ben de kombiotik probiyotiğimin gelmesini bekliyorum, hayat işteEki Görüntüle 2940349
Benim de tatlışlarım geldi ben çoktan yedimHedef60kgolmak kadar iradeye ve sabra sahip değilim ay ama 3 taneyle kalmak çok zor oldu hepsinden 1 er paket bitirmek vardı şimdi
Benim de geldi yedim bile ara öğündeNasılmış tatları canım önerir misin
dayanırsam çok güzel olcakye gitsin ya
oyyy canım güzel günlerde afiyetle yeEki Görüntüle 2940349
Benim de tatlışlarım geldi ben çoktan yedimHedef60kgolmak kadar iradeye ve sabra sahip değilim ay ama 3 taneyle kalmak çok zor oldu hepsinden 1 er paket bitirmek vardı şimdi
Olsun canım gelen kargolar her türlü insanı mutlu ediyorben de kombiotik probiyotiğimin gelmesini bekliyorum, hayat işte
Yeni cezven hayırlı olsun canım ben de kahve makinası almak istiyorum kendime sürekli ocakta cezveyle zor oluyorcnm 50leri görünce yicem inş hatta kahveyle resim atarım yeni elektrikli cezve de sipariş ettim
dayanırsam çok güzel olcak
oyyy canım güzel günlerde afiyetle yediş tedavim olurken her gün 1 paket yiyodum bazen 2 aynen yedikçe yiyesin geliyor açınca gelen koku da muhteşem değil mi
Bir sonraki hedefim fıstıklı ezme almakBen de bugün fıstık ezmesi aldım indirime girmiştiler iftarın peşine yedim 3 4 çatal bizimkiler de o sırada baklavaları gömüyorlardı
Bu telefon alıntımda kalmış nasıl da atlarım cevap yazmayı bunaEskiden ben de öyleydim.simdi yapiyorum artik.kendimizi sevmeli önemsemeliyiz
Dayanırsın sen inanıyorum ben sanacnm 50leri görünce yicem inş hatta kahveyle resim atarım yeni elektrikli cezve de sipariş ettim
dayanırsam çok güzel olcak
oyyy canım güzel günlerde afiyetle yediş tedavim olurken her gün 1 paket yiyodum bazen 2 aynen yedikçe yiyesin geliyor açınca gelen koku da muhteşem değil mi
Di mi yaaa kargonun içeriğini bilsem de sanki sürprizmiş gibi mutlu oluyorumOlsun canım gelen kargolar her türlü insanı mutlu ediyor
Yeni cezven hayırlı olsun canım ben de kahve makinası almak istiyorum kendime sürekli ocakta cezveyle zor oluyorKoku şahane ya ama en güzeli kesinlikle Antep fıstıklı olanmış
Bir sonraki hedefim fıstıklı ezme almakAfiyet olsun kuzum senin karın baklavaların olacak onu düşün
Aldığım şekersiz fıstık ezmesi ama içinde az miktar tuz varmış tatlı isteğimi almadıOlsun canım gelen kargolar her türlü insanı mutlu ediyor
Yeni cezven hayırlı olsun canım ben de kahve makinası almak istiyorum kendime sürekli ocakta cezveyle zor oluyorKoku şahane ya ama en güzeli kesinlikle Antep fıstıklı olanmış
Bir sonraki hedefim fıstıklı ezme almakAfiyet olsun kuzum senin karın baklavaların olacak onu düşün
Hediye almayı çok severim sanki gelen kargolar hediyeymiş gibi geliyorDi mi yaaa kargonun içeriğini bilsem de sanki sürprizmiş gibi mutlu oluyorum
Zaten bu aldığım şey işe yararsa benden mutlusu yok
Ucundan baklavanın şerbetine bandırsaydın keşke çatalıAldığım şekersiz fıstık ezmesi ama içinde az miktar tuz varmış tatlı isteğimi almadı
Ay ben bu evde sınanıuorum resmen eniştem de gelirken soğuk baklava almış hemen gidip menümü yazmalıyımHediye almayı çok severim sanki gelen kargolar hediyeymiş gibi geliyorİnşallah işe yarar canım
Ucundan baklavanın şerbetine bandırsaydın keşke çatalı
e yap bu hafta canımBende evde fındık ezmesi yapmayı denemek istiyorum kızlar bilmem olurmu. Daha önce fıstık eZmesi denemiştim ama fındığı daha çok beğeniyorum
Fındık kesinlikle daha güzel canım denemelisin bence ve niye olmasın eminim çok da güzel olurBende evde fındık ezmesi yapmayı denemek istiyorum kızlar bilmem olurmu. Daha önce fıstık eZmesi denemiştim ama fındığı daha çok beğeniyorum
Hatta yarın yapayıme yap bu hafta canım
Yarın yapcam bakalım inşallah çokta güzel olmaz çokta kötü olmazFındık kesinlikle daha güzel canım denemelisin bence ve niye olmasın eminim çok da güzel olur
Bir bırakmıyorlar diyetini yapasınAy ben bu evde sınanıuorum resmen eniştem de gelirken soğuk baklava almış hemen gidip menümü yazmalıyım
Şimdi gidiyorum yazmayaBir bırakmıyorlar diyetini yapasınKoş yaz hemen günü kapat
yap kıızzzHatta yarın yapayım
Yok yok güzel olur fındığın her şeyine bayılırımYarın yapcam bakalım inşallah çokta güzel olmaz çokta kötü olmaz
Oo afiyet olsn cnm bendede duruyor 3 paket diyete doneym onlarla devamyeni züber lokmalarım geldiii
Ayyy insallahh canimmmSağ ol canım
Sağ ol kuzum ekledim seni listeye
Yiyebilirsin bence canım çok abartmamak kaydıyla
Harikasın ya ne iyi etmişsin
Cumaya kadar eksi gelecek inşallah canım
Bayağı uzakmışız birbirimize
Ooo birsuru almissin afiyet olsn cnm bende antep fistiklisindan almistm 6 paketdi 3 u duruyor en iyisi o yazmissin sevindmEki Görüntüle 2940349
Yaa bende istiyorm denersen tarifle nasl oldgnu yazarmisin cnmBende evde fındık ezmesi yapmayı denemek istiyorum kızlar bilmem olurmu. Daha önce fıstık eZmesi denemiştim ama fındığı daha çok beğeniyorum