Kilolar Firarda 😎

Onu aldığı yerlerden sende alabilir
Aynı durumdayız canım benim de 4xl idi ilk başladığımda şu an yeniden dolabımı doldurmaya çalışıyorum ve gerçekten hem çok güzel her denediğinin olması yakışması ama ciddi maliyetli bir iş🤣Eşler hep aynısını yapıyor ama alışıyorlar alışır senin eşin de canım😘 Ben kapalı giyimden pek anlamıyorum ama teyzemin giyimine hep bayılırım etek bluz gömlek, elbise tarzı çok giyer çok da yakışır🥰
Onun aldığı yerden alabilirsin yada ilk alışverişini onunla yap canım

Abini güzel görmen, hatırlaman ne güzel ❤️ inan abi deyince içimde birşeyler parçalanıyor sanki, beraber büyüdüğüm zaman zaman aynı odayı paylaştığım insan ne ara el gibi oldu bilmiyorum, sanki yok gibi geliyor bazen aslında hiç olmamış da benim hayal urunummus gibi, çok saçma
neden aranız kötü canım, düzeltme imkanınız yok mu?
çok üzüldüm bu duruma çünkü belki daha önce de demişimdir abim vefat etmeden 1 ay önce çok kötü takıştık aramız çok kötüydü :KK43:
ve birbirimize küsken kaybettim ben onu :KK43:
onun vicdan azabı beni mahvediyor, şu anda kavga ettiğimiz o konu o kadar önemsiz geliyor ki kafama tüküreyim diyorum hadi o yaptı sen niye uzattın diyorum :KK43:

demem o ki canım, düzeltilebilecek bir durumsa ilk adımı sen at, kırk kat kavgalın olsa neticede abi işte

ellerine sağlık kuzum, inan unuttum menülerimi :olamaz:
bugünden itibaren düzenli yazayım nşallah

Yaa canim Allah rahmet eylesin Abine insallah huzurdadir gittigi yerde. Ruyanda gormen guzel birsey bence belkide sana bir hediye Allahtan :) sonucta nekadar özleyip gercekte goremesende ruyalar da uyanana kadar gercek gibi oluyor.
Kvye acil sifalar cnm durumunu nasl dha iyi mi
aminn canım, inşallah çok huzurludur :dua:

kayınvalidem durumu biraz daha iyiymiş sabah konuştuk, oksijen seviyesi biraz daha yükselmiş
bakalı ondan da hayırlı haberler alırız inşallah

Gunaydinlarrrr:KK68:

Kahvemin kokusu geldimi oralara ☕☕
ben de yapayım hemen :KK51:
afiyet olsun kuzum :KK200:

çok üzüldüm bu duruma çünkü belki daha önce de demişimdir abim vefat etmeden 1 ay önce çok kötü takıştık aramız çok kötüydü :KK43:
onun vicdan azabı beni mahvediyor, şu anda kavga ettiğimiz o konu o kadar önemsiz geliyor ki kafama tüküreyim diyorum hadi o yaptı sen niye uzattın diyorum :KK43:

demem o ki canım, düzeltilebilecek bir durumsa ilk adımı sen at, kırk kat kavgalın olsa neticede abi işte

kayınvalidem durumu biraz daha iyiymiş sabah konuştuk, oksijen seviyesi biraz daha yükselmiş

Aslında haklısın ben hemen unuturum, daha önce de kaç kez adım attım bilmiyorum herşeyi farklı anlayıp farklı kuruyor kafasinda sanki artık yoruldum ben de, aileden kimseyle görüşmüyor kaç yıl oldu bilmiyorum ama gerçekten insanı çok acıtan birşey, içinde hep bir yara var sanki konusu geçtikçe acıyor, zamanla unutuyor musun alışıyor musun belli değil... Çok üzüldüm senin için ama içini ferah tut abin onu ne kadar sevdiğini biliyordur, insan kavga etti diye sevgisi bitmiyor ki, onun da bitmemiştir

Sağol tatlım sana da afiyet olsun😘
sağol canım :KK60:

Aslında haklısın ben hemen unuturum, daha önce de kaç kez adım attım bilmiyorum herşeyi farklı anlayıp farklı kuruyor kafasinda sanki artık yoruldum ben de, aileden kimseyle görüşmüyor kaç yıl oldu bilmiyorum ama gerçekten insanı çok acıtan birşey, içinde hep bir yara var sanki konusu geçtikçe acıyor, zamanla unutuyor musun alışıyor musun belli değil... Çok üzüldüm senin için ama içini ferah tut abin onu ne kadar sevdiğini biliyordur, insan kavga etti diye sevgisi bitmiyor ki, onun da bitmemiştir
canım benimm :KK60: üzülmez olur mu insan ama aileyle görüşmeyecek kadarsa sanırım epey önemli bir durum, inşallah hatasını kendi anlar da herşey sizin için yoluna girer :dua:

18 ekim pazartesi
12:00 2 yumurtayla omlet, 1 dilim ekmek, domates
15:00 10 antep fistik, 2 kare cikolata, kahve
19:KK30: ton balikli salata
Su 3 litre
Spor 5000 adim 50 puan
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Pnrrr-12 Pnrrr-12
Ortim cok guzel olmus afiyet olsun :KK36: bugun ne var menude, ben hic bilmiyorum napacagimi kiymali mantar kavurma dusundum ama
17 Ekim Pazar
Kahvaltı
1 patates kızartması
Domates salatalık
Peynir zeytin
2 börek

Ara
1 küçük dilim yaş pasta
1 bardak meyve suyu

Akşam
Fırında patates, soğan, sarımsak
Domates, pırasa
Bazlama 🙈

Ara
Mandalina
Üzüm
Elma

Su 2 lt
Spor yok

18 Ekim Pazartesi
Kahvaltı 13:45
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 tane börek
Ceviz
Çay

Ara
Karışık kuruyemiş
Mandalina

Akşam
Kabak yemeği
2 kaşık p.pilavi tavuk döner
Salataa
1 kepçe şehriye çorbası

Su 2 lt
Spor yok şimdilik
Biraz kacamakli cnm aslinda onlar olmasa yoluna giricek kilo vermende bence
Gunaydinlarrrr:KK68:

Kahvemin kokusu geldimi oralara ☕☕
Gunaydinnn cnmm afiyet olsunn gekmez miii hemen yapiyorum kahveye bayilirimmm

Yaa cok sevindm cnm hayirli haberler alın insallah

Ortim cok guzel olmus afiyet olsun :KK36: bugun ne var menude, ben hic bilmiyorum napacagimi kiymali mantar kavurma dusundum ama

inşallah canım sağol :KK60:

Canim tesekkur ederim😊 bu aksam brokoli karnabahar hasliycam 😂 oyle planladim

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 15 temmuz menüm var canım😘
Tamam cnm
Masallah cnm gercktn yorucu ama aniden misafr gelme durumuna iyi oluyodr benm sukur oyle sorunum yok
Aynen cnm
Eline emegine saglik canim, be cumartesi de menumu yazmistm
Tamamdır cnm kaydediyorum
Tamam cnm
Aynen ya illa gidecektir su karbonu dengeleyebilsem bı

Kizlarr nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kaçamak yok değil mi?

Ben büyüğü okula koydum küçüğü okuldan almaya çıkacağım az sonra.

Yeşil Çaylı karisimimi yudumlarken bı selam veriyim dedim.

Kızı okuldan alıp gelince Leslie yapcagim saat 4 gibi kimler yapıyor benimle🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️yürüyelim güzelleşelim😂😂😂

Kizlarr nasılsınız neler yapıyorsunuz. Kaçamak yok değil mi?

Ben büyüğü okula koydum küçüğü okuldan almaya çıkacağım az sonra.

Yeşil Çaylı karisimimi yudumlarken bı selam veriyim dedim.

Kızı okuldan alıp gelince Leslie yapcagim saat 4 gibi kimler yapıyor benimle🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️yürüyelim güzelleşelim😂😂😂
Oh ne güzel harekette bereket vardır😍😍 Ben de bugün 1 LT yeşil çay hazırlayacağım zor gelmezse ve yine kendimi yakmazsam🤣🤣
bu hafta evde tembellik modundayım yarın işe başlamam lazım ama mümkün değil rapor alacağım bu haftayı evde kapatacağım🥰 Ama eski obez Hazal susmuyor hadi gel sipariş verelim bol yağlı karbonlu şeyler yiyelim diyor şu an onu susturmaya çalışıyorum🤣🤣🤣

X