- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Gerçekten hareket etmeye başlayınca gerisi geliyor.Oh ne güzel harekette bereket vardırBen de bugün 1 LT yeşil çay hazırlayacağım zor gelmezse ve yine kendimi yakmazsam
bu hafta evde tembellik modundayım yarın işe başlamam lazım ama mümkün değil rapor alacağım bu haftayı evde kapatacağımAma eski obez Hazal susmuyor hadi gel sipariş verelim bol yağlı karbonlu şeyler yiyelim diyor şu an onu susturmaya çalışıyorum
Ay ben dün erken kalktım diye akşam sızıp kalmışım menü falan yazmadancis coslarım çok değildi haberiniz ola sporum da vardı
Benim yanımda birisi uyuyunca ben de gıcık oluyorum yaBende akşam 9bucuk yada 10 gibi uyuyup kalıyorum 12 de çin gibi açılıyor gözlerim iki gündür. Akşam sabredip uyumamam lazım eşim isyanlarda çünkü ben oturuyorum sen uyuyorsun diye
Ay evet bende aynıyım aslında eşim erken yatan biri zaten bide uyuklasa hemen dideklerim adamı . ama koltukta TV'ye bakarken siziyorum çoğu zaman yorgunluktan bende.Benim yanımda birisi uyuyunca ben de gıcık oluyorum yamesela ablaöa gidiyorum erkenden uyuyor yanımda çok sinirlwniyorum ama iki çocuk olunca kafası daha dayanmıyor
Yorgunluk olunca tabi insan dayanamıyor daha geceleriAy evet bende aynıyım aslında eşim erken yatan biri zaten bide uyuklasa hemen dideklerim adamı . ama koltukta TV'ye bakarken siziyorum çoğu zaman yorgunluktan bende.
Tekrar merhabalar arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba bu ikinci msjım cevap atarsanız sevinirim
Daha önce 13. cuma zayıflama grubunda 15 kg vermiştim.haftalık ne listesi hazırlıyorsunuzEl_Em kaptan daha iyi bilir canım burda bazı sorumluluklar veriliyor haftalık liste hazırlama vs sorumlulukları kabul edersen buyurmanda sakınca yok zannedersem
Ortaklık, spor , menü kontrol gibi listelerimiz var canımDaha önce 13. cuma zayıflama grubunda 15 kg vermiştim.haftalık ne listesi hazırlıyorsunuz
Öyle yaptım canım bugünü de şükür kaçamaksız bitirdim ama yine yeşil çay yapmadım yarına inşallahGerçekten hareket etmeye başlayınca gerisi geliyor.
Aman Allah korusun yanma bir daha
Yeşil çay istahimi baya kapatıyor gibi benim iki gündür ya da ben çok motiveyim ondan bilmem
Boşver çıtır hatun olan Hazal ı dinle sen
Sagol canimohhh keyfiniz bol olsun
Sagolasin canimSağol canım.
Afiyet olsun babaciginla sanada
Oh afiyet olsn bizde tavuk yedk ama bugun kotu gecti ya cikolata kacirdmCanim tesekkur ederimbu aksam brokoli karnabahar hasliycam oyle planladim
Insallah canimTamam cnm
Aynen cnm
Tamamdır cnm kaydediyorum
Tamam cnm
Aynen ya illa gidecektir su karbonu dengeleyebilsem bı
Supersin canimm ben yapamadm bugn leslie oglan oglen uykusunu bebek arabasinda yapinca kaldı malesef ztn babam evdeyken yapamazdim ama disardaydi bi ara o ara uyusa yapacaktimKizlarr nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kaçamak yok değil mi?
Ben büyüğü okula koydum küçüğü okuldan almaya çıkacağım az sonra.
Yeşil Çaylı karisimimi yudumlarken bı selam veriyim dedim.
Kızı okuldan alıp gelince Leslie yapcagim saat 4 gibi kimler yapıyor benimleyürüyelim güzelleşelim
Canım merhaba .Tekrar merhabalar arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba bu ikinci msjım cevap atarsanız sevinirim
El_Em kaptan daha iyi bilir canım burda bazı sorumluluklar veriliyor haftalık liste hazırlama vs sorumlulukları kabul edersen buyurmanda sakınca yok zannedersem
TeşekkürlerCanım merhaba .El_Em kaptanımla en son yeni üye almayalım diye konuşulmuştu.
Önceden 5. Takım da yada 9. Takımda yarışmadiysaniz malesef kalabalıktan dolayı kabul edemiyoruz diye biliyorum. Son sözüEl_Em kaptanım söyler tabi
Başka zayıflama ile ilgili sayfalar var sanırım isterseniz oraya yazın .
İyi akşamlar
Artk çok geçBence etkiliyorsa seni duraklatmakta devam et, maddi olarakta zora sokmadigni soylemissin. Cunku o yememek icin motivasyon zor bulunuyor. Listeye uymuyorsan mesela kendi yedign tarz yazip o sekil liste olusturmasni istiyebillirsn belki. Mesela sen yulaf lapasi yiyorsn ama o 2 dlm ekmek diyor gbi uyarlama yapilabillr sanki
Ah kuzu çok takip edemediğimden bilmiyordum iyi oldu yazdığınCanım merhaba .El_Em kaptanımla en son yeni üye almayalım diye konuşulmuştu.
Önceden 5. Takım da yada 9. Takımda yarışmadiysaniz malesef kalabalıktan dolayı kabul edemiyoruz diye biliyorum. Son sözüEl_Em kaptanım söyler tabi
Başka zayıflama ile ilgili sayfalar var sanırım isterseniz oraya yazın .
İyi akşamlar
3 hafta önce öyle konuşulmuştu ins hala öyledirAh kuzu çok takip edemediğimden bilmiyordum iyi oldu yazdığın