- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
En güzeli benimde spor kaldı yine tabikiOo sabahtan baya hareketli geçmiş.
Ben ev dandini ama ev işine girismeyecegim hiç yoksa spor kalacak eminim. Yarın sabahtan ev işini yaparım artık.
Ben dünün menüsünü yazmadım yazıp geliyim bı bari
Aynen canım ya ne güzel MaşAllahSen iri kemiklisin sanirim canım.42 de olursun 40 da aumin elinden ne kurtulmuş.Ben bilirim sen isteyince neler yapabiliyorsun.Göğüslerim büyüktü benimde.bir gitti.gözüm korktu.105 ten 85 e indim.umarım daha fazla küçülmez
Kaydettim bı gün yaparım insAllahBunun yüzünden küçüldü göğüslerim
Şaka bir yana üst tarafı acayip inceltiyor.
Saol cnm yapıyorum vala yoksa bı düzen kaçıyor toparlayamiyorum temizlikten sonra haftada 10 günde de mutfak dolaplarımin yüzünü siliyorum her an temiz oluyor ev aniden komşu falan geliyor kötü oluyor yoksaAyy ben yoruldm kiz ne cok isin var hergun evi supur sil yapyiormusun. Allah kolaylikversinn
Nereye yolculuk canım düğün kimin ?Kabak yedim
Hafta sonu baya batırdım diğer hafta sonuna kadar azcik sıkıyım kendimi. Yolculuktu düğünü derken düzenim yine kaçacak cunku
Yarın bazlama sözü vermistim ya eşimeHele bazlama hiç yok
Yap canım mutlakaEn güzeli benimde spor kaldı yine tabiki
Aynen canım ya ne güzel MaşAllah
Kaydettim bı gün yaparım insAllah
Saol cnm yapıyorum vala yoksa bı düzen kaçıyor toparlayamiyorum temizlikten sonra haftada 10 günde de mutfak dolaplarımin yüzünü siliyorum her an temiz oluyor ev aniden komşu falan geliyor kötü oluyor yoksa
Eşimin dayı oğlu evleniyor canimNereye yolculuk canım düğün kimin ?
Yarın bazlama sözü vermistim ya eşimeAy nasıl anladın Eşime yarın ki bazlama iptal dedim.Neden dedi çok işim var dedim.süpürgem diyorsa bazlama da yok
Yap canım mutlaka
Oh keyifli vakitler iyi eğlenceler şimdiden canımEşimin dayı oğlu evleniyor canim
Isparta da düğünümüz. Gitmişler gezelimde deniyor.
Cuma güzel bir eksi gelirse haftasonu neden olmasınYarın bazlama sözü vermistim ya eşimeAy nasıl anladın Eşime yarın ki bazlama iptal dedim.Neden dedi çok işim var dedim.süpürgem diyorsa bazlama da yok
Yap canım mutlaka
Sağol canım.Oh keyifli vakitler iyi eğlenceler şimdiden canım
AynenCuma güzel bir eksi gelirse haftasonu neden olmasın
Lavanta vadisine git mutlaka konyalımEşimin dayı oğlu evleniyor canim
Isparta da düğünümüz. Gitmişler gezelimde deniyor.
Tamam canım şimdiden bakıyim nerdeymis. Acaba şu anda renklimidir yoksa kurumaya mi baslamistir araştırıyim bi sağol canimLavanta vadisine git mutlaka konyalım
Neyse azcık kaçamakla günü bitireceğim gibi duruyor son günlerin en temiz menüsü olduSuper cnm gelsn cumaya eksiler
Sagol canimm
Ayy ben yoruldm kiz ne cok isin var hergun evi supur sil yapyiormusun. Allah kolaylikversinn
Eline emwgine saglik ortimm
Ayy cok tatlisin sagol canimm
Yaa mide genisliyor tabi hemenn tarcin at suyuna canim
Supersin canimm
Ben de yetişemiyorum hiç ya o yüzden hep Leslie yaptım ne kıvrak bir insanım ne de sportifBen bu videolara başlayıp başlayıp tamamlamiyorum. Bide aynı anda yetişemiyorum baya hızlı yapıyorlar ona sinir oluyorum sanırım
Ama üst bölge için etkiliyor yarın kendimi bidaha zorluycam sahanesin canim
Harika canım.
Genelde göğüs ben pek kuculmuyor.
Bende Leslie ve yürüyüş dışında pek birşey yapamiyorum. Aslında bölgesel çalışmak lazım ama nerde
oh afiyet olsun canımİyiyiz cnmmannişle kızılaya gittik geldik bamya kavurcam kekimi yiyim
Gömlek giyebilmek bile ne büyük lükstü artık istediğimiz her şeyi giyebiliyoruzİnşallah ortim
Aslında iyi oldu gömlek giyebildim.kocamanlardı simdi iyi şükür
Çok fayda ediyor
Basla canım yetisebildigin kadar.zaten yavas yavas alışıyorsun
Ay hep gidilmiyor oralara gezebildigin kadar gez canımTamam canım şimdiden bakıyim nerdeymis. Acaba şu anda renklimidir yoksa kurumaya mi baslamistir araştırıyim bi sağol canim
Biz topluca bir minibüsle gidiyoruz. 2 eltim 1 görümcem ve kv.
Artık ne kadar gezilebilir de bakalım
Olsun gezersiniz yine canım ama kesinlikle lavanta bahçesine gidin oraya kadar gitmişken başka ne yapılır bilmiyorum ama ben de gidersem bir gün Isparta’ya ilk oraya gideceğimTamam canım şimdiden bakıyim nerdeymis. Acaba şu anda renklimidir yoksa kurumaya mi baslamistir araştırıyim bi sağol canim
Biz topluca bir minibüsle gidiyoruz. 2 eltim 1 görümcem ve kv.
Artık ne kadar gezilebilir de bakalım
Bir de 65 e inebilsemNeyse azcık kaçamakla günü bitireceğim gibi duruyor son günlerin en temiz menüsü oldu
Ben de yetişemiyorum hiç ya o yüzden hep Leslie yaptım ne kıvrak bir insanım ne de sportifBen bundan sonra genel olarak karın çalışmayı planlıyorum ama zor geliyor
oh afiyet olsun canım
Gömlek giyebilmek bile ne büyük lükstü artık istediğimiz her şeyi giyebiliyoruz
Ay bende. Mezdeke de oynayamazdim zatenBen de yetişemiyorum hiç ya o yüzden hep Leslie yaptım ne kıvrak bir insanım ne de sportifBen bundan sonra genel olarak karın çalışmayı planlıyorum ama zor geliyor
Ay hep gidilmiyor oralara gezebildigin kadar gez canım
Kesinlikle gidelim diyeceğim kızlar bizimkilere o zaman. Çocukları götürmuyoruz zaten sağolsun anneanneler babannelerOlsun gezersiniz yine canım ama kesinlikle lavanta bahçesine gidin oraya kadar gitmişken başka ne yapılır bilmiyorum ama ben de gidersem bir gün Isparta’ya ilk oraya gideceğim
Sağol cnmmBen de yetişemiyorum hiç ya o yüzden hep Leslie yaptım ne kıvrak bir insanım ne de sportifBen bundan sonra genel olarak karın çalışmayı planlıyorum ama zor geliyor
oh afiyet olsun canım
Hahaha al alyaa akşam akşam ne güldüm.
Tamam bacım baştaki yorumumu geri alıyom o zaman
Ya o da bi şey mi ben okul grubuna siliyorum yazdım K ve L Yanyana olunca aceleden karışmışAmann her seferinde düzeltmek ten bıktım yaklavye mi akıllı ben deli
Bu klavyeyi düzenleyinin bir oyunuHahaha al al
Ya o da bi şey mi ben okul grubuna siliyorum yazdım K ve L Yanyana olunca aceleden karışmış
Hayır da yani bu nasıl bir karıştırmadırBu klavyeyi düzenleyinin bir oyunu
Oluyor malesef