Ellerine saglık canimORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Yok kuzu , randevu yarın , şuan benim kalp küt kütAyy densizlerr
Halledicez cnm insallah
Ayniyizz cumaya insallah eksi gelirizz sen de iyi yedin demekki
Hadi cumaya eksiye calisalimm benmde durum vahimm
insallahhh
Wuuu tebrikler supersinnn
Yaa herkez aynii ama toparlanma zamaniii
napiyonn gizz kalp atisi duydunuz insallahh
Sevdimmm bunu
Yaa direk oyle demedi aslinda ama dedigi cumle su oglum kucak diye agladi bi ara almamism ama su koyuyodm yani her istedigi aninda olamazki
Mantikli cnmbencede fena olmadii ama pastadan once tost yemis olabillrm
Hahhaha biraktimm spor yaptm insallah ykamisimdirr
Aynen sonradn ozur fayda etmiyor ama iste. Belki senin esin cok farkli tepki verir herkez ayni degil
Günden bagımsız bildirim istiyorum şuan senden hadi tartıya :)))))O kadar da olur zaten canim
Regle bağlıdır canim hallolur
Abbov herkesler art.
Odemdir tabiki kilo olması imkansız canim
Harikasın
Artı bir hallolur canim. Daha cumaya çok nasilsa
Sorma daha pazartesi bildirimimi yapmadım
Tabiki olur canim. 2 hafta süre de iyi duruma göre bakarız
Sen olmadan olmaz tabiki acemiyiz bizzz
Emzirmeyi naptın sen bitirdin mi , şifa olsun aşınGünaydın kızlar
teşekkür ederim bebişim
Oldum canım 2 doz biontech. Hayırlısı bakalım
Takım dışı 100 kilodan 65e indim ilk hamileliğim sonrası 78 kiloydum sonra 91e çıktım 91 ile takıma başladım tekrar 65e düştüm şimdi 81-82 aralığındayımYani ben öyle yaptığını hayal ettim en azından
Benim serde pisboğazlık varBunun aşermesi var, iç kıyılması var var da var
Yaa hadi insallah hayirli haberler olsunnYok kuzu , randevu yarın , şuan benim kalp küt küt
Eki Görüntüle 2915685
Tı tı tı kıskanç hanfendi
Kilolu mu
Teşekkürler kaptancıımmm
Yaani çocuklar hep sabırsızdır
Hahaha afiyet olsun cnm
Tamam cnm
Ay hoşgeldin aramızaaa
Ahahahah hoş geldin canım
Canım benim ben çizelge yapmayı bilmiyorum, kk ya tarayicidan giriyorum telefondan,uygulaması var mı? Ordan daha mı kolay oluyor ? Ama öğretirsen üstüme düşeni seve seve yaparım
Boşver canım takma , kişinin kendi kabaligi işte ne yapacaksın ama gerçekten ayıp yani
Eline emeğine sağlık kaptanım@pacman parti olmuşuz ,hayırlı olsun bol bol eksilerimiz olsun.
Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız ve tekrar eksilecegiz
Kıskançlıktan çatladı herhalahhh yaa bu erkeklerin şu tavrına ayar oluyorum yaa
hepsi aynı emin ol canım
bütün yük kadınlarda, bir tam gün çocuklarla vakit geçirseler anlarlar ama işte anlık olumsuz bişe görünce hemen bıdı bıdıya geçiyorlar
benim eşim de çocuklara telefon vermeme çok kızıyor ama sürekli asla vermiyorum ama mesela büyüğüme ders çalıştırmam gerekiyor küçüğüm dibimden asla ayrılmaz kıskançlık da başladı büyüğü yanıma yaklaştırmıyor bu yüzden mecbur veriyorum ki rahat rahat büyüğe ders çalıştırayım ama yok çok veriyorsun diye her gün benimle kavgalı
sıkıysa gel sen her ikisiyle aynı anda ilgilen
hadi canımm
ayyy ne güzel bi haber bu benim için Allah razı olsun
inşallah işe yarar
ayyy canımm benim teşekkür ederim
ayyy yok artık kıskanç şey
66 yim tatlisim.Günden bagımsız bildirim istiyorum şuan senden hadi tartıya :)))))
Ayy çok şekerYok kuzu , randevu yarın , şuan benim kalp küt küt
Ama olsun canım hamilelikten almışsın çok doğal durup dururken almamışsın kiloları ben genelde diyeti bırakır bırakmaz alıyorum yıllar sonra aklım başıma geliyorTakım dışı 100 kilodan 65e indim ilk hamileliğim sonrası 78 kiloydum sonra 91e çıktım 91 ile takıma başladım tekrar 65e düştüm şimdi 81-82 aralığındayım
Benim serde pisboğazlık var
ohh iyi yapıyorsun afiyet şifa olsun gülümSağ ol canım ya ne bileyim çok şaşırdım bozuldum böyle beklemediğim bir tepkiydi ama dediğin gibi değmeyecek bir insana hiç kafaya takamam kahve değil ama yeşil çayımı yaptım keyfime bakıyorum
Aynen canış geçti sinirim ananaslı yeşil çayımı içiyorum
inşallah yarar denersen bana da yaz sonucu :)ahhh yaa bu erkeklerin şu tavrına ayar oluyorum yaa
hepsi aynı emin ol canım
bütün yük kadınlarda, bir tam gün çocuklarla vakit geçirseler anlarlar ama işte anlık olumsuz bişe görünce hemen bıdı bıdıya geçiyorlar
benim eşim de çocuklara telefon vermeme çok kızıyor ama sürekli asla vermiyorum ama mesela büyüğüme ders çalıştırmam gerekiyor küçüğüm dibimden asla ayrılmaz kıskançlık da başladı büyüğü yanıma yaklaştırmıyor bu yüzden mecbur veriyorum ki rahat rahat büyüğe ders çalıştırayım ama yok çok veriyorsun diye her gün benimle kavgalı
sıkıysa gel sen her ikisiyle aynı anda ilgilen
hadi canımm
ayyy ne güzel bi haber bu benim için Allah razı olsun
inşallah işe yarar
ayyy canımm benim teşekkür ederim
ayyy yok artık kıskanç şey
Bende de durum aynı yıllarca kiloyla uğraştım durdum ciddi olarak iki kere diyet yaptım ama yine uslanmadımAma olsun canım hamilelikten almışsın çok doğal durup dururken almamışsın kiloları ben genelde diyeti bırakır bırakmaz alıyorum yıllar sonra aklım başıma geliyor
Çoğumuz artıyız canım. Sıkma canını. Yarın sabah başlarsın sporuna. Detoks suları da içtin mi cuma eksi bile görürsünTartildim canim. +1,5Ve bugun de hiciyi baskamadim gune. Motivasyonum sifir
Ne kadar saçma ya. Çocuk gibi..Demin okula yakın bir arkadaşın karışı geldi kıza gayet samimi merhaba canım hoş geldin dedim kız bana resmen kafasını şöyle bir sallayıp hı hı dedi nasıl sinir oldum anlatamam tavıra bak ya
Eline sağlık kaptanım.ORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Benim de ikinci 36+4. O da mini mini bişeydi ablasının aksine. Allah sağlık sıhhat versin hepsineTatil cok iyiydi canim, cok sagol.
Wuuwuu 42+3 mu o da neymis yaa. Benim ikisi de erken dogum.benimkilet de durmak istemiyorbenim birisi 36, digeri 36+6
Az kaldı canım sen onlardan daha sıkı ve fit olacaksın ha gayret..Insallah canim ya. Hedefim yarin baslamak umarim basarabilirim. Off ya oteldebikinili birkac kadin gordum amanin incecik supeer. Off offf dedim yeme pis bogaz yemeee
Cumaya kadar gidecek onlar merak etmeGelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66
Tamamıyla katılıyorum ❤❤neden sinir oldun ki değmeyecek birine hislerini israf ediyorsun gülüm
sebepsiz yere biri birine gıcık oluyorsa, tavır yapıyorsa bunun psikolojik sebebi , kendin de olmayan bir şeyin ( meziyet , görüntü , güzel huy, beceri v.s.) karşında ki kişi de olmasına tahammül edememesidir
yaniii hatun saklayamayıp belli edecek kadar sende ki bir şeyi kıskanıyor gülüm yaaa bunun için ne diye gıcık oluyorsun onun o anki dengesizliği seninle hiç ilgisi yok sen kahveni yap keyfine bak gitsiinn
Sağ ol ablacımmmohh iyi yapıyorsun afiyet şifa olsun gülüm
Blz niye böyleyiz bu da benim 4. Diyetim hoş diğer 3 diyetimin toplamından fazla kilo verdimBende de durum aynı yıllarca kiloyla uğraştım durdum ciddi olarak iki kere diyet yaptım ama yine uslanmadım
aynen canım saçmalık tabi benle konuşmuyor ama benden sonra eşimi görüyor onunla gayet muhabbet etmiş eşime de ayrı blr kızdımÇoğumuz artıyız canım. Sıkma canını. Yarın sabah başlarsın sporuna. Detoks suları da içtin mi cuma eksi bile görürsün
Ne kadar saçma ya. Çocuk gibi..
Eline sağlık kaptanım.
denizbenimadim ortaklığımız hayırlı uğurlu olsun canım.
Benim de ikinci 36+4. O da mini mini bişeydi ablasının aksine. Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Az kaldı canım sen onlardan daha sıkı ve fit olacaksın ha gayret..
Cumaya kadar gidecek onlar merak etme
Tamamıyla katılıyorum ❤❤
Patlasın inşallahKıskançlıktan çatladı herhal
inşallah canım yazarım tabii :)inşallah yarar denersen bana da yaz sonucu :)
İnsallah canım66 yim tatlisim.
Sen nasılsın bir sıkıntı yok ins
Yarinmis doktor randevum o küçük kalbi duyup gel ins. Bizede yaz mutlaka
Bu hafta sonu hepimizde ziyafet vardı anlaşılan cumaya telafi eder 63 görürsün canımGelelim pazartesi bildirimine girip yazamadım bir türlü . Girip okuyup tam yazıyım diyorum başka birşey çıkıyor.
Cuma 64.85
Pazartesi 66