Kilolar Firarda 😎

Geçmiş olsun kuzum😔 Bu ara herkes hasta salgın var herhalde
Sağol canım. Bide öyle değişik bir hastalık olduğu tam iyileşiyor geri hastalanıyor 3 haftayı geçti. Hayırlısı bakalım rabbim başka dert vermesin
Ama dediğin gibi herkes hasta şu siralar
Sen izinlisin hadi geçmiş menülerden seyahatte olduğun için 😉
😂😂Teşekkürler tatlım😘😘
Günaydııın :KK76:900 gr gitti cuma kilosuna 300 gr kaldı bi de 52 kilo hayalime 9.1 kilo bakalım var bi hayalimiz 🤭
Vavvvv harikasın 👏👏👏
Kızlar kızlar iki gündür adam gibi diyet yapıyorum ve cuma kilomdan tam 1.3 eksideyim🤩🤩 Cumaya 64 geliyor sanırım bugün 65.0 gördüm🥳
Bir harika da burada 👏👏

:KK68:
Sizin birlikte uyguladıpınız bir liste varmı bende diyetisyenin listesiyle devam ediyim diye düşünmüştüm sadece kaçamaklarım çok olduğundan buna müsaade olmasın dedim. Diyetisyene hergün hesap vermiyorum ya şimdi size vericem o beni tutar 😬🤣
canım ortak listemiz yok 😘
tamam 😂 ama biraz dengesiz gibi geldi cnm en azından kahvaltı öğlen akşam düzenli olsa :KK66: çeşitli besinler olsa
Süpersin canım 52 ye hiçbir şey kalmamış 9 kilo ne verdiğimiz rakamları düşününce😍😍
:rolleyes:
Kızlar kızlar iki gündür adam gibi diyet yapıyorum ve cuma kilomdan tam 1.3 eksideyim🤩🤩 Cumaya 64 geliyor sanırım bugün 65.0 gördüm🥳
yaaaa süpersiiinnn :rolleyes:
tebrkler canımm, 52ye de ulaşırsın sen :KK49: :KK60: :KK60:
:KK36:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak senin hayaline eşlik edeyim benim de 57 kilo hayalim var🤭
:KK5:başarıcaz canımmm
Kızlar bir aylık değişimimizi görelim diye kilo ve ölçü tablosu hazırlayacağım ölçülerini ve kilosunu tabloya ekletmek isteyenler beni etiketleyerek paylaşabilir🥰😘
cnm söylüyorum:
bel 72
göbek 89
kalça 97
bacak en kalın 58
baldır 38
kol en kalın 32
Vavvvv harikasın 👏👏👏
sağol kuşum 😍

Kızlar normalde balık yapacaktım.küçük oğlum kısır istedi.Ben de yiyim mi yemeyim mi ikilemde kaldım ya da yersem ne kadar yiyim?
Mantar ve kavurma yiyeceğim zaten.

Çok iyi canım her gün 500 zıp yapsan bile baya faydasını görürsün😍ben biraz ders çalışıp çıkacağım dışarıya kendi evimin içinde rahatça ip atlayabiliyorum altımızda kimse oturmuyor üşenmiyorum o yüzden ama ablamdayım şimdi bunun evinde atlayacak yer yok onu geçtim 7.katta milletin tepesinde zıplayamam🤣🤣🤣
Hergün 500 zıp iyi fikir he ben 100 falan yapıp bırakıuordum anca 🤣
Allah zihin açıklığı versin canım. Bende şimdi geldim yürümekten. Bende en üst kattayım altımda birde yönetici oturuyor ama arka odaya doğru gidip zıplıyorum bir ses etmedi daha şimdiye kadar 🤣🤣

olsun canım yine de bir sahil kenarında olmak çok iyi ben de havalimanının orada oturuyorum yani kesinlikle İstanbul’la hiçbir alakam yok Kocaeli’de oturuyorum sanki🤣

Valla canım ya bu kadar gideceğini tahmin etmedim çok gaza geldim cumaya kadar kesinlikle kaçamak yok çok güzel besleneceğim😅
A bir uçta sen bir uçta ben demekki bende Tekirdağ daymışım gibi 🤣

Allah zihin açıklığı versin canım. Bende şimdi geldim yürümekten. Bende en üst kattayım altımda birde yönetici oturuyor ama arka odaya doğru gidip zıplıyorum bir ses etmedi daha şimdiye kadar 🤣🤣
Ben günde 1000 tane ip atlıyorum canım 500 zıp yapabilirsin rahatlıkla ama 100er 100er atla 1dk molalarla😍

canım ortak listemiz yok 😘
tamam 😂 ama biraz dengesiz gibi geldi cnm en azından kahvaltı öğlen akşam düzenli olsa :KK66: çeşitli besinler olsa

:rolleyes:

yaaaa süpersiiinnn :rolleyes:

:KK36:

:KK5:başarıcaz canımmm

cnm söylüyorum:
bel 72
göbek 89
kalça 97
bacak en kalın 58
baldır 38
kol en kalın 32

sağol kuşum 😍
Benim dünkü menümde mi canım. Dünkü listeme uygun değildi hastane işlerim vardı dışarıdaydım ben o yüzden öyle oldu bak normalde bu haftaki listemi atıyım bu şekilde. Pazartesi yine değişir liste tabi ☺️
image.jpg

Ben günde 1000 tane ip atlıyorum canım 500 zıp yapabilirsin rahatlıkla ama 100er 100er atla 1dk molalarla😍

atlamasak da atlar gibi yapsak :KK51:

iple atlamayı beceremiyorum çünkü çabuk takılıyorum, ipsiz atlasak da faydasını görür müyüz ki

atlamasak da atlar gibi yapsak :KK51:

iple atlamayı beceremiyorum çünkü çabuk takılıyorum, ipsiz atlasak da faydasını görür müyüz ki
İpsiz zıplarsan da faydasını görürsün canım ama iplisi gibi olur mu bilmiyorum. Bi dönem ipsiz yaptım ben ama ölçüm alnadığım için sonucu tam anlayamamıştım.

İpsiz zıplarsan da faydasını görürsün canım ama iplisi gibi olur mu bilmiyorum. Bi dönem ipsiz yaptım ben ama ölçüm alnadığım için sonucu tam anlayamamıştım.
ipli atlamada çabuk takılıyorum 10 tane atlıyorum duruyorum o yüzden verimsiz geliyor bana :)

ipsiz atlamada nasıl olur bakalım denemek gerek :KK60:

X