Kilolar Firarda 😎

Oo sabahtan baya hareketli geçmiş.
Ben ev dandini ama ev işine girismeyecegim hiç yoksa spor kalacak eminim. Yarın sabahtan ev işini yaparım artık.
Ben dünün menüsünü yazmadım yazıp geliyim bı bari🤭🤭
En güzeli benimde spor kaldı yine tabiki
Sen iri kemiklisin sanirim canım.42 de olursun 40 da aumin elinden ne kurtulmuş.Ben bilirim sen isteyince neler yapabiliyorsun.Göğüslerim büyüktü benimde.bir gitti.gözüm korktu.105 ten 85 e indim.umarım daha fazla küçülmez😀😅
Aynen canım ya ne güzel MaşAllah 🤩

Bunun yüzünden küçüldü göğüslerim😢
Şaka bir yana üst tarafı acayip inceltiyor.😘

Kaydettim bı gün yaparım insAllah 🙈
Ayy ben yoruldm kiz ne cok isin var hergun evi supur sil yapyiormusun. Allah kolaylikversinn
Saol cnm yapıyorum vala yoksa bı düzen kaçıyor toparlayamiyorum temizlikten sonra haftada 10 günde de mutfak dolaplarımin yüzünü siliyorum her an temiz oluyor ev aniden komşu falan geliyor kötü oluyor yoksa

Hele bazlama hiç yok :mapus:
Yarın bazlama sözü vermistim ya eşime :KK45: Ay nasıl anladın😀Eşime yarın ki bazlama iptal dedim.Neden dedi çok işim var dedim.süpürgem diyorsa bazlama da yok😍😘
En güzeli benimde spor kaldı yine tabiki

Aynen canım ya ne güzel MaşAllah 🤩

Kaydettim bı gün yaparım insAllah 🙈

Saol cnm yapıyorum vala yoksa bı düzen kaçıyor toparlayamiyorum temizlikten sonra haftada 10 günde de mutfak dolaplarımin yüzünü siliyorum her an temiz oluyor ev aniden komşu falan geliyor kötü oluyor yoksa
Yap canım mutlaka😍😘

Lavanta vadisine git mutlaka konyalım
Tamam canım şimdiden bakıyim nerdeymis. Acaba şu anda renklimidir yoksa kurumaya mi baslamistir araştırıyim bi sağol canim
Biz topluca bir minibüsle gidiyoruz. 2 eltim 1 görümcem ve kv.
Artık ne kadar gezilebilir de bakalım😂😂

Super cnm gelsn cumaya eksiler

Sagol canimm

Ayy ben yoruldm kiz ne cok isin var hergun evi supur sil yapyiormusun. Allah kolaylikversinn

Eline emwgine saglik ortimm

Ayy cok tatlisin sagol canimm :KK36:

Yaa mide genisliyor tabi hemenn tarcin at suyuna canim

Supersin canimm :KK36:
Neyse azcık kaçamakla günü bitireceğim gibi duruyor son günlerin en temiz menüsü oldu🤣
Ben bu videolara başlayıp başlayıp tamamlamiyorum. Bide aynı anda yetişemiyorum baya hızlı yapıyorlar ona sinir oluyorum sanırım😂😂
Ama üst bölge için etkiliyor yarın kendimi bidaha zorluycam sahanesin canim😘😘

Harika canım.
Genelde göğüs ben pek kuculmuyor.
Bende Leslie ve yürüyüş dışında pek birşey yapamiyorum. Aslında bölgesel çalışmak lazım ama nerde
Ben de yetişemiyorum hiç ya o yüzden hep Leslie yaptım ne kıvrak bir insanım ne de sportif🤣🤣Ben bundan sonra genel olarak karın çalışmayı planlıyorum ama zor geliyor🙈
İyiyiz cnmm 😘 annişle kızılaya gittik geldik bamya kavurcam kekimi yiyim 😍😘😘😘
oh afiyet olsun canım😍
İnşallah ortim😘

Aslında iyi oldu gömlek giyebildim.kocamanlardı simdi iyi şükür💕

Çok fayda ediyor😘

Basla canım yetisebildigin kadar.zaten yavas yavas alışıyorsun😘
Gömlek giyebilmek bile ne büyük lükstü artık istediğimiz her şeyi giyebiliyoruz😍

Tamam canım şimdiden bakıyim nerdeymis. Acaba şu anda renklimidir yoksa kurumaya mi baslamistir araştırıyim bi sağol canim
Ay hep gidilmiyor oralara gezebildigin kadar gez canım😘

Olsun gezersiniz yine canım ama kesinlikle lavanta bahçesine gidin oraya kadar gitmişken başka ne yapılır bilmiyorum ama ben de gidersem bir gün Isparta’ya ilk oraya gideceğim🤭

Neyse azcık kaçamakla günü bitireceğim gibi duruyor son günlerin en temiz menüsü oldu🤣

Ben de yetişemiyorum hiç ya o yüzden hep Leslie yaptım ne kıvrak bir insanım ne de sportif🤣🤣Ben bundan sonra genel olarak karın çalışmayı planlıyorum ama zor geliyor🙈

oh afiyet olsun canım😍

Gömlek giyebilmek bile ne büyük lükstü artık istediğimiz her şeyi giyebiliyoruz😍
Bir de 65 e inebilsem🙏

Ay bende. Mezdeke de oynayamazdim zaten🤭😂😂
Ay hep gidilmiyor oralara gezebildigin kadar gez canım😘

Olsun gezersiniz yine canım ama kesinlikle lavanta bahçesine gidin oraya kadar gitmişken başka ne yapılır bilmiyorum ama ben de gidersem bir gün Isparta’ya ilk oraya gideceğim🤭
Kesinlikle gidelim diyeceğim kızlar bizimkilere o zaman. Çocukları götürmuyoruz zaten sağolsun anneanneler babanneler🤗🤗
Bı benim küçük cadimi bırakamıyorum durmaz diye. Çocuklar olmayınca dolayisiyla daha hızlı gezilebiliyor😂

oh afiyet olsun canım😍
Sağol cnmm 😍
Kız hsonu çok yedim deyince 😂
E karnın da sıkılaştı artık 😍 termal üstü giyiyo musun 😘 spor yapmasan da giyebilirsin cnm ama baharatlı çayını iç oda da sıcak olsun

X