- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
Onun aldığı yerden alabilirsin yada ilk alışverişini onunla yap canımAynı durumdayız canım benim de 4xl idi ilk başladığımda şu an yeniden dolabımı doldurmaya çalışıyorum ve gerçekten hem çok güzel her denediğinin olması yakışması ama ciddi maliyetli bir işEşler hep aynısını yapıyor ama alışıyorlar alışır senin eşin de canım Ben kapalı giyimden pek anlamıyorum ama teyzemin giyimine hep bayılırım etek bluz gömlek, elbise tarzı çok giyer çok da yakışır
neden aranız kötü canım, düzeltme imkanınız yok mu?Abini güzel görmen, hatırlaman ne güzelinan abi deyince içimde birşeyler parçalanıyor sanki, beraber büyüdüğüm zaman zaman aynı odayı paylaştığım insan ne ara el gibi oldu bilmiyorum, sanki yok gibi geliyor bazen aslında hiç olmamış da benim hayal urunummus gibi, çok saçma
ellerine sağlık kuzum, inan unuttum menülerimiKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim @Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 hzlsel yarimuhendis Deniz ve Kum Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne @Sonsuz umut Ucmelekannesi
@hadikonusalim @Pain KillerJasminium84 Deniz ve Kum @medine66 kızlar eksik menüler yazılsın lütfen
aminn canım, inşallah çok huzurludurYaa canim Allah rahmet eylesin Abine insallah huzurdadir gittigi yerde. Ruyanda gormen guzel birsey bence belkide sana bir hediye Allahtan :) sonucta nekadar özleyip gercekte goremesende ruyalar da uyanana kadar gercek gibi oluyor.
Kvye acil sifalar cnm durumunu nasl dha iyi mi
ben de yapayım hemenGunaydinlarrrr
Kahvemin kokusu geldimi oralara
Ohh afiyet olsunAynen şuan bana geldi hemen yaptım kahve
Sağol tatlım sana da afiyet olsunben de yapayım hemen
afiyet olsun kuzum
Aslında haklısın ben hemen unuturum, daha önce de kaç kez adım attım bilmiyorum herşeyi farklı anlayıp farklı kuruyor kafasinda sanki artık yoruldum ben de, aileden kimseyle görüşmüyor kaç yıl oldu bilmiyorum ama gerçekten insanı çok acıtan birşey, içinde hep bir yara var sanki konusu geçtikçe acıyor, zamanla unutuyor musun alışıyor musun belli değil... Çok üzüldüm senin için ama içini ferah tut abin onu ne kadar sevdiğini biliyordur, insan kavga etti diye sevgisi bitmiyor ki, onun da bitmemiştirneden aranız kötü canım, düzeltme imkanınız yok mu?
çok üzüldüm bu duruma çünkü belki daha önce de demişimdir abim vefat etmeden 1 ay önce çok kötü takıştık aramız çok kötüydü
ve birbirimize küsken kaybettim ben onu
onun vicdan azabı beni mahvediyor, şu anda kavga ettiğimiz o konu o kadar önemsiz geliyor ki kafama tüküreyim diyorum hadi o yaptı sen niye uzattın diyorum
demem o ki canım, düzeltilebilecek bir durumsa ilk adımı sen at, kırk kat kavgalın olsa neticede abi işte
ellerine sağlık kuzum, inan unuttum menülerimi
bugünden itibaren düzenli yazayım nşallah
aminn canım, inşallah çok huzurludur
kayınvalidem durumu biraz daha iyiymiş sabah konuştuk, oksijen seviyesi biraz daha yükselmiş
bakalı ondan da hayırlı haberler alırız inşallah
ben de yapayım hemen
afiyet olsun kuzum
sağol canımSağol tatlım sana da afiyet olsun
canım benimmAslında haklısın ben hemen unuturum, daha önce de kaç kez adım attım bilmiyorum herşeyi farklı anlayıp farklı kuruyor kafasinda sanki artık yoruldum ben de, aileden kimseyle görüşmüyor kaç yıl oldu bilmiyorum ama gerçekten insanı çok acıtan birşey, içinde hep bir yara var sanki konusu geçtikçe acıyor, zamanla unutuyor musun alışıyor musun belli değil... Çok üzüldüm senin için ama içini ferah tut abin onu ne kadar sevdiğini biliyordur, insan kavga etti diye sevgisi bitmiyor ki, onun da bitmemiştir
Amin canım inşallah, zaman ne gösterecek bakalimsağol canım
canım benimmüzülmez olur mu insan ama aileyle görüşmeyecek kadarsa sanırım epey önemli bir durum, inşallah hatasını kendi anlar da herşey sizin için yoluna girer
Ortim cok guzel olmus afiyet olsun18 ekim pazartesi
12:00 2 yumurtayla omlet, 1 dilim ekmek, domates
15:00 10 antep fistik, 2 kare cikolata, kahve
19ton balikli salata
Su 3 litre
Spor 5000 adim 50 puan
Fit mutlu anne Pnrrr-12
Biraz kacamakli cnm aslinda onlar olmasa yoluna giricek kilo vermende bence17 Ekim Pazar
Kahvaltı
1 patates kızartması
Domates salatalık
Peynir zeytin
2 börek
Ara
1 küçük dilim yaş pasta
1 bardak meyve suyu
Akşam
Fırında patates, soğan, sarımsak
Domates, pırasa
Bazlama
Ara
Mandalina
Üzüm
Elma
Su 2 lt
Spor yok
18 Ekim Pazartesi
Kahvaltı 13:45
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 tane börek
Ceviz
Çay
Ara
Karışık kuruyemiş
Mandalina
Akşam
Kabak yemeği
2 kaşık p.pilavi tavuk döner
Salataa
1 kepçe şehriye çorbası
Su 2 lt
Spor yok şimdilik
Gunaydinnn cnmm afiyet olsunn gekmez miii hemen yapiyorum kahveye bayilirimmmGunaydinlarrrr
Kahvemin kokusu geldimi oralara
Yaa cok sevindm cnm hayirli haberler alın insallahneden aranız kötü canım, düzeltme imkanınız yok mu?
çok üzüldüm bu duruma çünkü belki daha önce de demişimdir abim vefat etmeden 1 ay önce çok kötü takıştık aramız çok kötüydü
ve birbirimize küsken kaybettim ben onu
onun vicdan azabı beni mahvediyor, şu anda kavga ettiğimiz o konu o kadar önemsiz geliyor ki kafama tüküreyim diyorum hadi o yaptı sen niye uzattın diyorum
demem o ki canım, düzeltilebilecek bir durumsa ilk adımı sen at, kırk kat kavgalın olsa neticede abi işte
ellerine sağlık kuzum, inan unuttum menülerimi
bugünden itibaren düzenli yazayım nşallah
aminn canım, inşallah çok huzurludur
kayınvalidem durumu biraz daha iyiymiş sabah konuştuk, oksijen seviyesi biraz daha yükselmiş
bakalı ondan da hayırlı haberler alırız inşallah
ben de yapayım hemen
afiyet olsun kuzum
inşallah canım sağolOrtim cok guzel olmus afiyet olsunbugun ne var menude, ben hic bilmiyorum napacagimi kiymali mantar kavurma dusundum ama
Biraz kacamakli cnm aslinda onlar olmasa yoluna giricek kilo vermende bence
Gunaydinnn cnmm afiyet olsunn gekmez miii hemen yapiyorum kahveye bayilirimmm
Yaa cok sevindm cnm hayirli haberler alın insallah
ohhh keyfiniz bol olsunGunaydınlar kızlar oglan gece 3 uyudu hala uyuyor kalkayımda babamla karsilikli bir kahve icelim
Sağol canım.Gunaydinnn cnmm afiyet olsunn gekmez miii hemen yapiyorum kahveye bayilirimmm
Canim tesekkur ederimOrtim cok guzel olmus afiyet olsunbugun ne var menude, ben hic bilmiyorum napacagimi kiymali mantar kavurma dusundum ama
Biraz kacamakli cnm aslinda onlar olmasa yoluna giricek kilo vermende bence
Gunaydinnn cnmm afiyet olsunn gekmez miii hemen yapiyorum kahveye bayilirimmm
Yaa cok sevindm cnm hayirli haberler alın insallah
Tamam cnm
Aynen cnmMasallah cnm gercktn yorucu ama aniden misafr gelme durumuna iyi oluyodr benm sukur oyle sorunum yok
Tamamdır cnm kaydediyorumEline emegine saglik canim, be cumartesi de menumu yazmistm
Tamam cnmbugünden itibaren düzenli yazayım nşallah
Aynen ya illa gidecektir su karbonu dengeleyebilsem bıBiraz kacamakli cnm aslinda onlar olmasa yoluna giricek kilo vermende bence
Oh ne güzel harekette bereket vardırKizlarr nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kaçamak yok değil mi?
Ben büyüğü okula koydum küçüğü okuldan almaya çıkacağım az sonra.
Yeşil Çaylı karisimimi yudumlarken bı selam veriyim dedim.
Kızı okuldan alıp gelince Leslie yapcagim saat 4 gibi kimler yapıyor benimleyürüyelim güzelleşelim