Kilolar Firarda 😎

3 hafta önce öyle konuşulmuştu ins hala öyledir🤦🏼‍♀️😂😂
Nasılsın canım kuzucugun gözü iyileştimi iyice
İyikeşir gibi oldu kuzum haftasonu kestim ilacı dün yine hafiften sarı iltihap geldi sağlık ocağına gittim tekrar başka damla verdi bunu kestikten sonra da tekrarlarsa muhtemelen göz pınarı tıkalıdır dedi masaj yapacakmışım öyle olursa geçmezse göz doktoruna götüreceğim canım artık

İyikeşir gibi oldu kuzum haftasonu kestim ilacı dün yine hafiften sarı iltihap geldi sağlık ocağına gittim tekrar başka damla verdi bunu kestikten sonra da tekrarlarsa muhtemelen göz pınarı tıkalıdır dedi masaj yapacakmışım öyle olursa geçmezse göz doktoruna götüreceğim canım artık
Ay ins öyle değildir canim. Baya zor geçmişti bizim.
Tabi doktor önemli masaj tekniğini yanlış göstermiş önceki gittiğim göz doktoru. En son gittiğim göz doktorunun tarif ettiği masaj tekniğiyle 1 ay içinde geçmişti .

Geçmiş olsun paşaya . 🤗🤗

Ay ins öyle değildir canim. Baya zor geçmişti bizim.
Tabi doktor önemli masaj tekniğini yanlış göstermiş önceki gittiğim göz doktoru. En son gittiğim göz doktorunun tarif ettiği masaj tekniğiyle 1 ay içinde geçmişti .

Geçmiş olsun paşaya . 🤗🤗
Çok sağol canım inşallah geçer hayırlısıyla

@Breeze96 ortim nerelerdesin hiç sesin çıkmadı bugün kaçamak yok sporlar yapıldı deği mi😅
Yürüyüş yaptım ortim.yogun bir gün😘
19 Ekim
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal krem peynir, 1 çatal kaymak, 2 wasa
Ara
Sütlü nescafe, Antep fıstıklı bar
Akşam
1 kase domates çorbası, yeşil mercimek yemeği, salata, 2 yk yoğurt

2 LT su, yeşil çay, Türk kahvesi

@Fit mutlu anne @Breeze96
Afiyet olsun ortim😘

Artk çok geç 🥺
Ama denicem 2 hafta baktm veremiyorum geri başlıcam 😅 buraya kilo bildirmekte motive ediyor beni
Burasida motive ediyorsa guzel canim
Yaa gecmis olsun zehracim bizimde olmustu pamuklz bezi hafif islatip siliyordm surekli insallah gecer
Kizlar iyi aksamlar. Benim kizlar hastaydi ikisi de. Bugun de ben hasta oldum bogazim cok kotu. Atesim de cikti. Ben toparlanana kadar biraz uzak kalicam. Iyilesince hemen donucem💕
Gecmis olsun ortim acil sifalar, uzaklasma ya buralardan

inşallah geçer canım kuzucuk iyileşir çok geçmiş olsun🤗
Selam kizlar su saate kadar gelemedim Ma bir iş de yapamadım, yattım kaldım 🙄
Bazen öyle oluyor canım ben iki gündür evde yat kalk modundayım ve saatler nasıl geçiyor anlamıyorum🙈
19 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
1mandalina

Aksam:17.00
1porsiyon hamsi
1dilim ekmek
Salata

Bir parça helva

Su:2 litre
Spor:yürüyüş
Eki Görüntüle 2936626

UcanSupurge UcanSupurge hzlsel hzlsel @Fit mutlu anne nnurc nnurc
Afiyet olsun canım hamsi ve helva bayılırım😋Ne güzel günü erken bitiriyorsun benim hep saat 8den sonra bitiyor akşam yemeği adımlar da şahane🤩🤩

19 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
1mandalina

Aksam:17.00
1porsiyon hamsi
1dilim ekmek
Salata

Bir parça helva

Su:2 litre
Spor:yürüyüş
Eki Görüntüle 2936626

UcanSupurge UcanSupurge hzlsel hzlsel @Fit mutlu anne nnurc nnurc
Miden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?
Yaa gecmis olsun zehracim bizimde olmustu pamuklz bezi hafif islatip siliyordm surekli insallah gecer
İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artık

19 Ekim
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal krem peynir, 1 çatal kaymak, 2 wasa
Ara
Sütlü nescafe, Antep fıstıklı bar
Akşam
1 kase domates çorbası, yeşil mercimek yemeği, salata, 2 yk yoğurt

2 LT su, yeşil çay, Türk kahvesi

@Fit mutlu anne @Breeze96
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘😍
19 Ekim Menüm
Sabah sütlü nescafe,1 fındıklı bar
öğlen büyük boy karışık pizza,kola ve patates,soslar 😋
ara limonlu yeşil çay
akşam kıymalı bamya yemeği,2 kaşık yoğurt

2.5 lt su,
12.000 adım, 4 mil leslie
120 + 90 210 puan nnurc nnurc @Fit mutlu anne
Öğlen için birşey demeyeceğim ama acaba benim dondurucuda bamya var mıydı ya 🤔
inşallah geçer canım kuzucuk iyileşir çok geçmiş olsun🤗

Bazen öyle oluyor canım ben iki gündür evde yat kalk modundayım ve saatler nasıl geçiyor anlamıyorum🙈

Afiyet olsun canım hamsi ve helva bayılırım😋Ne güzel günü erken bitiriyorsun benim hep saat 8den sonra bitiyor akşam yemeği adımlar da şahane🤩🤩
Aynen arada böyle oluyor ama şimdi olmasa çok iyiydi,bir dünya isim var 🤣
Miden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?

İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artık
Çok geçmiş olsun canım, endişelenme kolaylıkla çözülür inşallah sorun

Gayet güzel canım afiyet olsun 😘😍

Öğlen için birşey demeyeceğim ama acaba benim dondurucuda bamya var mıydı ya 🤔

Aynen arada böyle oluyor ama şimdi olmasa çok iyiydi,bir dünya isim var 🤣

Çok geçmiş olsun canım, endişelenme kolaylıkla çözülür inşallah sorun
Cnm dondurulmuş vardı hazır 😍yani dondurulmuş ürünler reyonundan :KK66:

X