Kilolar Firarda 😎

İyi akşamlar kızlar 🤗
Bugün komşuma kahvaltiya gittik tempolu bı gün oldu sabahtan internetimizfe sıkıntı vardı adamlar geldi gitti derken iki ev arasında mekik dokudum kız okula gidince oğlanla uğraştım ateşi oldu biraz hafif öksürük balgam burun akintisi var kuzumun bu ara bı de azı dişleri çıkıyor baya zorluyor yemekte yapamadım kahvaltı yapicaz snrm
Bugün iyidir ins teyzesinin kuzusu 😔
19 Ekim
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal krem peynir, 1 çatal kaymak, 2 wasa
Ara
Sütlü nescafe, Antep fıstıklı bar
Akşam
1 kase domates çorbası, yeşil mercimek yemeği, salata, 2 yk yoğurt

2 LT su, yeşil çay, Türk kahvesi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Breeze96
Afiyet olsun canim güzel menu
Sagol canim

Sagolasin canim

Oh afiyet olsn bizde tavuk yedk ama bugun kotu gecti ya cikolata kacirdm :KK43:

Insallah canim

Supersin canimm ben yapamadm bugn leslie oglan oglen uykusunu bebek arabasinda yapinca kaldı malesef ztn babam evdeyken yapamazdim ama disardaydi bi ara o ara uyusa yapacaktim
Olsun yürüyüş yapmışsın anladığım kadarıyla bebek arabası dediğin için.o da yeter
19 Ekim Menüm
Sabah sütlü nescafe,1 fındıklı bar
öğlen büyük boy karışık pizza,kola ve patates,soslar 😋
ara limonlu yeşil çay
akşam kıymalı bamya yemeği,2 kaşık yoğurt

2.5 lt su,
12.000 adım, 4 mil leslie
120 + 90 210 puan @nnurc Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Oglenki menun ağzımı sulandirdi😂😂
Afiyet olsun sporla yakmissindir ins
19.10.2021
08.15
2 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim kek

11.00 sütlü kahve
12.30
2 köfte, salata,elma

18.00
2 porsiyon hamsi buğulama,2 dlm mısır ekmeği,2 kuru incir

Şu 2 lt
Adım 6400 Fit mutlu anne Fit mutlu anne kardelelen321 kardelelen321
Güzel menü olmuş canim afiyet olsun
Kizlar iyi aksamlar. Benim kizlar hastaydi ikisi de. Bugun de ben hasta oldum bogazim cok kotu. Atesim de cikti. Ben toparlanana kadar biraz uzak kalicam. Iyilesince hemen donucem💕
Geçmiş olsun canım.☺️
19 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
1mandalina

Aksam:17.00
1porsiyon hamsi
1dilim ekmek
Salata

Bir parça helva

Su:2 litre
Spor:yürüyüş
Eki Görüntüle 2936626

UcanSupurge UcanSupurge hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne @nnurc
Gayet güzel süper menü olmuş afiyet olsun canim
19 ekim
11.30 : 1 yumurtalı omlet salatalık domates peynir 2 çatal fındık ezmesi
16.00 : 2 lokma kek,5 fındık
18.00 : yarım kepçe çorba hamsi buğulama salata
Su : 2.5lt
Spor : 11000 adım
@hadikonusalim
Afiyet olsun canim balık günüymüş dün sanki
19 ekim
9.00
Kahve

10.00
1 yumurta

13.00
1 balık
3 dilim ekmek

16.00
1 avuç kuru yemiş

19.00
1 tabak haşlama

@yarimuhendis
Az öz güzel bir menü afiyet olsun canim

Uykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah

Günaydın canlar❤❤❤
Hiç uğrayamadım. Büyük kızım iyileşti ardından küçük hastalandı. Onunla ilgileniyorum. Kocam da bu ara evde. Hiç diyete özen gösteremiyorum. Spor da yok. Buraya zaten hiç vakit ayıramıyorum. Bi süre ayrılmak istiyorum. Birkaç hafta toparlanıp dönerim inşallah canlar. Hepinizi seviyorum.. 😘😘😘

Geçmiş olsun canım.
Balık yeyince babam yedirirdi helvayı hep alışkanlık olmuş😍😘
Tamam kuzum afiyet olsun
Uykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah
Canım ya çıksa da şu diş rahatlasan geçmiş olsun

Günaydın kizlar 😍 ben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
Canım ya Allah kolaylık versin😔İnşallah faydasını görürsün💗

Günaydın canlar❤❤❤
Hiç uğrayamadım. Büyük kızım iyileşti ardından küçük hastalandı. Onunla ilgileniyorum. Kocam da bu ara evde. Hiç diyete özen gösteremiyorum. Spor da yok. Buraya zaten hiç vakit ayıramıyorum. Bi süre ayrılmak istiyorum. Birkaç hafta toparlanıp dönerim inşallah canlar. Hepinizi seviyorum.. 😘😘😘
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin
Canım ya çıksa da şu diş rahatlasan geçmiş olsun
insAllah ya hepsi karıştı çocuk uyuyacak uyuyamıyor çok
Günaydın kizlar 😍 ben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
Şifa olur insAllah canım

Sabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için🤦🏻‍♀️

Cnm dondurulmuş vardı hazır 😍yani dondurulmuş ürünler reyonundan :KK66:
Hadi ya marketlerde mi ? Hiç görmemiştim süper oldu öğrendiğim 😍
Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin inşallah biran önce çıkar dişleri
Günaydın canlar❤❤❤
Çok geçmiş olsun hepinize canım
Şifa olsun inşallah canım

Canım ya Allah kolaylık versin😔İnşallah faydasını görürsün💗

Şifa olur insAllah canım
Çok sağ olun kızlar, inşallah rahatlarim sonrasinda
Sabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için🤦🏻‍♀️
Ay haklısın ya:KK43: çok zor yanık Allah yardımcın olsun

Gecmis olsun ne yanigi kacirmisim ben orayi

Kizlar iyi aksamlar. Benim kizlar hastaydi ikisi de. Bugun de ben hasta oldum bogazim cok kotu. Atesim de cikti. Ben toparlanana kadar biraz uzak kalicam. Iyilesince hemen donucem💕
çok geçmiş olsun canım

geçimş olsun kuzuya

günaydın canım, şifa olsun inşallah

Ay haklısın ya:KK43: çok zor yanık Allah yardımcın olsun
Sağ ol canım🥰
Gecmis olsun ne yanigi kacirmisim ben orayi
Geçen hafta ayağımı kaynar suyla haşladım🙈 Önce iyi gibiydi canım ama hafta sonu çok fena oldu ayağım öyle şiş 5 kilo ödem vardır🤣

Ay canım geçer bı an önce insAllah ya zor tabi
geçimş olsun kuzuya
Sağolun kızlar

Şifa olur insAllah canım
Çok teşekkür ederim canım, inşallah. ❤