Kilolar Firarda 😎

Benim de geldi yedim bile ara öğünde Nasılmış tatları canım önerir misin
cnm 50leri görünce yicem inş hatta kahveyle resim atarım yeni elektrikli cezve de sipariş ettim
dayanırsam çok güzel olcak
Eki Görüntüle 2940349
Benim de tatlışlarım geldi ben çoktan yedim Hedef60kgolmak kadar iradeye ve sabra sahip değilim ay ama 3 taneyle kalmak çok zor oldu hepsinden 1 er paket bitirmek vardı şimdi
oyyy canım güzel günlerde afiyetle ye diş tedavim olurken her gün 1 paket yiyodum bazen 2 aynen yedikçe yiyesin geliyor açınca gelen koku da muhteşem değil mi

ben de kombiotik probiyotiğimin gelmesini bekliyorum, hayat işte
Olsun canım gelen kargolar her türlü insanı mutlu ediyor
Yeni cezven hayırlı olsun canım ben de kahve makinası almak istiyorum kendime sürekli ocakta cezveyle zor oluyor Koku şahane ya ama en güzeli kesinlikle Antep fıstıklı olanmış
Ben de bugün fıstık ezmesi aldım indirime girmiştiler iftarın peşine yedim 3 4 çatal bizimkiler de o sırada baklavaları gömüyorlardı
Bir sonraki hedefim fıstıklı ezme almak Afiyet olsun kuzum senin karın baklavaların olacak onu düşün

Eskiden ben de öyleydim.simdi yapiyorum artik.kendimizi sevmeli önemsemeliyiz
Bu telefon alıntımda kalmış nasıl da atlarım cevap yazmayı buna
Çok haklısın kuzum annem hep der ki ilk önce sen kendini sev, sen kendin iyi ol ki çocuklarını d eşini de mutlu et

Dayanırsın sen inanıyorum ben sana

Di mi yaaa kargonun içeriğini bilsem de sanki sürprizmiş gibi mutlu oluyorum

Zaten bu aldığım şey işe yararsa benden mutlusu yok

Aldığım şekersiz fıstık ezmesi ama içinde az miktar tuz varmış tatlı isteğimi almadı

Di mi yaaa kargonun içeriğini bilsem de sanki sürprizmiş gibi mutlu oluyorum

Zaten bu aldığım şey işe yararsa benden mutlusu yok
Hediye almayı çok severim sanki gelen kargolar hediyeymiş gibi geliyorİnşallah işe yarar canım
Aldığım şekersiz fıstık ezmesi ama içinde az miktar tuz varmış tatlı isteğimi almadı
Ucundan baklavanın şerbetine bandırsaydın keşke çatalı

yeni züber lokmalarım geldiii
Oo afiyet olsn cnm bendede duruyor 3 paket diyete doneym onlarla devam
Sağ ol canım

Sağ ol kuzum ekledim seni listeye

Yiyebilirsin bence canım çok abartmamak kaydıyla

Harikasın ya ne iyi etmişsin

Cumaya kadar eksi gelecek inşallah canım

Bayağı uzakmışız birbirimize
Ayyy insallahh canimmm
Eki Görüntüle 2940349
Benim de tatlışlarım geldi ben çoktan yedim Hedef60kgolmak kadar iradeye ve sabra sahip değilim ay ama 3 taneyle kalmak çok zor oldu hepsinden 1 er paket bitirmek vardı şimdi
Ooo birsuru almissin afiyet olsn cnm bende antep fistiklisindan almistm 6 paketdi 3 u duruyor en iyisi o yazmissin sevindm
Bende evde fındık ezmesi yapmayı denemek istiyorum kızlar bilmem olurmu. Daha önce fıstık eZmesi denemiştim ama fındığı daha çok beğeniyorum
Yaa bende istiyorm denersen tarifle nasl oldgnu yazarmisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…