- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Teşekkür ederimamin canım çok sağ olMaşallah tebrik ettim seni he Allah kabul etsin bu arada orucunuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimamin canım çok sağ olMaşallah tebrik ettim seni he Allah kabul etsin bu arada orucunuda
faydasını gördün mü peki canımİşte ben öyle yapıyorum elimde ip varmış gibi atlıyorum
o zaman yarın sabah itibariyle başlıyorum ben deE o zaman haydi sen de günde eb az 500 zıp yapmaya başlaaa
tamam cnm, diyetisyen listesi aslında ama sabah kahvaltı ara kahvaltı yani öğlen et tavuk yesen daha iyi olur sanki senin kilonda 3 ana 3 ara öğün olur canımBenim dünkü menümde mi canım. Dünkü listeme uygun değildi hastane işlerim vardı dışarıdaydım ben o yüzden öyle oldu bak normalde bu haftaki listemi atıyım bu şekilde. Pazartesi yine değişir liste tabi
Eki Görüntüle 2940212
jumping jack in soft versiyonu var onu yapıyorum ben ip felan atlayamam şu anatlamasak da atlar gibi yapsak
iple atlamayı beceremiyorum çünkü çabuk takılıyorum, ipsiz atlasak da faydasını görür müyüz ki
Tarti bozulunca dengemde bozuldu benim ya bugun yolladim servise veri gelmesi 1 ayi bulacak resmen daha yeni almistim baska da alasim yok simdi bekleyecegim. Ama 68 yapisti bana kac aydir 66 yi ucundan yakalasam 65 i de gorecegim ama yok. Koruma modunda gidiyorum gibi siz gorunde bi 65 i benimde yolum acilir belki kimin once gordugunun onemi yok hepimizde gorelim insallahÇok bir artı değil canım ya benim bir akşamda 800 gram gitti o yüzden çok rahat 65i görürsün kilolarımız çok yakın bir ara sen ben ve C Cagrihilal1 65i kim önce görecek demiştik hatta ama onun tartısı bozulduanlaşılan ikimiz beraber göreceğiz 65i
Neymiş ki o bi bakayım nettenjumping jack in soft versiyonu var onu yapıyorum ben ip felan atlayamam şu an
Giderr kiz tabikideBenim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider mi
Insallah canimmAfiyet olsun canım süt reçeline bayılırım.
Afiyet olsun ortim.güzel menü sporda güzel
Afiyet olsun canım
Bayıldım ortim.maşallah
Merakla bekliyorum bende
Geçmiş olsun canım.korona testi yaptırdınız mı?
Babanla zamanın tadını çıkar pazartesiden sonra halledersin canım
Eskiden ben de öyleydim.simdi yapiyorum artik.kendimizi sevmeli önemsemeliyiz
Seninde öyle ortim
Bu hafta benim olmadibya artik haftaya yazacagım kesinnnKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM
Abooooowwww kızlar nerde bu menüler
Eksik menüler yazılsın bende dahil hatırladığım kadarıyla yazacağım şimdi
Uye22 Ekim 23 Ekim 24 Ekim 25 Ekim 26 Ekim 27 Ekim 28 Ekim C Cagrihilal1 @Goklerce @hadikonusalim @medine66 @nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis @karabiber01 Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne @diyetcigeldihanim @Sonsuz umut @Ucmelekannesi Cookiie
Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah ya gerçekten teşekkür ederim hepinize çok sıcak karşıladınız beni Daha bir heyecanlandım istekliyim
Bende paylasaym cnm cuma alsam olrmu 3 hafta once almistm ama guncel olsunTamam canım sağ ol kaydettim
Geçmiş olsun kuzum Bu ara herkes hasta salgın var herhalde
Ellerine sağlık canım
Aylık alacağız canım istediğin zaman paylaş ben gün içerisinde yapacağım tablo
Supersinn yaa senin meto guzel calisiyor keske benimde oyle olsaaKızlar kızlar iki gündür adam gibi diyet yapıyorum ve cuma kilomdan tam 1.3 eksideyim Cumaya 64 geliyor sanırım bugün 65.0 gördüm
Superrr yapmissinSizce ben zumba class taki hatunlara özenip spor büstiyer almışmıyımdır
canım bak fazlası da var
canım reca ederimsüpersin canım sağol
afiyet bal olsunyeni züber lokmalarım geldiii
Tamam cnm bundan sonrasını sıkı tutalımCnm eline sağlık ama yazamıcam zaten hatırlamıyorum büyük kısmını dizi izlerken yedim
Allah kabul etsin cnmBen bugün oruçluyum ilerleyen saatlerde kafam açlıktan başka bir şey almayacağı için şimdi ders çalışacağımm
Bende alayım ölçülerimi yazarım cnmKızlar bir aylık değişimimizi görelim diye kilo ve ölçü tablosu hazırlayacağım ölçülerini ve kilosunu tabloya ekletmek isteyenler beni etiketleyerek paylaşabilir
Tamam cnm insAllahkesinnn
Yani çok düzenli yapmadım bende ama olabilie gibi geliyorfaydasını gördün mü peki canım
o zaman yarın sabah itibariyle başlıyorum ben de
İlk listem o şekildeydi aslında ama ben uyamadım. Sanki bütün gün kendime birşeyler hazırlamakla ve yemekle geçiyoe gibi geliyor. O yüzden bu şekilde değiştirdük sonrtamam cnm, diyetisyen listesi aslında ama sabah kahvaltı ara kahvaltı yani öğlen et tavuk yesen daha iyi olur sanki senin kilonda 3 ana 3 ara öğün olur canım
jumping jack in soft versiyonu var onu yapıyorum ben ip felan atlayamam şu an
sağol kuşumm 50lere inince yiyim diyorum dayanabilirsemafiyet bal olsun
Tamam cnmYani çok düzenli yapmadım bende ama olabilie gibi geliyor
İlk listem o şekildeydi aslında ama ben uyamadım. Sanki bütün gün kendime birşeyler hazırlamakla ve yemekle geçiyoe gibi geliyor. O yüzden bu şekilde değiştirdük sonr
Vah canıım zorlama kendinii low impact cardio yapabilirsinOruçluyken çarşıya gelmek hiç akıllıca değildibaşım çatluyor canım her şeyi çekiyor ip atlayamayacağımiftardan sonra zıplayacağım sadece
Sağ ol canımSağol canım. Bide öyle değişik bir hastalık olduğu tam iyileşiyor geri hastalanıyor 3 haftayı geçti. Hayırlısı bakalım rabbim başka dert vermesin
Ama dediğin gibi herkes hasta şu siralar
Teşekkürler tatlım
Vavvvv harikasın
Bir harika da burada
Sağ ol kuzum ekledim seni listeyecanım ortak listemiz yok
tamam ama biraz dengesiz gibi geldi cnm en azından kahvaltı öğlen akşam düzenli olsa çeşitli besinler olsa
yaaaa süpersiiinnn
başarıcaz canımmm
cnm söylüyorum:
bel 72
göbek 89
kalça 97
bacak en kalın 58
baldır 38
kol en kalın 32
sağol kuşum
Yiyebilirsin bence canım çok abartmamak kaydıylaKızlar normalde balık yapacaktım.küçük oğlum kısır istedi.Ben de yiyim mi yemeyim mi ikilemde kaldım ya da yersem ne kadar yiyim?
Mantar ve kavurma yiyeceğim zaten.
Harikasın ya ne iyi etmişsinSizce ben zumba class taki hatunlara özenip spor büstiyer almışmıyımdır
Cumaya kadar eksi gelecek inşallah canımTunaydin kizlar, artilarimin birazi gitmis sukur
Bayağı uzakmışız birbirimizeA bir uçta sen bir uçta ben demekki bende Tekirdağ daymışım gibi
EvettSağ ol canım
Sağ ol kuzum ekledim seni listeye
Yiyebilirsin bence canım çok abartmamak kaydıyla
Harikasın ya ne iyi etmişsin
Cumaya kadar eksi gelecek inşallah canım
Bayağı uzakmışız birbirimize
Yapacağım bir şeyler canım 40 dk kaldı iftara şöyle birazcık kafam dinlensin 10 dk chloe ting karın videosu yapacağım yattığım yerden olsun dedimVah canıım zorlama kendinii low impact cardio yapabilirsin
Olsun canım en azından kiloyu korumuş oluyorsun ben de kaç haftadır öyleydim inşallah 65 sonra da 62 yi göreceğiz hep beraberTarti bozulunca dengemde bozuldu benim ya bugun yolladim servise veri gelmesi 1 ayi bulacak resmen daha yeni almistim baska da alasim yok simdi bekleyecegim. Ama 68 yapisti bana kac aydir 66 yi ucundan yakalasam 65 i de gorecegim ama yok. Koruma modunda gidiyorum gibi siz gorunde bi 65 i benimde yolum acilir belki kimin once gordugunun onemi yok hepimizde gorelim insallah
Olur tabi canım sen istediğin zaman paylaş ben de eklerim listeyeGiderr kiz tabikide
Insallah canimm
Sagol canim
Bu hafta benim olmadibya artik haftaya yazacagım kesinnn
Bende paylasaym cnm cuma alsam olrmu 3 hafta once almistm ama guncel olsun
Supersinn yaa senin meto guzel calisiyor keske benimde oyle olsaa
Superrr yapmissin
Benim de geldi yedim bile ara öğünde Nasılmış tatları canım önerir misinyeni züber lokmalarım geldiii
Tamam canımTamam cnm bundan sonrasını sıkı tutalım
Allah kabul etsin cnm
Bende alayım ölçülerimi yazarım cnm
Tamam cnm insAllah
ye gitsin yasağol kuşumm 50lere inince yiyim diyorum dayanabilirsem