Kilolar Firarda 😎

3 hafta önce öyle konuşulmuştu ins hala öyledir
Nasılsın canım kuzucugun gözü iyileştimi iyice
İyikeşir gibi oldu kuzum haftasonu kestim ilacı dün yine hafiften sarı iltihap geldi sağlık ocağına gittim tekrar başka damla verdi bunu kestikten sonra da tekrarlarsa muhtemelen göz pınarı tıkalıdır dedi masaj yapacakmışım öyle olursa geçmezse göz doktoruna götüreceğim canım artık

Ay ins öyle değildir canim. Baya zor geçmişti bizim.
Tabi doktor önemli masaj tekniğini yanlış göstermiş önceki gittiğim göz doktoru. En son gittiğim göz doktorunun tarif ettiği masaj tekniğiyle 1 ay içinde geçmişti .

Geçmiş olsun paşaya .

Çok sağol canım inşallah geçer hayırlısıyla

@Breeze96 ortim nerelerdesin hiç sesin çıkmadı bugün kaçamak yok sporlar yapıldı deği mi
Yürüyüş yaptım ortim.yogun bir gün
Afiyet olsun ortim

Artk çok geç
Ama denicem 2 hafta baktm veremiyorum geri başlıcam buraya kilo bildirmekte motive ediyor beni
Burasida motive ediyorsa guzel canim
Yaa gecmis olsun zehracim bizimde olmustu pamuklz bezi hafif islatip siliyordm surekli insallah gecer
Kizlar iyi aksamlar. Benim kizlar hastaydi ikisi de. Bugun de ben hasta oldum bogazim cok kotu. Atesim de cikti. Ben toparlanana kadar biraz uzak kalicam. Iyilesince hemen donucem
Gecmis olsun ortim acil sifalar, uzaklasma ya buralardan

inşallah geçer canım kuzucuk iyileşir çok geçmiş olsun
Selam kizlar su saate kadar gelemedim Ma bir iş de yapamadım, yattım kaldım
Bazen öyle oluyor canım ben iki gündür evde yat kalk modundayım ve saatler nasıl geçiyor anlamıyorum
Afiyet olsun canım hamsi ve helva bayılırımNe güzel günü erken bitiriyorsun benim hep saat 8den sonra bitiyor akşam yemeği adımlar da şahane

Miden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?
Yaa gecmis olsun zehracim bizimde olmustu pamuklz bezi hafif islatip siliyordm surekli insallah gecer
İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artık

Gayet güzel canım afiyet olsun
Öğlen için birşey demeyeceğim ama acaba benim dondurucuda bamya var mıydı ya
Aynen arada böyle oluyor ama şimdi olmasa çok iyiydi,bir dünya isim var
Miden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?

İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artık
Çok geçmiş olsun canım, endişelenme kolaylıkla çözülür inşallah sorun

Cnm dondurulmuş vardı hazır yani dondurulmuş ürünler reyonundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…