Kilolar Firarda 😎

Oyy
İnşallah cnm öyle görünüyor

Mekik kek soslu falan bişey değilse güzel menü canim afiyet olsun
Soslu değildi bebekim sağol

Pazar tatil günü
Diyette de tatil lazım çok diyet yaparmış gibi

Çok değilmiş canim yarına gitmiş bile olabilir
insAllah CNM
tartı bildirimi illa gözünü korkutuyordur canım ama listeye de hiç uyumuyorsan boşa para veriyorsun gibi bilemedim
Pazar seninde azcik kaçmış ama pazartesi menun güzel bence canim afiyet olsun
Aynen öyle
Sağ ol canım dün çok yiyince bugün biraz dengelemeye çalıştım ancak bu kadar olduÇok bir artı değil canım cumaya kadar gider şu börekler olmasa uça uça gider hatta
insAllah canım

Afiyet olsun ortim

Bence fiyat olarak seni zorlamıyorsa devam et

Cnm baklava şeklinde oluyor badem unlu, ben vişne taneli yedim
Hmm güzel birşeye benziyor vallahi
Eline emeğine sağlık canım
Abini güzel görmen, hatırlaman ne güzel inan abi deyince içimde birşeyler parçalanıyor sanki, beraber büyüdüğüm zaman zaman aynı odayı paylaştığım insan ne ara el gibi oldu bilmiyorum, sanki yok gibi geliyor bazen aslında hiç olmamış da benim hayal urunummus gibi, çok saçma

tartı bildirimi illa gözünü korkutuyordur canım ama listeye de hiç uyumuyorsan boşa para veriyorsun gibi bilemedim

Bence fiyat olarak seni zorlamıyorsa devam et
Yani evet kilo bildirecek olmam beni durduruyo dikkat ediyorum az çok ama listeye 0 uyuyorum desem yeridir
Ücret olarak zorlamıyor ama yinede boşa vermek üzüyor düşünüyorm hangisi ağır basıyo karar veremiyorum 2side önemli benim için

O0 uyuyorsan devam etme bence baktın bir iki hafta olmuyor tekrar alırsın

Bence biraz daha dene diyetisyenle canım o zmn baktın kendin tamamen idare ediyorsun bırakırsın
18 ekim
Sabah 1 elma 1 mandalina çok az fındık ezmesi -çay
Öğle yok
Akşam 18.00
4-5 kaşık pilav 2 parça fırında tavuk
21.30
2 Pankek üzerine çok az bal yarım muz
2 litre su 3500 adım
Afiyet olsun canım güzel menü bence

fiyatını ve kim olduğunu özelden atabilir misin canım

Masallah cnm gercktn yorucu ama aniden misafr gelme durumuna iyi oluyodr benm sukur oyle sorunum yok
Yaa canim Allah rahmet eylesin Abine insallah huzurdadir gittigi yerde. Ruyanda gormen guzel birsey bence belkide sana bir hediye Allahtan :) sonucta nekadar özleyip gercekte goremesende ruyalar da uyanana kadar gercek gibi oluyor.
Kvye acil sifalar cnm durumunu nasl dha iyi mi
Eline emegine saglik canim, be cumartesi de menumu yazmistm cnm
Sagolasin canim
Bence etkiliyorsa seni duraklatmakta devam et, maddi olarakta zora sokmadigni soylemissin. Cunku o yememek icin motivasyon zor bulunuyor. Listeye uymuyorsan mesela kendi yedign tarz yazip o sekil liste olusturmasni istiyebillirsn belki. Mesela sen yulaf lapasi yiyorsn ama o 2 dlm ekmek diyor gbi uyarlama yapilabillr sanki
Kanat evt olmasa iyidi cnm ama hala uyanigm coktan erimistir diye dusunuyirm

Gelemiyorum menü yazmayı ya unutuyorum ya vaktim olmuyor. Bende istemiyorum cikmak ama huzursuz oluyorum.

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…