Kilolar Firarda 😎

Ellerine saglık canim

Yok kuzu , randevu yarın , şuan benim kalp küt küt

Günden bagımsız bildirim istiyorum şuan senden hadi tartıya :)))))

Eki Görüntüle 2915685

Tı tı tı kıskanç hanfendi
Kilolu mu

Teşekkürler kaptancıımmm

Yaani çocuklar hep sabırsızdır
Hahaha afiyet olsun cnm

Tamam cnm

Ay hoşgeldin aramızaaa
Kıskançlıktan çatladı herhal

Takım dışı 100 kilodan 65e indim ilk hamileliğim sonrası 78 kiloydum sonra 91e çıktım 91 ile takıma başladım tekrar 65e düştüm şimdi 81-82 aralığındayım

Benim serde pisboğazlık var
Ama olsun canım hamilelikten almışsın çok doğal durup dururken almamışsın kiloları ben genelde diyeti bırakır bırakmaz alıyorum yıllar sonra aklım başıma geliyor

ohh iyi yapıyorsun afiyet şifa olsun gülüm

inşallah yarar denersen bana da yaz sonucu :)

Ama olsun canım hamilelikten almışsın çok doğal durup dururken almamışsın kiloları ben genelde diyeti bırakır bırakmaz alıyorum yıllar sonra aklım başıma geliyor
Bende de durum aynı yıllarca kiloyla uğraştım durdum ciddi olarak iki kere diyet yaptım ama yine uslanmadım

Tartildim canim. +1,5 Ve bugun de hiciyi baskamadim gune. Motivasyonum sifir
Çoğumuz artıyız canım. Sıkma canını. Yarın sabah başlarsın sporuna. Detoks suları da içtin mi cuma eksi bile görürsün
Demin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
Ne kadar saçma ya. Çocuk gibi..
Eline sağlık kaptanım.
denizbenimadim ortaklığımız hayırlı uğurlu olsun canım.
Tatil cok iyiydi canim, cok sagol.
Wuuwuu 42+3 mu o da neymis yaa. Benim ikisi de erken dogum.benimkilet de durmak istemiyor benim birisi 36, digeri 36+6
Benim de ikinci 36+4. O da mini mini bişeydi ablasının aksine. Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Insallah canim ya. Hedefim yarin baslamak umarim basarabilirim. Off ya oteldebikinili birkac kadin gordum amanin incecik supeer. Off offf dedim yeme pis bogaz yemeee
Az kaldı canım sen onlardan daha sıkı ve fit olacaksın ha gayret..
Gelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
Cumaya kadar gidecek onlar merak etme
Tamamıyla katılıyorum ❤❤

ohh iyi yapıyorsun afiyet şifa olsun gülüm
Sağ ol ablacımmm
Bende de durum aynı yıllarca kiloyla uğraştım durdum ciddi olarak iki kere diyet yaptım ama yine uslanmadım
Blz niye böyleyiz bu da benim 4. Diyetim hoş diğer 3 diyetimin toplamından fazla kilo verdim inşallah son olsun diyorum ama kesin ben yine alırım geri
aynen canım saçmalık tabi benle konuşmuyor ama benden sonra eşimi görüyor onunla gayet muhabbet etmiş eşime de ayrı blr kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…