- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
OyyAmin kuzum sağolasın
Evet hep çoK iyi görüyorum hatta bi keresinde bi kız abimle konuşurken abim bi anda büyümeye başladı fiziken, aslında çok uzun boylu bir adam değildi ama rüya bu ya bi anda boyu upuzun oluyor irileşiyor falan
Bi kere de 17 yaşındaki halini gördüm o zaman da mutluydu
İyi görüyorum çok şükür, inşallah gittiği yerde çok huzurludur
Soslu değildi bebekimMekik kek soslu falan bişey değilse güzel menü canim afiyet olsun
insAllah CNMPazar tatil günü
Diyette de tatil lazım çok diyet yaparmış gibi
Çok değilmiş canim yarına gitmiş bile olabilir
tartı bildirimi illa gözünü korkutuyordur canım ama listeye de hiç uyumuyorsan boşa para veriyorsun gibiKızlar şimdi size birşey danışcam
Ben online diyetisyenle zayıflıyorm ama listeye hiiiççç uymuyorumyinede gidiyor öyle böyle dengeliyorm.. Sizce bırakıp kendim mi devam edim, yoksa ona kilo bildirmek bile psikolojikmen etkiliyodur o olmazsa belki yersin bırakma mı diyorsunuz?
Aynen öylePazar seninde azcik kaçmış ama pazartesi menun güzel bence canim afiyet olsun
insAllah canımSağ ol canım dün çok yiyince bugün biraz dengelemeye çalıştım ancak bu kadar olduÇok bir artı değil canım cumaya kadar gider şu börekler olmasa uça uça gider hatta
Afiyet olsun ortim18 Ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, 1 dilim hindi füme, 1 wasa, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
1 makaron, 1 avuç kuruyemiş, sütlü nescafe
Akşam
1 kase domates çorbası, tavuk sote, 2 yk yoğurt, salata
2 LT su, yeşil çay, spor yok
Fit mutlu anne @Breeze96
Afiyet olsun canım süper menü18 Ekim menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
2murat bey burgu peynir
4 zeytin
Yarım domates
1mandalina
1dilim ekmek
Aksam:16.30
2kepçe yayla çorbası
4yk firin tavuk(sebzeli patatesli)
1mandalina
17.30
Çeyrek nar
Su:2 litre
Spor:bilbol yürüdüm
Eki Görüntüle 2935940
@UcanSupurgehzlsel Fit mutlu anne nnurc
Bence fiyat olarak seni zorlamıyorsa devam etKızlar şimdi size birşey danışcam
Ben online diyetisyenle zayıflıyorm ama listeye hiiiççç uymuyorumyinede gidiyor öyle böyle dengeliyorm.. Sizce bırakıp kendim mi devam edim, yoksa ona kilo bildirmek bile psikolojikmen etkiliyodur o olmazsa belki yersin bırakma mı diyorsunuz?
Hmm güzel birşeye benziyor vallahiCnm baklava şeklinde oluyor badem unlu, ben vişne taneli yedim
Eline emeğine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 G Goklerce denizbenimadim I Ilyusa nnurc Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis Deniz ve Kum Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne SonsuzUmut Ucmelekannesi
Atladigim varsa gözden kaçan affola bu hafta acemilik oluyo artık
Abini güzel görmen, hatırlaman ne güzelAmin kuzum sağolasın
Evet hep çoK iyi görüyorum hatta bi keresinde bi kız abimle konuşurken abim bi anda büyümeye başladı fiziken, aslında çok uzun boylu bir adam değildi ama rüya bu ya bi anda boyu upuzun oluyor irileşiyor falan
Bi kere de 17 yaşındaki halini gördüm o zaman da mutluydu
İyi görüyorum çok şükür, inşallah gittiği yerde çok huzurludur
Amin canım sağol
İnşallah balım sağol
Harika menü canım afiyet olsun18 Ekim menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
2murat bey burgu peynir
4 zeytin
Yarım domates
1mandalina
1dilim ekmek
Aksam:16.30
2kepçe yayla çorbası
4yk firin tavuk(sebzeli patatesli)
1mandalina
17.30
Çeyrek nar
Su:2 litre
Spor:bilbol yürüdüm
Eki Görüntüle 2935940
@UcanSupurgehzlsel Fit mutlu anne nnurc
Sağ ol canımAfiyet olsun ortim
Yani canım eğer diyetisyene bildirim yapacaksın diye tartıya dikkat ediyorsan bırakma devam et listeye uymasan bile kilo bildirecek olman seni tetikler belki bırakırsan hiç dikkat etmezsin ama listeye uymuyorsan boşuna para ödüyorsun demektir hangisi daha ağır basıyor onu düşün
tartı bildirimi illa gözünü korkutuyordur canım ama listeye de hiç uyumuyorsan boşa para veriyorsun gibibilemedim
Yani evet kilo bildirecek olmam beni durduruyo dikkat ediyorum az çok ama listeye 0 uyuyorum desem yeridirBence fiyat olarak seni zorlamıyorsa devam et
O0 uyuyorsan devam etme bence baktın bir iki hafta olmuyor tekrar alırsınYani evet kilo bildirecek olmam beni durduruyo dikkat ediyorum az çok ama listeye 0 uyuyorum desem yeridir
Ücret olarak zorlamıyor ama yinede boşa vermek üzüyordüşünüyorm hangisi ağır basıyo karar veremiyorum 2side önemli benim için
Bence biraz daha dene diyetisyenle canım o zmn baktın kendin tamamen idare ediyorsun bırakırsınYani evet kilo bildirecek olmam beni durduruyo dikkat ediyorum az çok ama listeye 0 uyuyorum desem yeridir
Ücret olarak zorlamıyor ama yinede boşa vermek üzüyordüşünüyorm hangisi ağır basıyo karar veremiyorum 2side önemli benim için
Afiyet olsun canım güzel menü bence18 ekim
Sabah 1 elma 1 mandalina çok az fındık ezmesi -çay
Öğle yok
Akşam 18.00
4-5 kaşık pilav 2 parça fırında tavuk
21.30
2 Pankek üzerine çok az bal yarım muz
2 litre su 3500 adım
Aynen cnm 2 taneyle zor durdumHmm güzel birşeye benziyor vallahi
fiyatını ve kim olduğunu özelden atabilir misin canımYani evet kilo bildirecek olmam beni durduruyo dikkat ediyorum az çok ama listeye 0 uyuyorum desem yeridir
Uye | 15 Ekim | 16 Ekim | 17 Ekim | 18 Ekim | 19 Ekim | 20 Ekim | 21 Ekim |
C Cagrihilal1 | |||||||
G Goklerce | |||||||
| |||||||
I Ilyusa | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Breeze96 | |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Masallah cnm gercktn yorucu ama aniden misafr gelme durumuna iyi oluyodr benm sukur oyle sorunum yokEn güzeli benimde spor kaldı yine tabiki
Aynen canım ya ne güzel MaşAllah
Kaydettim bı gün yaparım insAllah
Saol cnm yapıyorum vala yoksa bı düzen kaçıyor toparlayamiyorum temizlikten sonra haftada 10 günde de mutfak dolaplarımin yüzünü siliyorum her an temiz oluyor ev aniden komşu falan geliyor kötü oluyor yoksa
Yaa canim Allah rahmet eylesin Abine insallah huzurdadir gittigi yerde. Ruyanda gormen guzel birsey bence belkide sana bir hediye Allahtan :) sonucta nekadar özleyip gercekte goremesende ruyalar da uyanana kadar gercek gibi oluyor.Şükür kuzum bugün biraz daha iyi Ama hala oksijene bağlı
Çıkardıkları anda düşüyormuş kandaki oksijen
Kuzum buralardayım çok giriyorum çıkıyorum ama yazacak kelime bulamadım inanır mısın
İyi misin diye sorsanız ona bile verecek cevabım yok gibiydi
Görümcemde de eşimde de bi matem havası var ben de çok üzülüyorum ama onların bu hali daha da kötü yaptı beni
bugün bi akrabamızın cenazesine gittim
Sonra da abime uğradım
Bi haftadır her gece rüyamda görüyordum yine çok ağladım çok üzüldüm ama iyi geldi onun yanına gitmek
Fena değil canım hala oksijene bağlı ben iyi olacağına inanıyorum ama bi yanımız korkmuyor değil tabii
Aaaa sen Ankara’da mıydın
Afiyet bal olsun
Eline emegine saglik canim, be cumartesi de menumu yazmistm cnmKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 G Goklerce denizbenimadim I Ilyusa nnurc Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis Deniz ve Kum Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne SonsuzUmut Ucmelekannesi
Atladigim varsa gözden kaçan affola bu hafta acemilik oluyo artık
Sagolasin canimGofret erken saatte olduğu için sıkıntı olma diye düşünüyorum cnm afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Dengelemissin bence afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım lahmacun geç saatte olmasa iyiymiş
Hay MaşAllah hakkını vermişsin pazar gününün
Afiyet olsun ortim mercimek günü olmuş
Mekik keki bilemedim onun dışında güzel menü canım afiyet olsun
Saol cnm Allah razı olsun
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Bence etkiliyorsa seni duraklatmakta devam et, maddi olarakta zora sokmadigni soylemissin. Cunku o yememek icin motivasyon zor bulunuyor. Listeye uymuyorsan mesela kendi yedign tarz yazip o sekil liste olusturmasni istiyebillirsn belki. Mesela sen yulaf lapasi yiyorsn ama o 2 dlm ekmek diyor gbi uyarlama yapilabillr sankiKızlar şimdi size birşey danışcam
Kanat evt olmasa iyidi cnm ama hala uyanigm coktan erimistir diye dusunuyirmGüzel menü canim Afiyet olsun
Mercimek detoksu olmuş
Afiyet olsun canim güzel gorunuyor
Harika menü afiyet olsun canim
Mekik kek soslu falan bişey değilse güzel menü canim afiyet olsun
Sabah ekmek olmadığı için oglenki durum güzel bence canim afiyet olsun
Afiyet olsun Güzel canim
Güzel menü canim . Kanatin saati geç olmuş sanki ama geç yatarsan erir gider ins.
Spor sahane
Pazar seninde azcik kaçmış ama pazartesi menun güzel bence canim afiyet olsun
Gelemiyorum menü yazmayı ya unutuyorum ya vaktim olmuyor. Bende istemiyorum cikmak ama huzursuz oluyorum.bu hafta öyle olmasın edacımm güzel başlayalım olur mu
tebriklerrr kuzum güzel gitmiş
70 lerden iyi toparlamışsın canım bu haftayıda kayıp geçirmeyelim inş asılmak gerek
uzmanlar derki 1 kaçamak kilo yapmaz 2 yapmaz 3 4 devamı gelirsee o artık misliyle kilo yapar şaşar kalırsınn
canım önemli bir artı değil moral bozma tüm haftan iyi geçmiş miydi ? spor ve menü açısından
huuuu aferinnn kızzz
kaçamalarlara rağmen eksi gelmiş tebrikler
çok iyi canım tebrikler
harika pınarcım
kız zeynebimm ne olduuu duraklama dönemi mi yoksa kötü mü geçti hafta pek gitmemiiş
hani hedefimiz sabit gitmektii kaptannn
çok iyi kuzum tebrikler
nasılsın? nasıl gidiyor hayat diyet cocuklar
çok iyi gitmiş aslında çıkmak yerine adapte olmaya çalışsan canım ?
Aynen şuan bana geldi hemen yaptım kahveGunaydinlarrrr
Kahvemin kokusu geldimi oralara
Teşekkür ederim canımGüzel menü canim Afiyet olsun
Mercimek detoksu olmuş
Afiyet olsun canim güzel gorunuyor
Harika menü afiyet olsun canim
Mekik kek soslu falan bişey değilse güzel menü canim afiyet olsun
Sabah ekmek olmadığı için oglenki durum güzel bence canim afiyet olsun
Afiyet olsun Güzel canim
Güzel menü canim . Kanatin saati geç olmuş sanki ama geç yatarsan erir gider ins.
Spor sahane
Pazar seninde azcik kaçmış ama pazartesi menun güzel bence canim afiyet olsun