Kilolar Firarda 😎

Evett nerden bilebilirimki hamile kalacağımı ummuyodum bile resmen ugrarım tabii etiketler olmayınca ugramak nasip olmuyo🥰
:KK36:ne guzel bir supriz olmus sana Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

15 Ekim - 22 Ekim
UYECumaCumartesiPazarPazartesiSalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 50182.51751952101451901148
@DeryaOnDiet😵😵😵😵😵😵😵
yarimuhendis yarimuhendis 100120100😵110100170700
Pnrrr-12 Pnrrr-12 40367265265😵285651287
@Breeze96146😵100163150265110934
@kumsal68😵😵😵😵😵😵
😵
C Cagrihilal1 120100😵120100100180720
nnurc nnurc 50😵😵50😵😵😵100
G Goklerce 6757😵726457
😵
317
@Pain Killer😵😵😵😵😵😵😵
SonsuzUmut SonsuzUmut 953590355035340
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 😵😵😵😵😵
😵

😵
@Ucmelekannesi😵😵😵130170140😵440

Birinci
Pnrrr-12 Pnrrr-12

İkinci
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Üçüncü
@Breeze96

Tebrikler kızlar👏🏻👏🏻👏🏻
Ellerine saglik ortimm. Spor da 1 oldum ama artiydim malesef :KK43:
ortim ne demek ortiliğin için teşekkür ederim :) baban geldiği için özel durumun vardı arada olur öyle :)
:KK200:
Ay bi çay keyfi yapmışım yorgunluk üstüne bi güzel gitti ki sormayın😂😂
Ohh miss afiyet olsn
Canımın içi Allah razı olsun düşünmen yeter 😘🥰
Oğlun nasıl oldu kuzum, sen nasılsın

İnşallah canım sağol 😘🥰

Ellerine sağlık kuzum 😍❤️

Tebrikler kızlar Pnrrr-12 Pnrrr-12 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Breeze96 🥳🥳😘🥰❤️😍
Sagolasin canimm :KK200:
Kızlar yarın paylaşacağım ortaklık sonuçlarını ve yeni ortakları bu gece biraz işim var💕
Ozel de yazdm ztn ben olmiym bu hafta canim :KK200:
Arkadaşlar ben müsade istiyorum diyet yapamıyorum ve sadece sizleri arada okumaya gelir yorum yazarım canlarım o yüzden listeden çıkmak istiyorum
Hakkinda hayirlisi olsn cnm yine ugra ama
Harika eksi canim maşallah bu sefer diyete tam motive olunmuş👏

Eline sağlık canım . Menü yazmak bu hafta bana iyi geliyor şu ki son dönemeçte olayı batırdım😂

Geçmiş olsun canım. İns şimdi daha iyidir ben yazana kadar ta sabah okumuştum bu mesajini

Oooo harika eksi süpersin sahalara geri döndün👏👏

Tebrikler canım çok güzel eksi👏

Bir harika ekşi daha tebrikler canım👏👏

Bide kaç gündür günü erken kapatiyordum sanırım bünye ona alıştı perşembe akşamı az geç yiyince hemen ödem🤦🏼‍♀️

Neyseki eşin gelmiş okudum sonra. Ay genelde bende tiksinirim böcekten 😔

O kadar Dukan birası içtim ödem değil poğaça var🤭
Canım hamur işi direk belli etti kendini

Dolmalık fistigim yoktu ama kuş üzümü koydum tabiki 😋

Bı de perşembe gece hiç uyuyamadım baktım uyuyamıyorum dizi izledim. E bide gomdugum poğaçalar var 🤭🤦🏼‍♀️

Eline sağlık canım 😍
Kizlarrr tebrikler haftaya ilk ucteyim bende🤗☺️

Ama olur mu böyle oturacaklarina bı bakıp çıkıp gitseledi😂😂

Sağol tatlım😘
Anaam deli seni persembe gecesi pogaca yenrmi hic :olamaz: :rolleyes:
Ay bugün kahvaltıda niyeyse bi coştum😂😂yola çıkacağız 3 saate akşama çok çok iyi dengelemem lazım💃💃
Ohhh s3fan olsunn :rolleyes: dengelersin sen cnm 6 lari gormusken 7ler gelmesinn tekrar
Bomba gibi geleceğine benim de hiç şüphem yok😉😍😘😘
Canimsin :KK200:

Ay bugün kahvaltıda niyeyse bi coştum😂😂yola çıkacağız 3 saate akşama çok çok iyi dengelemem lazım💃💃
Afiyet olsun 😘

Bebişim pişman oldum dün yediklerime ondan dedim.bizimkiler çok sever ben nadiren atarım ağzıma.Dün aksam da yediler yemedim yine.Kendime42 beden manto aldım.44 bol durdu.42 tam oldu da hani iki kilo alsam güzel durmayacak.Ama kilo verirsem süper olacak.Dün yediklerime birazda ondan kendime kızgınım.yoksa senin şakalarını tabiki de seviyorum.canımsın😘
Hıı genel olarak yani 🤗
Canım ben de artıyım bugün moral bozmak yok 😍

Ohhh s3fan olsunn :rolleyes: dengelersin sen cnm 6 lari gormusken 7ler gelmesinn tekrar
Yok yok bugün sondu bitti şimdi eskişehirde yüryüşüme ek sporlarımı da ekleyeceğim ip atlama ve her gün 10 dk karın antremanı zaten pazartesi oruç borçlarımı tutmaya başlayacağım cumaya bombe gibi geleceğim inşallah💃💃

:KK36:ne guzel bir supriz olmus sana Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim

Ellerine saglik ortimm. Spor da 1 oldum ama artiydim malesef :KK43:

:KK200:

Ohh miss afiyet olsn

Sagolasin canimm :KK200:

Ozel de yazdm ztn ben olmiym bu hafta canim :KK200:

Hakkinda hayirlisi olsn cnm yine ugra ama

Anaam deli seni persembe gecesi pogaca yenrmi hic :olamaz: :rolleyes:

Canimsin :KK200:
Ahhhh canıımmmm inşaaallaahhhhhh❤❤❤❤❤

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
15 - 22 Ekim

Haftanın 1. Olan Ortakları
denizbenimadim denizbenimadim & yarimuhendis yarimuhendis

Haftanın 2. Olan Ortakları
hzlsel hzlsel & @Breeze96

Haftanın 3. Olan Ortakları
nnurc nnurc & Pnrrr-12 Pnrrr-12

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Ellerine sağlık canım😍
denizbenimadim denizbenimadim canım tebrik ederim bizi 1.olmuşuz💃💃🤗

:KK60: ORTAKLAR :KK60:
( 22 - 29 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Kızlar bu hafta ortaklarda olmak isteyen sadece 6 kişi var açıkçası takım kayıplarda bu net bir şekilde gözüküyor inşallah ilerleyen haftalarda toparlanırız

Son düzenleme:
Tamaamdır o zaman canım inşaallahh inşaallahh gerçekten diyet yapmam la hele hele hergün 10bin adım yürüyüşümle işe yaradıı beklemiyordum bile ama lütfen dukan çayını çok dikkatli olun çocuk sahibi olmak istiyenler için diyorum acaba ondanmı diyorum bilmiyorum ama 15 gün içtim onuda belkide ondan düşük tehlikem var ben öğrendiğimde test yapıp yoğun kanamayla doktora gittik eşimle allah kimseye yaşatmasın cok şükür atlattım bebeğim beni bırakmadı 😔 eğerki içtiğinizde kasığınız ağrıyorsa bırakın benim ağrırdı ben yürumekten kaynaklı düşünürdüm
Hep bı sebep var bende oğlanda hamile kaldığım ay spora başlamıştım sürekli koşu hafif ağırlıklarla squat falan yapıyordum hamlıktan ağrıyor saniyodum hamileliktenmis nasipte varsa Rabb'im esirgiyor sağlıkla kucağına al insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤗
Kızlar tüm evi sildim süpürdüm halılara kadar fırça attım 2 volkanı yıkadım kızımı uyuttum tam kahvemi yaptım balkona çıktım küllüğü kaldırırım ki bir böcek 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Şuan mahsur kaldım resmen balkonda çok korkuyorum ya böcekten nasıl birşeyse de hep en olmayacak anda karşıma çıkarlar 😭😭😭😭😭
Kız ne böceği ay bende acayip huylanırım ya
Akşam yediklerimiz direk etkiliyor canım olsun yine de eksisin bundan sonra istikrarlı bir şekilde eksi gelmek önemli olan ve sen istediğin taktirde yapabilirsin😅🤩
Aynen cnm insAllah yapabilirim cnm
Kızlar pek bakamadim sayfalara.

Ekşi gelenleri tebrik ederim 👏👏👏
Benim gibi artı gelenler üzülmesin hatalarından ders alsın😂😂😂

Şimdi kv geldi bana. Akşama anneme yemege gideceğiz kızları anneanneye bırakıp geleceğiz.

Sabahtan da yolcuyuz ins daha ütü yapmam gerek pufff😩😩

Neyse fırsat buldukça uğrarım canlar 😍
Geç oldu ama hayırlısyla gidin gelin insAllah
Geliyor 7 ler.8 ler gitsin gelmesin😍😘
insAllah ebedi rakibim 😘
bak ayrı etiketlenince bildirim geldi canım 🤔 eline sağlııık teşekkür ederiiiiz
Rica ederim canım
Tbrkler cnm az da olsa eksi ve haftaya 7ler insallah
Saol cnm insAllah
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

15 Ekim - 22 Ekim
UYECumaCumartesiPazarPazartesiSalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 50182.51751952101451901148
@DeryaOnDiet😵😵😵😵😵😵😵
yarimuhendis yarimuhendis 100120100😵110100170700
Pnrrr-12 Pnrrr-12 40367265265😵285651287
@Breeze96146😵100163150265110934
@kumsal68😵😵😵😵😵😵
😵
C Cagrihilal1 120100😵120100100180720
nnurc nnurc 50😵😵50😵😵😵100
G Goklerce 6757😵726457
😵
317
@Pain Killer😵😵😵😵😵😵😵
SonsuzUmut SonsuzUmut 953590355035340
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 😵😵😵😵😵
😵

😵
@Ucmelekannesi😵😵😵130170140😵440

Birinci
Pnrrr-12 Pnrrr-12

İkinci
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Üçüncü
@Breeze96

Tebrikler kızlar👏🏻👏🏻👏🏻
Yüz karasıyım resmen :KK43:
😘
22 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Kk beyaz peynir
Bol maydanoz
Yarım armut

12.30
4 kestane(bizimkiler dün aksam yediler ben yememistim)

Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
2tavuk baget
1fırın patates

18.00
2parça pişmaniye

Su:2,5 litre
Spor:yürüyüş
Eki Görüntüle 2938353
@UcanSupurge hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne nnurc nnurc
Cuma olunca bol kacamakli olmuş cnm
22 Ekim Menüm
sabah tarçınlı türk kahvesi telvesiyle,55 gr paketli kek,1 kahveli bar, bir avuç tuzlu kraker
öğlen soslu hatay tavuk dürüm,kızarmış patates,küçük ayran ,1 kaşık sütlaç
ara san sebastian cheesecake 😍 beyaz çaklıt soslu,filtre kahve,1 mandalina
akşam marul kırmızı biber,keto kraker ,sütlü kahve, 1 dilim peynirli kol böreği
ara protein bar 2 tane,limonlu yeşil çay

2 lt su

14.000 adım,5 mil leslie 😂

nnurc nnurc Fit mutlu anne Fit mutlu anne
MaşAllah kız cuma şenliği yapmışsın afiyet olsun
yaaaa nasıl zeytine zeytinyağı dökersin yaa nasılllll :KK61: iyice zıvanadan çıkmış bu grup :oha:
🤪🙄
22 ekim
11.00 : salatalık domates peynir 1 dilim ekmek 1 çatal çikolata
17.00 : 1 lifalif bar
19.30 : yarım kepçe çorba,4 tahta kaşık rtli kuru fasülye 3 yk yoğurt yarım dilim ekmek
20.30 : 1 ince gofret 2 minik tulumba 2 avuç karışık kuru yemiş
Su : 2.5lt
Spor : 15000 adım
nnurc nnurc Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Cumaya göre güzel cnm afiyet olsun
22 ekim
Kahvalti 9:00
azıcık patates kizartmasi
Maydanoz
salatalik
domates

Oglr 13:00
3 tane mercimekli borek

Aksam 19:00
3 yk pilav
1 saksi krbabi
Salata

3 lt su

10 bin adim

Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım güzel cumaya göre
22 ekim cuma
13:00 2 yumurtali kiymali mantarli omlet, domates, cok az tahinli corek
Bugun yogunluktan menum bu kadardi simdi de bisey yemek istemiyorum😊

Su 2 litre
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel menü
Eline sağlık canım . Menü yazmak bu hafta bana iyi geliyor şu ki son dönemeçte olayı batırdım😂
Olsun yazmak bırakmamak bile süper
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
15 - 22 Ekim

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Tebrikler kızlar emeğine sağlık cnm

( 22 - 29 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
Kızlar bu hafta ortaklarda olmak isteyen sadece 6 kişi var açıkçası takım kayıplarda bu net bir şekilde gözüküyor inşallah ilerleyen haftalarda toparlanırız
nnurc nnurc yeni ortim bu hafta biz birinci oluruz insAllah eline sağlık cnm

( 22 - 29 EKİM )

NOT:
Canım beni de ekler misin ortakla i

Hep bı sebep var bende oğlanda hamile kaldığım ay spora başlamıştım sürekli koşu hafif ağırlıklarla squat falan yapıyordum hamlıktan ağrıyor saniyodum hamileliktenmis nasipte varsa Rabb'im esirgiyor sağlıkla kucağına al insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤗
Canımm benimm evettt demekki var bundada bir hayırrr 🥰🥰 amin insaallahhhh🤲
Kız ne böceği ay bende acayip huylanırım ya

Aynen cnm insAllah yapabilirim cnm

Geç oldu ama hayırlısyla gidin gelin insAllah

insAllah ebedi rakibim 😘

Rica ederim canım

Saol cnm insAllah

Yüz karasıyım resmen :KK43:

😘

Cuma olunca bol kacamakli olmuş cnm

MaşAllah kız cuma şenliği yapmışsın afiyet olsun

🤪🙄

Cumaya göre güzel cnm afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel cumaya göre

Afiyet olsun canım güzel menü

Olsun yazmak bırakmamak bile süper

Tebrikler kızlar emeğine sağlık cnm

Mrb kızlar sabah wc çıkamadım bekledim baya ama artiyim dünle sabitim sanırım kahvalti yaptım yine tartıldım aynı çıktım kesin eksiydim ama nasip
Geçen hafta: 80.45
Bu hafta: 80.85
Fark: +400

Eklentiler

• IMG20211023103628.jpg
    IMG20211023103628.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 17
15 - 22 Ekim

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Eline sağlık canım 💕
( 22 - 29 EKİM )

NOT:
G Goklerce ortiyiz balım. Hadi bismillah🥳💕

Mrb kızlar sabah wc çıkamadım bekledim baya ama artiyim dünle sabitim sanırım kahvalti yaptım yine tartıldım aynı çıktım kesin eksiydim ama nasip
Geçen hafta: 80.45
Bu hafta: 80.85
Fark: +400
Dün 7leri gördün diye hatırlıyorum canım eğer kahvaltıdan sonra yine aynı rakamsa sabah şişkinliğin vardır yoksa yine 7yi görecektin sakın moral bozma güzel kaçamaksız beslenmeye ve azcık spor yapmaya gayret et kuzum yavaş yavaş 7leri ortalayıp 8lerden uzaklaşacaksın😍

Bugün düzgün beslenmeye geri dönmem lazım saçma sapan bir haftaydı bir gün güzel beslendiysem ertesi gün saçmaladım bugün tartıya çıkamadım bile korkumdan🙈 Bütün bir hafta kendime söz verdim 0 kaçamak yapacağım ve haftaya artık 65i göreceğim yani inşallah🤣

X