Inşaallahh inşaallahh canım beniimmTebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inş
Ne böceği kız
Kolay gelsin balım
Harika eksi canim maşallah bu sefer diyete tam motive olunmuşGünaydın canımslar
Tartımı iliştireyim de köşeme çekilip bakayım kimler kaç gr erimiş
Cuma:65
Bugün:63.9
Fark:1.1 kg
Yüzde:1.69
Böyle devam edecek inş
Bi daha bırakmayı düşünmüyorum
Eline sağlık canım . Menü yazmak bu hafta bana iyi geliyor şu ki son dönemeçte olayı batırdımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim @Cagrihilal1 @Goklerce denizbenimadim @medine66 @nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 hzlsel yarimuhendis @karabiber01 Jasminium84 @Breeze96 @Fit mutlu anne @Sonsuz umut Ucmelekannesi
Bu haftamenü bildirmeyen çok kişi var haftaya daha güzel bı tablo olsun kızlar yazalım ki kaçamak yapmaya yüzümüz olsun baya ben yine kaçamak oluyor ama az da olsa utanıp yemiyoruz
Ucmelekannesi
Hedef60kgolmak
@Cagrihilal1 kızlar tebrik ederim eksiksiz menü bildirdiniz
Bu hafta aralarda aktif olupta menü bildirmeyenJasminium84
Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyidir ben yazana kadar ta sabah okumuştum bu mesajinigünaydın kızlar
küçük kızım hastaydı gece, çok tıkalıydı burnu, horlayıp durdu uyandı sürekli tıkanıklıktan sanırım
o uyudu büyüğüm uyandı
toplasanız 1 saat falan uyumuşumdur
bıraksalar da masamda kafamı koyup uyusam ne olur ki
Oooo harika eksi süpersin sahalara geri döndünGeçen hafta:75.95
Bu hafta:74.70
Fark:1,25
Yüzde:1,64Eki Görüntüle 2938023
@UcanSupurgeEl_Em hzlsel @nnurc
Tebrikler canım çok güzel eksiGeçen hafta 67,20
Bugün 66,15
Fark 1,05
Yüzde1,56
Haftaya hedef 65,00
Bir harika ekşi daha tebrikler canımGeçen cuma : 70.5
Bu cuma : 69.7
Fark : 800gr
Yüzde : 1.135
Haftaya hedef : 69
El_Em hzlsel denizbenimadim
Bide kaç gündür günü erken kapatiyordum sanırım bünye ona alıştı perşembe akşamı az geç yiyince hemen ödemDün kaçamakların vardı diye hatırlıyorum canım hemen tartıyı etkiliyor gerçekten haftaya inşallah kaçamaksız bir hafta olsun güzelce eksiler gelsin
Neyseki eşin gelmiş okudum sonra. Ay genelde bende tiksinirim böcektenKızlar tüm evi sildim süpürdüm halılara kadar fırça attım 2 volkanı yıkadım kızımı uyuttum tam kahvemi yaptım balkona çıktım küllüğü kaldırırım ki bir böcek
Şuan mahsur kaldım resmen balkonda çok korkuyorum ya böcekten nasıl birşeyse de hep en olmayacak anda karşıma çıkarlar
O kadar Dukan birası içtim ödem değil poğaça varÖdem mi var ki canım
Dolmalık fistigim yoktu ama kuş üzümü koydum tabikihııııdolmalık fıstık kuş üzüm tarçın da koyuyon mu kııı
Bı de perşembe gece hiç uyuyamadım baktım uyuyamıyorum dizi izledim. E bide gomdugum poğaçalar varOdemdir ozaman cnm 1gunde 1 kg olmaz ya, haftaxa eksi gelsinnn
Eline sağlık canımKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
15 Ekim - 22 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Carșamba Perșembe Toplam Puan: Hedef60kgolmak 50 182.5 175 195 210 145 190 1148 @DeryaOnDiet yarimuhendis 100 120 100 110 100 170 700 Pnrrr-12 40 367 265 265 285 65 1287 @Breeze96 146 100 163 150 265 110 934 @kumsal68
@Cagrihilal1 120 100 120 100 100 180 720 @nnurc 50 50 100 Goklerce 67 57 72 64 57
317 @Pain Killer @Sonsuz umut 95 35 90 35 50 35 340 @Fit mutlu anne
Ucmelekannesi 130 170 140 440
Ama olur mu böyle oturacaklarina bı bakıp çıkıp gitseledihehe açmalar direkt oturmuş :)
Sağol tatlımKolay gelsin balım
Canım güzel huzurlu sakin bir hamilelik gecir ins.Inşaallahh inşaallahh canım beniimm
OyyDolmalık fistigim yoktu ama kuş üzümü koydum tabiki
Kizlarrr tebrikler
Ama olur mu böyle oturacaklarina bı bakıp çıkıp gitseledi
Aynen bebeğim. Ben aynı ben yine kaçamaklı ama bu sefer sonuna gidicem inş 55 i görmeden bırakmak yok. Biraz daha yavaş olacak ama olacak inşHarika eksi canim maşallah bu sefer diyete tam motive olunmuş
Olsun canim sen geçen verdiğinde de bu şekilde vermiştin. Mesele bir kacamaga günü haftayı batırmamak göreceksin 55 i.Aynen bebeğim. Ben aynı ben yine kaçamaklı ama bu sefer sonuna gidicem inş 55 i görmeden bırakmak yok. Biraz daha yavaş olacak ama olacak inş
İns tatlımOyy
Sağol cnmm aynen ilk 3te ol bu hafta sen
Hahaçabucak bitiyo yerken di mi giderken de çabuk gitsin
Cuma motivasyon şeysiydi.Ay pisman oldum zaten.yemem bi daha.yaaaa nasıl zeytine zeytinyağı dökersin yaa nasıllllliyice zıvanadan çıkmış bu grup
Nasıl kestane yersiiin ya nassııılllbu nasıl listee inanmıyorum yaa
Canımm teşekkür ederimm inşaallahh amin amin aminCanım güzel huzurlu sakin bir hamilelik gecir ins.
Hayırlısıyla sağ sağlık kucağına al insamin
Rabbim sağlıklıca kucağına aldırsın canım.Canımm teşekkür ederimm inşaallahh amin amin amin
Amin inşaallah canımm allah isteyen herkese nasip etsin mutluluk gözyaşlari olsun ❤Rabbim sağlıklıca kucağına aldırsın canım.
Burnu hala tıkalı ama düne göre daha iyi çok şükür canımHarika eksi canim maşallah bu sefer diyete tam motive olunmuş
Eline sağlık canım . Menü yazmak bu hafta bana iyi geliyor şu ki son dönemeçte olayı batırdım
Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyidir ben yazana kadar ta sabah okumuştum bu mesajini
Oooo harika eksi süpersin sahalara geri döndün
Tebrikler canım çok güzel eksi
Bir harika ekşi daha tebrikler canım
Bide kaç gündür günü erken kapatiyordum sanırım bünye ona alıştı perşembe akşamı az geç yiyince hemen ödem
Neyseki eşin gelmiş okudum sonra. Ay genelde bende tiksinirim böcekten
O kadar Dukan birası içtim ödem değil poğaça var
Canım hamur işi direk belli etti kendini
Dolmalık fistigim yoktu ama kuş üzümü koydum tabiki
Bı de perşembe gece hiç uyuyamadım baktım uyuyamıyorum dizi izledim. E bide gomdugum poğaçalar var
Eline sağlık canım
Kizlarrr tebrikler haftaya ilk ucteyim bende
Ama olur mu böyle oturacaklarina bı bakıp çıkıp gitseledi
Sağol tatlım
Kı saçmalamaa benim yorumlara alış hehe yani niye açıklama yaptın demek istedimCuma motivasyon şeysiydi.Ay pisman oldum zaten.yemem bi daha.
Hayır kestane de sevmem zaten.pismaniye ye pisman oldum.doymadım aç gezdim gibi oldum.
İyiydim yemiyordum sekerli acıkmıyordum.
Bebişim pişman oldum dün yediklerime ondan dedim.bizimkiler çok sever ben nadiren atarım ağzıma.Dün aksam da yediler yemedim yine.Kendime42 beden manto aldım.44 bol durdu.42 tam oldu da hani iki kilo alsam güzel durmayacak.Ama kilo verirsem süper olacak.Dün yediklerime birazda ondan kendime kızgınım.yoksa senin şakalarını tabiki de seviyorum.canımsınKı saçmalamaa benim yorumlara alış hehe yani niye açıklama yaptın demek istedime zaten sağlıklı bişey ben de bayılırım
Ama yanında sütlü kahve ve cevizle yersen şekérin oynamaz
Bomba gibi geleceğine benim de hiç şüphem yokhzlsel canim bende bu hafta ortaklarda olmiyim. Babam gidince bomba gbi gelicem o burdayken korusam yeter diye bakiyorm artk