- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
İyikeşir gibi oldu kuzum haftasonu kestim ilacı dün yine hafiften sarı iltihap geldi sağlık ocağına gittim tekrar başka damla verdi bunu kestikten sonra da tekrarlarsa muhtemelen göz pınarı tıkalıdır dedi masaj yapacakmışım öyle olursa geçmezse göz doktoruna götüreceğim canım artık3 hafta önce öyle konuşulmuştu ins hala öyledir
Nasılsın canım kuzucugun gözü iyileştimi iyice
Ay ins öyle değildir canim. Baya zor geçmişti bizim.İyikeşir gibi oldu kuzum haftasonu kestim ilacı dün yine hafiften sarı iltihap geldi sağlık ocağına gittim tekrar başka damla verdi bunu kestikten sonra da tekrarlarsa muhtemelen göz pınarı tıkalıdır dedi masaj yapacakmışım öyle olursa geçmezse göz doktoruna götüreceğim canım artık
Çok sağol canım inşallah geçer hayırlısıylaAy ins öyle değildir canim. Baya zor geçmişti bizim.
Tabi doktor önemli masaj tekniğini yanlış göstermiş önceki gittiğim göz doktoru. En son gittiğim göz doktorunun tarif ettiği masaj tekniğiyle 1 ay içinde geçmişti .
Geçmiş olsun paşaya .
Geçmiş olsun hepinize kuzum inşallah bir an önce toparlanırsınızKizlar iyi aksamlar. Benim kizlar hastaydi ikisi de. Bugun de ben hasta oldum bogazim cok kotu. Atesim de cikti. Ben toparlanana kadar biraz uzak kalicam. Iyilesince hemen donucem
Yürüyüş yaptım ortim.yogun bir gün@Breeze96 ortim nerelerdesin hiç sesin çıkmadı bugün kaçamak yok sporlar yapıldı deği mi
Afiyet olsun ortim19 Ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal krem peynir, 1 çatal kaymak, 2 wasa
Ara
Sütlü nescafe, Antep fıstıklı bar
Akşam
1 kase domates çorbası, yeşil mercimek yemeği, salata, 2 yk yoğurt
2 LT su, yeşil çay, Türk kahvesi
@Fit mutlu anne @Breeze96
Burasida motive ediyorsa guzel canimArtk çok geç
Ama denicem 2 hafta baktm veremiyorum geri başlıcamburaya kilo bildirmekte motive ediyor beni
Yaa gecmis olsun zehracim bizimde olmustu pamuklz bezi hafif islatip siliyordm surekli insallah gecerİyikeşir gibi oldu kuzum haftasonu kestim ilacı dün yine hafiften sarı iltihap geldi sağlık ocağına gittim tekrar başka damla verdi bunu kestikten sonra da tekrarlarsa muhtemelen göz pınarı tıkalıdır dedi masaj yapacakmışım öyle olursa geçmezse göz doktoruna götüreceğim canım artık
Gecmis olsun ortim acil sifalar, uzaklasma ya buralardanKizlar iyi aksamlar. Benim kizlar hastaydi ikisi de. Bugun de ben hasta oldum bogazim cok kotu. Atesim de cikti. Ben toparlanana kadar biraz uzak kalicam. Iyilesince hemen donucem
inşallah geçer canım kuzucuk iyileşir çok geçmiş olsunİyikeşir gibi oldu kuzum haftasonu kestim ilacı dün yine hafiften sarı iltihap geldi sağlık ocağına gittim tekrar başka damla verdi bunu kestikten sonra da tekrarlarsa muhtemelen göz pınarı tıkalıdır dedi masaj yapacakmışım öyle olursa geçmezse göz doktoruna götüreceğim canım artık
Bazen öyle oluyor canım ben iki gündür evde yat kalk modundayım ve saatler nasıl geçiyor anlamıyorumSelam kizlar su saate kadar gelemedim Ma bir iş de yapamadım, yattım kaldım
Afiyet olsun canım hamsi ve helva bayılırım19 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
2haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
1mandalina
Aksam:17.00
1porsiyon hamsi
1dilim ekmek
Salata
Bir parça helva
Su:2 litre
Spor:yürüyüş
Eki Görüntüle 2936626
UcanSupurge hzlsel @Fit mutlu anne nnurc
Miden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?19 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
2haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
1mandalina
Aksam:17.00
1porsiyon hamsi
1dilim ekmek
Salata
Bir parça helva
Su:2 litre
Spor:yürüyüş
Eki Görüntüle 2936626
UcanSupurge hzlsel @Fit mutlu anne nnurc
İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artıkYaa gecmis olsun zehracim bizimde olmustu pamuklz bezi hafif islatip siliyordm surekli insallah gecer
İnşallah canım çok teşekkür ederiminşallah geçer canım kuzucuk iyileşir çok geçmiş olsun
Gayet güzel canım afiyet olsun19 Ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal krem peynir, 1 çatal kaymak, 2 wasa
Ara
Sütlü nescafe, Antep fıstıklı bar
Akşam
1 kase domates çorbası, yeşil mercimek yemeği, salata, 2 yk yoğurt
2 LT su, yeşil çay, Türk kahvesi
@Fit mutlu anne @Breeze96
Öğlen için birşey demeyeceğim ama acaba benim dondurucuda bamya var mıydı ya19 Ekim Menüm
Sabah sütlü nescafe,1 fındıklı bar
öğlen büyük boy karışık pizza,kola ve patates,soslar
ara limonlu yeşil çay
akşam kıymalı bamya yemeği,2 kaşık yoğurt
2.5 lt su,
12.000 adım, 4 mil leslie
120 + 90 210 puannnurc @Fit mutlu anne
Aynen arada böyle oluyor ama şimdi olmasa çok iyiydi,bir dünya isim varinşallah geçer canım kuzucuk iyileşir çok geçmiş olsun
Bazen öyle oluyor canım ben iki gündür evde yat kalk modundayım ve saatler nasıl geçiyor anlamıyorum
Afiyet olsun canım hamsi ve helva bayılırımNe güzel günü erken bitiriyorsun benim hep saat 8den sonra bitiyor akşam yemeği adımlar da şahane
Çok geçmiş olsun canım, endişelenme kolaylıkla çözülür inşallah sorunMiden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?
İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artık
Cnm dondurulmuş vardı hazırGayet güzel canım afiyet olsun
Öğlen için birşey demeyeceğim ama acaba benim dondurucuda bamya var mıydı ya
Aynen arada böyle oluyor ama şimdi olmasa çok iyiydi,bir dünya isim var
Çok geçmiş olsun canım, endişelenme kolaylıkla çözülür inşallah sorun
İnşallah canım çok sağolGayet güzel canım afiyet olsun
Öğlen için birşey demeyeceğim ama acaba benim dondurucuda bamya var mıydı ya
Aynen arada böyle oluyor ama şimdi olmasa çok iyiydi,bir dünya isim var
Çok geçmiş olsun canım, endişelenme kolaylıkla çözülür inşallah sorun
Hafif bir menü canım. Gayet kilo verdirir19 ekim
11.30 : 1 yumurtalı omlet salatalık domates peynir 2 çatal fındık ezmesi
16.00 : 2 lokma kek,5 fındık
18.00 : yarım kepçe çorba hamsi buğulama salata
Su : 2.5lt
Spor : 11000 adım
denizbenimadim
Senin de menün gayet güzel canım afiyet olsun19 ekim
9.00
Kahve
10.00
1 yumurta
13.00
1 balık
3 dilim ekmek
16.00
1 avuç kuru yemiş
19.00
1 tabak haşlama
yarimuhendis
Sen yazmasan unutacaktım yine yazmayıSenin de menün gayet güzel canım afiyet olsun
Ben de bi girdim yazayım diye ama yazmadan çıktım baktım kimse yok dün de yazmamıştım aklıma geldiSen yazmasan unutacaktım yine yazmayı