- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Canım beni bi süre es geç lütfen. Çok uzun zamandır uzağım diyetten ve sayfadan. Isınayım azcık sıram gelince devralırım inşallahKızlar 1.sayfadaki listede üstten alta doğru dönüşümlü takım kaptanı seçiyoruz :) süresi min 2 hafta diyelim kaptanlara bağlı :)
Sayfada aktif olanlar tabi
@Azimliiii
Ucmelekannesi
denizbenimadim kaptanlık için müsait misiniz
Her şeyde +1 ben varım tabi her zamn tek değilsiniz :)
Teşekkür ederim
Yok kuzum 2 yaşa kadar devam emzirmeye inşallah 3 ayımız var dahaEmzirmeyi naptın sen bitirdin mi , şifa olsun aşın
Hayırlı olsun bebişimÇoğumuz artıyız canım. Sıkma canını. Yarın sabah başlarsın sporuna. Detoks suları da içtin mi cuma eksi bile görürsün
Ne kadar saçma ya. Çocuk gibi..
Eline sağlık kaptanım.
denizbenimadim ortaklığımız hayırlı uğurlu olsun canım.
Benim de ikinci 36+4. O da mini mini bişeydi ablasının aksine. Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Az kaldı canım sen onlardan daha sıkı ve fit olacaksın ha gayret..
Cumaya kadar gidecek onlar merak etme
Tamamıyla katılıyorum ❤❤
Kendime en güvenmediğim konu boğazımBlz niye böyleyiz bu da benim 4. Diyetim hoş diğer 3 diyetimin toplamından fazla kilo verdiminşallah son olsun diyorum ama kesin ben yine alırım geri
Bende farkli degilimm ama odemdir cnm Hepsi kilo degildir, dikkat edip cumaya eksi bile geliriz insallahhhGordum de ben gram gram verdigim icin cok moralim bozuldu kaptancim artiyi gorunce. Benjm neredeyse 1 ayda verdigimi bir haftasonunda almisim yani.
Halledersin cnm insallahGelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
Lahana yedimm bigun bigunde disardan et lahmacun vs sonra pastalar dondurma gofret havada ucustu normal yani yarisi kilo olsa yarisi odemdir insallah evet su da az ictm birau abla simdi hemen iciyorummkız pınarım sen hafta sonu ne yidiinnn turşu mu, gece uyumadın mı su mu içmedin gülüm, ben bu kız 2 aya olmadı aralığa mezun olur diye düşünürken böyle moralini bozacak artı olmaz sen hemen etkilenip moral bozuyorsun çünkü
cumaya kadar sana görev alarm mı kurarsın ne yaparsan yap her saat başı bir bardak suya niyet yükleyip iç gülüm , sen kesin suyu azalttın
Ayy bayilirimm bendeee off, senin esinin supriz anlayisi diyet bozan tarz, bence baslamadan onla konusmalisin bundan sonraki suprizler cicek olsunEve geldim. Canım kocam en sevdiğim pastayı almış. Hediyemin yanında ayrıca ne var dersiniz. Tam 1 sepet kahve dünyası çikolataları fındık kremalarıçok seviyorsun sürpriz yaptım diyor. Allahım beni neyle sınıyorsun
Ya dost mudur düşman mıdır anlamadım 1 haftadır diyet yapcam dedim bi haftadır tatlı pasta çikolata alıp sürpriz yaptım diye geliyorAyy bayilirimm bendeee off, senin esinin supriz anlayisi diyet bozan tarz, bence baslamadan onla konusmalisin bundan sonraki suprizler cicek olsun
Bana yollaEve geldim. Canım kocam en sevdiğim pastayı almış. Hediyemin yanında ayrıca ne var dersiniz. Tam 1 sepet kahve dünyası çikolataları fındık kremalarıçok seviyorsun sürpriz yaptım diyor. Allahım beni neyle sınıyorsun
Eli diyette gözü çikolata da bunun amannnBana yolla
Eli diyette gözü çikolata da bunun amannn
Geldin yakaladin vallaha bizi. Bi 6 olsam diyordun bak bu hafta gecersin bile beni uzun sanilan yollar ne cabuk bitermis gordun muAyyy aynı kiloyuz
ay ben de zorlandım bugün boşlukta hissediyorum halbuki normal miktardaydı herşeyDoymamak sevdaya dahil mi arkadaşlaro kadar çok yemeye alışmışım ki insani boyutta yiyince doymadım
Yeşil çay içerim ya da türk kahvesiay ben de zorlandım bugün boşlukta hissediyorum halbuki normal miktardaydı herşeybirazdan sütlü kahve içicem cnm sen de iç
Ay Allahım hem çok şirin hem de çok sinir bozucuEve geldim. Canım kocam en sevdiğim pastayı almış. Hediyemin yanında ayrıca ne var dersiniz. Tam 1 sepet kahve dünyası çikolataları fındık kremalarıçok seviyorsun sürpriz yaptım diyor. Allahım beni neyle sınıyorsun
Senin zayıflamanı istemiyor demek canım bu halini korumanı istiyorYa dost mudur düşman mıdır anlamadım 1 haftadır diyet yapcam dedim bi haftadır tatlı pasta çikolata alıp sürpriz yaptım diye geliyorsayesinde hergün yeniden başa sarıyorum ağlasam mı gülsem mi bilemedim gerçi adam da haklı en çok yediğim şey tatlı ve çikolata. O da mutlu olurum diye düşünüyor napsın
Yok canım gelebileceğimi sanmam ama peşinden gelirimGeldin yakaladin vallaha bizi. Bi 6 olsam diyordun bak bu hafta gecersin bile beni uzun sanilan yollar ne cabuk bitermis gordun mubide ben gorebilsem
Evet kalkıp kahve içip fal yollayıp biraz kendimi mutlu edeyimKızlar alışacaksınız tabi hafta sonundan sonra normal beslenmek ağır geldiyarimuhendis Hedef60kgolmak
Ama aynı şekilde çelik gibi irade var helal olsun çok güzel kilolar vermişsin. Yeri gelir yerim alırım yeri gelir veririmin dersini veriyorsunTakım dışı 100 kilodan 65e indim ilk hamileliğim sonrası 78 kiloydum sonra 91e çıktım 91 ile takıma başladım tekrar 65e düştüm şimdi 81-82 aralığındayım
Benim serde pisboğazlık var
Mecbur canim canımı sıksan gidip yemeye sarilacam yine. Toparlanacak tabikiCan sıkmıyoruz yola devam ediyoruz pes etmiyoruz cumaya kadar tartılmaya var çok güzel toparlarsın canımm
Elbette eksilecegiz hep birlikte hadi bakalimAhahahah hoş geldin canım
Canım benim ben çizelge yapmayı bilmiyorum, kk ya tarayicidan giriyorum telefondan,uygulaması var mı? Ordan daha mı kolay oluyor ? Ama öğretirsen üstüme düşeni seve seve yaparım
Boşver canım takma , kişinin kendi kabaligi işte ne yapacaksın ama gerçekten ayıp yani
Eline emeğine sağlık kaptanım@pacman parti olmuşuz ,hayırlı olsun bol bol eksilerimiz olsun.
Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız ve tekrar eksilecegiz
Ay gidecek demi sağolun kizlarrÇoğumuz artıyız canım. Sıkma canını. Yarın sabah başlarsın sporuna. Detoks suları da içtin mi cuma eksi bile görürsün
Ne kadar saçma ya. Çocuk gibi..
Eline sağlık kaptanım.
denizbenimadim ortaklığımız hayırlı uğurlu olsun canım.
Benim de ikinci 36+4. O da mini mini bişeydi ablasının aksine. Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Az kaldı canım sen onlardan daha sıkı ve fit olacaksın ha gayret..
Cumaya kadar gidecek onlar merak etme
Tamamıyla katılıyorum ❤❤
Midemi çöplük niyetine koymazsam ins gidecekİnsallah canım
Ay super kız hadi 5 lilere in cokaz kalmıs
Aslında çokta ziyafet değildide cikolata kola içtim nedenseBu hafta sonu hepimizde ziyafet vardı anlaşılan cumaya telafi eder 63 görürsün canım
Sağol canimBende farkli degilimm ama odemdir cnm Hepsi kilo degildir, dikkat edip cumaya eksi bile geliriz insallahhh
Halledersin cnm insallah
Lahana yedimm bigun bigunde disardan et lahmacun vs sonra pastalar dondurma gofret havada ucustu normal yani yarisi kilo olsa yarisi odemdir insallah evet su da az ictm birau abla simdi hemen iciyorumm
Ayy bayilirimm bendeee off, senin esinin supriz anlayisi diyet bozan tarz, bence baslamadan onla konusmalisin bundan sonraki suprizler cicek olsun
Aynen valla galiba karakterimin de etkisi var beyazsa beyaz siyahsa siyah gri yok bendeAma aynı şekilde çelik gibi irade var helal olsun çok güzel kilolar vermişsin. Yeri gelir yerim alırım yeri gelir veririmin dersini veriyorsunUcanSupurge
Ben de şimdi sofradan yarı aç yarı tok kalktım su içer dururum gece boyuEvet kalkıp kahve içip fal yollayıp biraz kendimi mutlu edeyim