Kilolar Firarda 😎

Oh ne güzel harekette bereket vardır😍😍 Ben de bugün 1 LT yeşil çay hazırlayacağım zor gelmezse ve yine kendimi yakmazsam🤣🤣
bu hafta evde tembellik modundayım yarın işe başlamam lazım ama mümkün değil rapor alacağım bu haftayı evde kapatacağım🥰 Ama eski obez Hazal susmuyor hadi gel sipariş verelim bol yağlı karbonlu şeyler yiyelim diyor şu an onu susturmaya çalışıyorum🤣🤣🤣
Gerçekten hareket etmeye başlayınca gerisi geliyor.

Aman Allah korusun yanma bir daha😔

Yeşil çay istahimi baya kapatıyor gibi benim iki gündür ya da ben çok motiveyim ondan bilmem😂😂😂

Boşver çıtır hatun olan Hazal ı dinle sen😂😂

Ay ben dün erken kalktım diye akşam sızıp kalmışım menü falan yazmadan🤣🤣cis coslarım çok değildi haberiniz ola sporum da vardı🤣🤣
😂 Bende akşam 9bucuk yada 10 gibi uyuyup kalıyorum 12 de çin gibi açılıyor gözlerim iki gündür. Akşam sabredip uyumamam lazım eşim isyanlarda çünkü😂😂ben oturuyorum sen uyuyorsun diye

😂 Bende akşam 9bucuk yada 10 gibi uyuyup kalıyorum 12 de çin gibi açılıyor gözlerim iki gündür. Akşam sabredip uyumamam lazım eşim isyanlarda çünkü😂😂ben oturuyorum sen uyuyorsun diye
Benim yanımda birisi uyuyunca ben de gıcık oluyorum ya🤣mesela ablaöa gidiyorum erkenden uyuyor yanımda çok sinirlwniyorum ama iki çocuk olunca kafası daha dayanmıyor🤣

Benim yanımda birisi uyuyunca ben de gıcık oluyorum ya🤣mesela ablaöa gidiyorum erkenden uyuyor yanımda çok sinirlwniyorum ama iki çocuk olunca kafası daha dayanmıyor🤣
Ay evet bende aynıyım aslında eşim erken yatan biri zaten bide uyuklasa hemen dideklerim adamı . ama koltukta TV'ye bakarken siziyorum çoğu zaman yorgunluktan bende. 🤷‍♀️

İyi akşamlar kızlar 🤗
Bugün komşuma kahvaltiya gittik tempolu bı gün oldu sabahtan internetimizfe sıkıntı vardı adamlar geldi gitti derken iki ev arasında mekik dokudum kız okula gidince oğlanla uğraştım ateşi oldu biraz hafif öksürük balgam burun akintisi var kuzumun bu ara bı de azı dişleri çıkıyor baya zorluyor yemekte yapamadım kahvaltı yapicaz snrm

Gerçekten hareket etmeye başlayınca gerisi geliyor.

Aman Allah korusun yanma bir daha😔

Yeşil çay istahimi baya kapatıyor gibi benim iki gündür ya da ben çok motiveyim ondan bilmem😂😂😂

Boşver çıtır hatun olan Hazal ı dinle sen😂😂
Öyle yaptım canım bugünü de şükür kaçamaksız bitirdim ama yine yeşil çay yapmadım yarına inşallah🤭

ohhh keyfiniz bol olsun :KK200:
Sagol canim
Sağol canım.
Afiyet olsun babaciginla sanada🤗
Sagolasin canim
Canim tesekkur ederim😊 bu aksam brokoli karnabahar hasliycam 😂 oyle planladim
Oh afiyet olsn bizde tavuk yedk ama bugun kotu gecti ya cikolata kacirdm :KK43:
Tamam cnm

Aynen cnm

Tamamdır cnm kaydediyorum

Tamam cnm

Aynen ya illa gidecektir su karbonu dengeleyebilsem bı
Insallah canim
Kizlarr nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kaçamak yok değil mi?

Ben büyüğü okula koydum küçüğü okuldan almaya çıkacağım az sonra.

Yeşil Çaylı karisimimi yudumlarken bı selam veriyim dedim.

Kızı okuldan alıp gelince Leslie yapcagim saat 4 gibi kimler yapıyor benimle🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️yürüyelim güzelleşelim😂😂😂
Supersin canimm ben yapamadm bugn leslie oglan oglen uykusunu bebek arabasinda yapinca kaldı malesef ztn babam evdeyken yapamazdim ama disardaydi bi ara o ara uyusa yapacaktim

Tekrar merhabalar arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba bu ikinci msjım cevap atarsanız sevinirim
Canım merhaba . El_Em El_Em kaptanımla en son yeni üye almayalım diye konuşulmuştu.
Önceden 5. Takım da yada 9. Takımda yarışmadiysaniz malesef kalabalıktan dolayı kabul edemiyoruz diye biliyorum. Son sözü El_Em El_Em kaptanım söyler tabi
Başka zayıflama ile ilgili sayfalar var sanırım isterseniz oraya yazın .
İyi akşamlar🤗☺️

Canım merhaba . El_Em El_Em kaptanımla en son yeni üye almayalım diye konuşulmuştu.
Önceden 5. Takım da yada 9. Takımda yarışmadiysaniz malesef kalabalıktan dolayı kabul edemiyoruz diye biliyorum. Son sözü El_Em El_Em kaptanım söyler tabi
İyi akşamlar🤗☺️
Teşekkürler

Bence etkiliyorsa seni duraklatmakta devam et, maddi olarakta zora sokmadigni soylemissin. Cunku o yememek icin motivasyon zor bulunuyor. Listeye uymuyorsan mesela kendi yedign tarz yazip o sekil liste olusturmasni istiyebillirsn belki. Mesela sen yulaf lapasi yiyorsn ama o 2 dlm ekmek diyor gbi uyarlama yapilabillr sanki
Artk çok geç 🥺
Ama denicem 2 hafta baktm veremiyorum geri başlıcam 😅 buraya kilo bildirmekte motive ediyor beni

İyi akşamlar🤗☺️
Ah kuzu çok takip edemediğimden bilmiyordum iyi oldu yazdığın 🤭

222E6A2C-7CA3-483D-8DAF-578B53A6666C.jpeg

Kızlar bundan sonra ağlamak da yasak haberiniz olsun🤣 Tartıda fazla çıkarsak cuma günü yediklerimizden değil dertlerimizden😂😂

X