsun.Çocuklarımızı bizi korusun.
Benimde suyum azdı 36 da doğum yaptım bebek 2760 gram doğdu. Yani kilo veremedim bende fazla. Evet diyetsiz sporsuz malesef olmuyormuş. Kaynanam köyden gelmeden vermem lazım kiloları çünkü onunla çay soframız hiç eksilmiyor. Şimdiden düzenimi kurmam lazimYok canim kendi kendine inmiyor o kilolar benimde dogumda maksimum 4 kilo falan gitti zaten suyum azdi bebek küçüktü fazla bi eksi beklemedim. Sonra ustune biraz daha aldim aman emziriyorum sunu yiyim bunu yiyim diye. Sonra diyete baslayinca o kadar hizli gittiki kilolar. Hamile kaldigim kilonun cok daha altina indim kisa surede
Ayniymisiz canim kimisi dogum yapip eve grlince tartiliyor 7-8 kilo gitmis oluyor valla. Cok sukur sagliklilar yaBenimde suyum azdı 36 da doğum yaptım bebek 2760 gram doğdu. Yani kilo veremedim bende fazla. Evet diyetsiz sporsuz malesef olmuyormuş. Kaynanam köyden gelmeden vermem lazım kiloları çünkü onunla çay soframız hiç eksilmiyor. Şimdiden düzenimi kurmam lazim
Bir ara aşırı yemekten usandım açıkçası abur cuburdan o yüzden bıraktım aslında. Bebeğimde sıkıntı olmuyor çok şükür geneli uyuyor. Kahve iki fincan kesin içiyorum tek seferde. Şekersiz sütsüz.canım bırakmana gerek yok ama ikindi vakti en uygun zaman bence, istediğin şeylerden küçük bir tabak hazırla,yanında tarçınlı meyve ve türk kahven olsun madem içiyorsun bebiş de kabızlık aşırı uykusuzluk problemi vs yoksa :)
kakaoda da kafein var mesela cnm onu dengelemen lazım kahveyle
Amin canımArkadaşlar yoğun bir gündü cok yorğunum
Yarın bomba gibi başlayalım inşallah.
Bu arada küçük oglumun okulunda 3 sinifi karantinaya aldılar bugun.Büyük oglumun bir sınıfı daha almışlar.Eşimin okulundan bir ogretmende sanırım korona.Rabbim korusun.binamda karsi binada yan binada korona var.çember daralıyor.Rabbim yardımcımız olsun.Çocuklarımızı bizi korusun.
Off bende seviyorum o siyah iğrenç içeceği.Evet canım normalde kola içen biri degilim eşimin alacağı tutmuş gök hakkı diye içeyim dedim annem sağolsun helvasi hamur isisi hiç eksik olmuyor. Kendimi durdurmam lazım bu konuda. Dereotuna bayılıyorum onuda düzeni yiyeceğim.
Oğlumda inanirmisin 80kiloydum. Eve geldim doğumdan sonra 1hafta sonra 70 olmuştum. O yüzden etkisinden çıkamadım şimdiki durumunAyniymisiz canim kimisi dogum yapip eve grlince tartiliyor 7-8 kilo gitmis oluyor valla. Cok sukur sagliklilar yakilolar da bi sekilde gider
İyi geceler canimGeçmişe gidemedim yarın cevaplarım.
İyi geceler canlar
AhahahOğlumda inanirmisin 80kiloydum. Eve geldim doğumdan sonra 1hafta sonra 70 olmuştum. O yüzden etkisinden çıkamadım şimdiki durumundedim heralde ikiz hamileydim tekini unuttular içimde
Kızımda bende doğumdan sonra karnım direk inmişti ama oğlanda felaket eşim hastaneden çıkarken karnın niye şiş bu kadar doğum yapmamış gibi deme gafletinde bulundu bı haftaya falan anca inmişti şişlik son haftalar acayip ödem toplanmıştı vücudum kızım 36 haftalık doğmuştu oğlan 39+3Oğlumda inanirmisin 80kiloydum. Eve geldim doğumdan sonra 1hafta sonra 70 olmuştum. O yüzden etkisinden çıkamadım şimdiki durumundedim heralde ikiz hamileydim tekini unuttular içimde
İkinci gebeliklerde insan çok kilo almıyor koşturmaktan ama vermeye gelince de alınanlar verilmiyor. Kabızlık sorunum da yok. Şu deseniz 3.5litre içtiğim oluyor. Asitli icicek içmiyorum. 1 sene olmuştur yani bugün içtim ilk defa. Abur cubur bıraktım. Tatlı bişey yemiyorum . İkindi vakti çok acikirsam ceviz iki üç incir yiyorum. Gece çok acikirsam süt iciyorun muz yiyorum böyle yanuKızımda bende doğumdan sonra karnım direk inmişti ama oğlanda felaket eşim hastaneden çıkarken karnın niye şiş bu kadar doğum yapmamış gibi deme gafletinde bulundu bı haftaya falan anca inmişti şişlik son haftalar acayip ödem toplanmıştı vücudum kızım 36 haftalık doğmuştu oğlan 39+3
Annem İnan çok hamaratli göndermeden durmaz bana hatta gönderme diye kziyorum sonra göndermeyince de Trip atıyorumOff bende seviyorum o siyah iğrenç içeceği.
Ama işte 1 bardagindaki kesme şeker sayısını duyunca kısa süreli bir soğuma yaşayıp sonrasında geri isiniyorum falan filan
En zoru hamur işi. Annene söylesen yapmasa yada sana göstermez mi bir süre
Abartmadan tadımlık yiyebilmek keşke herşeyden ama abartınca kilo oluyor iste