- 13 Şubat 2019
- 4.421
- 20.817
Bende tam profilindeki asyalı anime uşağı kaldırmış Anadolu çocuğunu koymuşsun diyecektim adam Hintli çıktıManish Goplani cnmbir Hint dizisinde rastladım ben de kendisine burcu da akrep uyumlu senle hehehe
Spor filan yapamıyorum canım hiç akşam okuldan gelince yapmaya çalışacağım am bugün nöbet var biraz zor gibiHepimiz aynı durumdayız canım. Çoğu ödemdir zaten. Hep birlikte hallederiz biz bu işi.
Harikasın canım ❤
Ben de yapmadım kahvaltı. Kahve içtim 3mil leslie yaptım. Duşa gircem şimdi.
AhahahahBende tam profilindeki asyalı anime uşağı kaldırmış Anadolu çocuğunu koymuşsun diyecektim adam Hintli çıktı
güldürdün beni ahahahahhahah koptum burdaBende tam profilindeki asyalı anime uşağı kaldırmış Anadolu çocuğunu koymuşsun diyecektim adam Hintli çıktı
Bence bu kadar beyaz değildir var numarası Hintliler kara kara oluyo yurtdışında bir arkadaşım onların yoğun olduğu bir bölgede yaşıyor leylak şimdiye kadar güzelini de yakışıklısınıda görmedim hep filtre makyaj dediAhahahahaynı bizden ama karşıma çıksa da tutup öpsem keşke
Korumak mıBen de aynıyım canım inşallah senin gibi korumayı da başarabilirim
HahahahahahBence bu kadar beyaz değildir var numarası Hintliler kara kara oluyo yurtdışında bir arkadaşım onların yoğun olduğu bir bölgede yaşıyor leylak şimdiye kadar güzelini de yakışıklısınıda görmedim hep filtre makyaj dedi
Nöbet varsa hayat o gün bitiyor benim için hele bahçe nöbeti yaparsan helal olsun valla yapazsan da kendini zorlama bedenimizin de ihtiyacı var molalaraSpor filan yapamıyorum canım hiç akşam okuldan gelince yapmaya çalışacağım am bugün nöbet var biraz zor gibi
Öyle mi kız,hiç bilmem burçlarıOooo akrep kadını fenadır
Harikasın canım tebrik ederimGünaaaaaayyyyyyyddddddııııııınnnnçok mutluyum kızlar çünkü tartıldım 66.6 yım nasıl oldu anlamadım 67.3 tüm cuma acaba tartımı yanlış diye düşünüyorum ama moralimi bozmak istemiyorum kaçamaklara rağmen -700 sanırım ödem gitti
Bence çok iyi bizlere görePazartesi kilomu bildirime vakti
Cuma:69,1
Bugün:69,3
Tahmin ettiğim gibi artı 200 geldim klasik pazartesi artısı hafta sonu çok kaçırmadım tabi yoksa artı 2 olurdum kesin
Olsun canım , halledeceksin kesinlikle,ben de fena artidayim bugünbugün tartım feci yaa
67,5 çıktımm
bu yüzden sevmiyorum pazartesi tartılarını acayip bi artı geliyorum yaa
Halledersin canım,haftasonu kötü geçti hepimiz icinMaalesef benim tartı bu sabah +1 gösterdi. Ama cumaya kadar hallederim eksiye bile geçerim diye düşünüyorum ❤
Sen birşeyler yapar halledersinKastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg
Eki Görüntüle 2915292
Regl falan hep üst üste gelmiştir canım, dikkat edince hızlı veriyorsun senGünaydın kızlarben tartı iç açıcı değil malesef adet oldum ama hala şişlik var yediklerim bu kadar artı olmuş olamaz diye düşünüyorum
Cuma: 80.70
Pazartesi: 82.30
Fark: +1.6
Aynen ya iki gün salinca hemen alıyoruz , ben de bugün kötü geldimKilo bilidirimim:
Cuma: 73.1
Bugun: 75.1
Fark +2kg
Cogu ödemdir insallah ya bu kilolar vermek nekadr zor almasi nedn boyle
Çok iyi canım tebrik ederimpazartesi kilo bildirimi
cuma: 74.1
pazartesi :73.0
fark: -1.1
oy oy inşallah böyle devam eder amin
Ya evet Allah affetsin hintliler genelde çirkin oluyorBence bu kadar beyaz değildir var numarası Hintliler kara kara oluyo yurtdışında bir arkadaşım onların yoğun olduğu bir bölgede yaşıyor leylak şimdiye kadar güzelini de yakışıklısınıda görmedim hep filtre makyaj dedi
Olsun toparlıyacaz hep BirlikteGünaydın kizlarsabah tartildim ama anca fırsat buldum
Cuma: 62.4
Pazartesi: 63.4
Haftasonu batırdım resmen
gider o ....sadece sana bir hafta fln vakit kaybettiriyorGünaydın kizlarsabah tartildim ama anca fırsat buldum
Hepimiz aynı durumdayız canım. Çoğu ödemdir zaten. Hep birlikte hallederiz biz bu işi.
Harikasın canım ❤
Ben de yapmadım kahvaltı. Kahve içtim 3mil leslie yaptım. Duşa gircem şimdi.
hep beraber halledeceğiz inşallahÖyle mi kız,hiç bilmem burçları
Harikasın canım tebrik ederim
Bence çok iyi bizlere göre
Olsun canım , halledeceksin kesinlikle,ben de fena artidayim bugün
Halledersin canım,haftasonu kötü geçti hepimiz icin
Sen birşeyler yapar halledersinsu naneli yeşil çay tarifini versene bana da
Regl falan hep üst üste gelmiştir canım, dikkat edince hızlı veriyorsun sen
Aynen ya iki gün salinca hemen alıyoruz , ben de bugün kötü geldimama halledeceğiz
Çok iyi canım tebrik ederim
Ya evet Allah affetsin hintliler genelde çirkin oluyorçok nadir böyle güzel olanları, onları da hemen oyuncu yapıyorlar sanırım
harikasın cinimGünaaaaaayyyyyyyddddddııııııınnnnçok mutluyum kızlar çünkü tartıldım 66.6 yım nasıl oldu anlamadım 67.3 tüm cuma acaba tartımı yanlış diye düşünüyorum ama moralimi bozmak istemiyorum kaçamaklara rağmen -700 sanırım ödem gitti
gııız gaaastımını mıııı?Kastamonu prodakşıns iftiharla sunar efenim
Geçen cuma 61.2 bugün 63.2 fark +2 kg
Eki Görüntüle 2915292
harikasın cınımGünaydın kizlarsabah tartildim ama anca fırsat buldum
Tabiii canımSen birşeyler yapar halledersinsu naneli yeşil çay tarifini versene bana da
aynen baba tarafı canımgııız gaaastımını mıııı?
yoksa sen gaaastımını lı mısın?
çünkuuu ben de baba tarafından gastımınılıyım da ondan biliyorum cicimaynen baba tarafı canım
hahaha sen nerden biliyosun onu
ay inanmıyoruumçünkuuu ben de baba tarafından gastımınılıyım da ondan biliyorum cicim
Çok sağ ol canım deneyecegim mutlakaharikasın cınımne kadar artı o kadar eksi üzülmee eksimiz bol olcak şimdi
Tabiii canım
cnm nane tazeyse su ılıyınca ekle kuruysa yeşil çayla 3-4 dk demle süz cnm bi de sıcak suyu yeşil çaya döktükten sonra üstüne ekle naneyi kararabiliyor çünkü direkt temas edince
sonra da limonunu sıkıyorsun cnm dilim de ekleyebilirsin ayrıca hoş durur