Kilolar Firarda 😎

Amin kuzum sağolasın ❤️

Evet hep çoK iyi görüyorum hatta bi keresinde bi kız abimle konuşurken abim bi anda büyümeye başladı fiziken, aslında çok uzun boylu bir adam değildi ama rüya bu ya bi anda boyu upuzun oluyor irileşiyor falan

Bi kere de 17 yaşındaki halini gördüm o zaman da mutluydu ❤️❤️
İyi görüyorum çok şükür, inşallah gittiği yerde çok huzurludur 🤲🏻
Oyy 🥰
İnşallah cnm öyle görünüyor 💙

Mekik kek soslu falan bişey değilse güzel menü canim afiyet olsun
Soslu değildi bebekim 😘 sağol

Pazar tatil günü 😂😂😂
Diyette de tatil lazım çok diyet yaparmış gibi:KK70:

Çok değilmiş canim yarına gitmiş bile olabilir
insAllah CNM
Kızlar şimdi size birşey danışcam
Ben online diyetisyenle zayıflıyorm ama listeye hiiiççç uymuyorum 😅 yinede gidiyor öyle böyle dengeliyorm.. Sizce bırakıp kendim mi devam edim, yoksa ona kilo bildirmek bile psikolojikmen etkiliyodur o olmazsa belki yersin bırakma mı diyorsunuz?
tartı bildirimi illa gözünü korkutuyordur canım ama listeye de hiç uyumuyorsan boşa para veriyorsun gibi 🤔 bilemedim
Pazar seninde azcik kaçmış ama pazartesi menun güzel bence canim afiyet olsun
Aynen öyle
Sağ ol canım dün çok yiyince bugün biraz dengelemeye çalıştım ancak bu kadar oldu🤣Çok bir artı değil canım cumaya kadar gider şu börekler olmasa uça uça gider hatta
insAllah canım

18 Ekim
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, 1 dilim hindi füme, 1 wasa, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
1 makaron, 1 avuç kuruyemiş, sütlü nescafe
Akşam
1 kase domates çorbası, tavuk sote, 2 yk yoğurt, salata

2 LT su, yeşil çay, spor yok

Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Breeze96
Afiyet olsun ortim😘

Ben online diyetisyenle zayıflıyorm ama listeye hiiiççç uymuyorum 😅 yinede gidiyor öyle böyle dengeliyorm.. Sizce bırakıp kendim mi devam edim, yoksa ona kilo bildirmek bile psikolojikmen etkiliyodur o olmazsa belki yersin bırakma mı diyorsunuz?
Bence fiyat olarak seni zorlamıyorsa devam et

Cnm baklava şeklinde oluyor badem unlu, ben vişne taneli yedim 😍
Hmm güzel birşeye benziyor vallahi 😍
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Atladigim varsa gözden kaçan affola bu hafta acemilik oluyo artık 😘
Eline emeğine sağlık canım 😘😍
Amin kuzum sağolasın ❤️

Evet hep çoK iyi görüyorum hatta bi keresinde bi kız abimle konuşurken abim bi anda büyümeye başladı fiziken, aslında çok uzun boylu bir adam değildi ama rüya bu ya bi anda boyu upuzun oluyor irileşiyor falan

Bi kere de 17 yaşındaki halini gördüm o zaman da mutluydu ❤️❤️
İyi görüyorum çok şükür, inşallah gittiği yerde çok huzurludur 🤲🏻

Amin canım sağol 🤲

İnşallah balım sağol 🙏🏻
Abini güzel görmen, hatırlaman ne güzel ❤️ inan abi deyince içimde birşeyler parçalanıyor sanki, beraber büyüdüğüm zaman zaman aynı odayı paylaştığım insan ne ara el gibi oldu bilmiyorum, sanki yok gibi geliyor bazen aslında hiç olmamış da benim hayal urunummus gibi, çok saçma

Yani canım eğer diyetisyene bildirim yapacaksın diye tartıya dikkat ediyorsan bırakma devam et listeye uymasan bile kilo bildirecek olman seni tetikler belki bırakırsan hiç dikkat etmezsin ama listeye uymuyorsan boşuna para ödüyorsun demektir hangisi daha ağır basıyor onu düşün😅

tartı bildirimi illa gözünü korkutuyordur canım ama listeye de hiç uyumuyorsan boşa para veriyorsun gibi 🤔 bilemedim

Bence fiyat olarak seni zorlamıyorsa devam et
Yani evet kilo bildirecek olmam beni durduruyo dikkat ediyorum az çok ama listeye 0 uyuyorum desem yeridir 😅
Ücret olarak zorlamıyor ama yinede boşa vermek üzüyor 🤣 düşünüyorm hangisi ağır basıyo karar veremiyorum 2side önemli benim için 🤣

Yani evet kilo bildirecek olmam beni durduruyo dikkat ediyorum az çok ama listeye 0 uyuyorum desem yeridir 😅
Ücret olarak zorlamıyor ama yinede boşa vermek üzüyor 🤣 düşünüyorm hangisi ağır basıyo karar veremiyorum 2side önemli benim için 🤣
O0 uyuyorsan devam etme bence baktın bir iki hafta olmuyor tekrar alırsın

Bence biraz daha dene diyetisyenle canım o zmn baktın kendin tamamen idare ediyorsun bırakırsın
18 ekim
Sabah 1 elma 1 mandalina çok az fındık ezmesi -çay
Öğle yok
Akşam 18.00
4-5 kaşık pilav 2 parça fırında tavuk
21.30
2 Pankek üzerine çok az bal yarım muz
2 litre su 3500 adım
Afiyet olsun canım güzel menü bence

fiyatını ve kim olduğunu özelden atabilir misin canım😘

En güzeli benimde spor kaldı yine tabiki

Aynen canım ya ne güzel MaşAllah 🤩

Kaydettim bı gün yaparım insAllah 🙈

Saol cnm yapıyorum vala yoksa bı düzen kaçıyor toparlayamiyorum temizlikten sonra haftada 10 günde de mutfak dolaplarımin yüzünü siliyorum her an temiz oluyor ev aniden komşu falan geliyor kötü oluyor yoksa
Masallah cnm gercktn yorucu ama aniden misafr gelme durumuna iyi oluyodr benm sukur oyle sorunum yok
Şükür kuzum bugün biraz daha iyi Ama hala oksijene bağlı
Çıkardıkları anda düşüyormuş kandaki oksijen

Kuzum buralardayım çok giriyorum çıkıyorum ama yazacak kelime bulamadım inanır mısın
İyi misin diye sorsanız ona bile verecek cevabım yok gibiydi
Görümcemde de eşimde de bi matem havası var ben de çok üzülüyorum ama onların bu hali daha da kötü yaptı beni
bugün bi akrabamızın cenazesine gittim
Sonra da abime uğradım ❤️
Bi haftadır her gece rüyamda görüyordum yine çok ağladım çok üzüldüm ama iyi geldi onun yanına gitmek ☺️

Fena değil canım hala oksijene bağlı ben iyi olacağına inanıyorum ama bi yanımız korkmuyor değil tabii

Aaaa sen Ankara’da mıydın 🥰🥰

Afiyet bal olsun 😘
Yaa canim Allah rahmet eylesin Abine insallah huzurdadir gittigi yerde. Ruyanda gormen guzel birsey bence belkide sana bir hediye Allahtan :) sonucta nekadar özleyip gercekte goremesende ruyalar da uyanana kadar gercek gibi oluyor.
Kvye acil sifalar cnm durumunu nasl dha iyi mi
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Atladigim varsa gözden kaçan affola bu hafta acemilik oluyo artık 😘
Eline emegine saglik canim, be cumartesi de menumu yazmistm cnm
Gofret erken saatte olduğu için sıkıntı olma diye düşünüyorum cnm afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü

Dengelemissin bence afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım lahmacun geç saatte olmasa iyiymiş

Hay MaşAllah hakkını vermişsin pazar gününün 😄

Afiyet olsun ortim mercimek günü olmuş 😄

Mekik keki bilemedim onun dışında güzel menü canım afiyet olsun

Saol cnm Allah razı olsun

Sagolasin canim
Bence etkiliyorsa seni duraklatmakta devam et, maddi olarakta zora sokmadigni soylemissin. Cunku o yememek icin motivasyon zor bulunuyor. Listeye uymuyorsan mesela kendi yedign tarz yazip o sekil liste olusturmasni istiyebillirsn belki. Mesela sen yulaf lapasi yiyorsn ama o 2 dlm ekmek diyor gbi uyarlama yapilabillr sanki
Güzel menü canim Afiyet olsun

Mercimek detoksu olmuş😂
Afiyet olsun canim güzel gorunuyor

Harika menü afiyet olsun canim

Sabah ekmek olmadığı için oglenki durum güzel bence canim afiyet olsun

Afiyet olsun Güzel canim

Güzel menü canim . Kanatin saati geç olmuş sanki ama geç yatarsan erir gider ins.
Spor sahane

Kanat evt olmasa iyidi cnm ama hala uyanigm coktan erimistir diye dusunuyirm

:KK43: bu hafta öyle olmasın edacımm güzel başlayalım olur mu

tebriklerrr kuzum güzel gitmiş

70 lerden iyi toparlamışsın canım bu haftayıda kayıp geçirmeyelim inş asılmak gerek

:KK11: uzmanlar derki 1 kaçamak kilo yapmaz 2 yapmaz 3 4 devamı gelirsee o artık misliyle kilo yapar şaşar kalırsınn :KK12:

canım önemli bir artı değil moral bozma tüm haftan iyi geçmiş miydi ? spor ve menü açısından

huuuu aferinnn kızzz :halay:

kaçamalarlara rağmen eksi gelmiş tebrikler

:KK200:

çok iyi canım tebrikler :dondurma:

harika pınarcım :KK49::KK49:

kız zeynebimm ne olduuu duraklama dönemi mi yoksa kötü mü geçti hafta pek gitmemiiş

hani hedefimiz sabit gitmektii kaptannn :duduk:

çok iyi kuzum tebrikler :eğlence:
nasılsın? nasıl gidiyor hayat diyet cocuklar :KK200:

çok iyi gitmiş aslında çıkmak yerine adapte olmaya çalışsan canım ?
Gelemiyorum menü yazmayı ya unutuyorum ya vaktim olmuyor. Bende istemiyorum cikmak ama huzursuz oluyorum. 😞

Güzel menü canim Afiyet olsun

Mercimek detoksu olmuş😂
Afiyet olsun canim güzel gorunuyor

Harika menü afiyet olsun canim

Sabah ekmek olmadığı için oglenki durum güzel bence canim afiyet olsun

Afiyet olsun Güzel canim

Güzel menü canim . Kanatin saati geç olmuş sanki ama geç yatarsan erir gider ins.
Spor sahane

Teşekkür ederim canım

X