Kilolar Firarda 😎

Benim dünkü menümde mi canım. Dünkü listeme uygun değildi hastane işlerim vardı dışarıdaydım ben o yüzden öyle oldu bak normalde bu haftaki listemi atıyım bu şekilde. Pazartesi yine değişir liste tabi ☺️
Eki Görüntüle 2940212
:KK66: tamam cnm, diyetisyen listesi aslında ama sabah kahvaltı ara kahvaltı yani öğlen et tavuk yesen daha iyi olur sanki 🤗 senin kilonda 3 ana 3 ara öğün olur canım :KK200:

atlamasak da atlar gibi yapsak :KK51:

iple atlamayı beceremiyorum çünkü çabuk takılıyorum, ipsiz atlasak da faydasını görür müyüz ki
jumping jack in soft versiyonu var onu yapıyorum ben 😂 ip felan atlayamam şu an 🤭

Çok bir artı değil canım ya benim bir akşamda 800 gram gitti o yüzden çok rahat 65i görürsün kilolarımız çok yakın bir ara sen ben ve C Cagrihilal1 65i kim önce görecek demiştik hatta ama onun tartısı bozuldu😔anlaşılan ikimiz beraber göreceğiz 65i😍
Tarti bozulunca dengemde bozuldu benim ya bugun yolladim servise veri gelmesi 1 ayi bulacak resmen daha yeni almistim baska da alasim yok simdi bekleyecegim. Ama 68 yapisti bana kac aydir 66 yi ucundan yakalasam 65 i de gorecegim ama yok. Koruma modunda gidiyorum gibi siz gorunde bi 65 i benimde yolum acilir belki kimin once gordugunun onemi yok hepimizde gorelim insallah

Benim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider mi🤣🤣
Giderr kiz tabikide :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Afiyet olsun canım süt reçeline bayılırım.💕

Afiyet olsun ortim.güzel menü sporda güzel😘

Afiyet olsun canım💕

😍😘

Bayıldım ortim.maşallah💕

Merakla bekliyorum bende😘

Geçmiş olsun canım.korona testi yaptırdınız mı?

Babanla zamanın tadını çıkar pazartesiden sonra halledersin canım😍😘

Eskiden ben de öyleydim.simdi yapiyorum artik.kendimizi sevmeli önemsemeliyiz😍

Seninde öyle ortim😘
Insallah canimm
hzlsel hzlsel

Karın kası icin tavsiyemdir canım😘

Sagol canim
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM

Abooooowwww kızlar nerde bu menüler 🙈 :KK57: :skandal:
Eksik menüler yazılsın bende dahil hatırladığım kadarıyla yazacağım şimdi:KK11:

Bu hafta benim olmadibya artik haftaya yazacagım kesinnn
Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah ya gerçekten teşekkür ederim hepinize çok sıcak karşıladınız beni Daha bir heyecanlandım istekliyim 😍
:KK36:
Tamam canım sağ ol kaydettim😍😍

Geçmiş olsun kuzum😔 Bu ara herkes hasta salgın var herhalde

Ellerine sağlık canım😘

Aylık alacağız canım istediğin zaman paylaş ben gün içerisinde yapacağım tablo🥰😘
Bende paylasaym cnm cuma alsam olrmu 3 hafta once almistm ama guncel olsun
Kızlar kızlar iki gündür adam gibi diyet yapıyorum ve cuma kilomdan tam 1.3 eksideyim🤩🤩 Cumaya 64 geliyor sanırım bugün 65.0 gördüm🥳
Supersinn yaa senin meto guzel calisiyor keske benimde oyle olsaa
Sizce ben zumba class taki hatunlara özenip spor büstiyer almışmıyımdır :ıslık: :KK76:
Superrr yapmissin :KK36:

Cnm eline sağlık ama yazamıcam zaten hatırlamıyorum büyük kısmını :KK70: dizi izlerken yedim 😂😂😂
Tamam cnm bundan sonrasını sıkı tutalım 😄
Ben bugün oruçluyum ilerleyen saatlerde kafam açlıktan başka bir şey almayacağı için şimdi ders çalışacağımm💃💃
Allah kabul etsin cnm
Kızlar bir aylık değişimimizi görelim diye kilo ve ölçü tablosu hazırlayacağım ölçülerini ve kilosunu tabloya ekletmek isteyenler beni etiketleyerek paylaşabilir🥰😘
Bende alayım ölçülerimi yazarım cnm
Tamam cnm insAllah

faydasını gördün mü peki canım

o zaman yarın sabah itibariyle başlıyorum ben de :KK200:
Yani çok düzenli yapmadım bende ama olabilie gibi geliyor 🙄
:KK66: tamam cnm, diyetisyen listesi aslında ama sabah kahvaltı ara kahvaltı yani öğlen et tavuk yesen daha iyi olur sanki 🤗 senin kilonda 3 ana 3 ara öğün olur canım :KK200:

jumping jack in soft versiyonu var onu yapıyorum ben 😂 ip felan atlayamam şu an 🤭
İlk listem o şekildeydi aslında ama ben uyamadım. Sanki bütün gün kendime birşeyler hazırlamakla ve yemekle geçiyoe gibi geliyor. O yüzden bu şekilde değiştirdük sonr 😬

afiyet bal olsun :KK60:
😍sağol kuşumm 50lere inince yiyim diyorum dayanabilirsem :KK70:
Yani çok düzenli yapmadım bende ama olabilie gibi geliyor 🙄

İlk listem o şekildeydi aslında ama ben uyamadım. Sanki bütün gün kendime birşeyler hazırlamakla ve yemekle geçiyoe gibi geliyor. O yüzden bu şekilde değiştirdük sonr 😬
Tamam cnm 😍
Oruçluyken çarşıya gelmek hiç akıllıca değildi🤣başım çatluyor canım her şeyi çekiyor ip atlayamayacağım🙁iftardan sonra zıplayacağım sadece
Vah canıım :KK43: zorlama kendinii 🤗 low impact cardio yapabilirsin 😘

Sağol canım. Bide öyle değişik bir hastalık olduğu tam iyileşiyor geri hastalanıyor 3 haftayı geçti. Hayırlısı bakalım rabbim başka dert vermesin
Ama dediğin gibi herkes hasta şu siralar

😂😂Teşekkürler tatlım😘😘

Vavvvv harikasın 👏👏👏

Bir harika da burada 👏👏
Sağ ol canım😍😍
canım ortak listemiz yok 😘
tamam 😂 ama biraz dengesiz gibi geldi cnm en azından kahvaltı öğlen akşam düzenli olsa :KK66: çeşitli besinler olsa

:rolleyes:

yaaaa süpersiiinnn :rolleyes:

:KK5:başarıcaz canımmm

cnm söylüyorum:
bel 72
göbek 89
kalça 97
bacak en kalın 58
baldır 38
kol en kalın 32

sağol kuşum 😍
Sağ ol kuzum ekledim seni listeye😍😍
Kızlar normalde balık yapacaktım.küçük oğlum kısır istedi.Ben de yiyim mi yemeyim mi ikilemde kaldım ya da yersem ne kadar yiyim?
Mantar ve kavurma yiyeceğim zaten.
Yiyebilirsin bence canım çok abartmamak kaydıyla😘
Sizce ben zumba class taki hatunlara özenip spor büstiyer almışmıyımdır :ıslık: :KK76:
Harikasın ya ne iyi etmişsin🤩🤩
Tunaydin kizlar, artilarimin birazi gitmis sukur :KK36:
Cumaya kadar eksi gelecek inşallah canım😍😍
A bir uçta sen bir uçta ben demekki bende Tekirdağ daymışım gibi 🤣
Bayağı uzakmışız birbirimize🤣

Tarti bozulunca dengemde bozuldu benim ya bugun yolladim servise veri gelmesi 1 ayi bulacak resmen daha yeni almistim baska da alasim yok simdi bekleyecegim. Ama 68 yapisti bana kac aydir 66 yi ucundan yakalasam 65 i de gorecegim ama yok. Koruma modunda gidiyorum gibi siz gorunde bi 65 i benimde yolum acilir belki kimin once gordugunun onemi yok hepimizde gorelim insallah
Olsun canım en azından kiloyu korumuş oluyorsun ben de kaç haftadır öyleydim inşallah 65 sonra da 62 yi göreceğiz hep beraber😍
Giderr kiz tabikide :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Insallah canimm

Sagol canim

Bu hafta benim olmadibya artik haftaya yazacagım kesinnn

Bende paylasaym cnm cuma alsam olrmu 3 hafta once almistm ama guncel olsun

Supersinn yaa senin meto guzel calisiyor keske benimde oyle olsaa

Superrr yapmissin :KK36:
Olur tabi canım sen istediğin zaman paylaş ben de eklerim listeye😍
yeni züber lokmalarım geldiii
Benim de geldi yedim bile ara öğünde😋😋 Nasılmış tatları canım önerir misin🥰
Tamam cnm bundan sonrasını sıkı tutalım 😄