Zaten önemli olan kalıcı kilolar vermek canimm ben çok hızlı kilo verip çok da hızlı alıyordum şimdi acele etmiyorum. Kendimi sürekli rahatlatmaya çalışıyorum. Stresli olunca kilo hiç veremiyorum. Bir dahaki yaza kadar 10 kilo verirsem kalıcı çok sevinicem insaAllah bu taraftan da emziriyorum çocuğuma kaliteli süt olsun diye uğraşıyorum. Kendimi kilo stresinden uzak tutmaya çalışıyorum yavaş yavasBenim de senin gibi aksam yeme aliskanligim vardi. 5 ogun yeyince ve doyunca aksam saldirmiyorum. Kilo vermede cok birsey diyemeyecegim bu diyetisyene baslayali bir hafta olacak sali gunu. Ama pazartesiye gore eksiyim
Harika!En son cuma gunu pazartesiye gore eksiydim canim. Bugun bakmadim. Pazartesi bakarim
Ne güzel canım umarım veririz kilolarimizi. 60 olsam bana yeterli.Ben de emziriyorum canim.
Ateş 3. Gün olmasına rağmen azda olsa var canım, işin kötüsü ilaçları içtikçe çıkarıyor ve boğazından kızarıklık yüzünden hiçbişey yiyemiyorNasıl oldu oğlun canım, iyi mi biraZ daha
Çok sevinirim aslında nasıl bir diyet merak ettim acikcasi en azından bire bir uyamasam da nerede hata yaptığımi bulurum. Bence en güzeli akşam hafif beslenmek.Canim burda Polonyadaki bir diyetisyen. Ingilizce veya baska bir dil biliyor mu emin degilim. Istersen ozelden mail adresini yaz sana gun gun menulerimi gonderebikirim ve tum yazdiklarini lehce hepsi ama goigle a yazip cevirebilirsin istersen.
Canım aslında sana daha önce söylemek istedim ama unuttum, senin bebeğin. Daha çok küçük aralıklı oruç sana uygun olmayabilir,emzirme donemi ilk başlarda özellikle klasik 6 öğün daha sağlıklı sankiBenimde aradığım beslenme şekli böyle. Çünkü emziriyorum. İki öğün beslenince olmuyor. Yapamıyorum en son akşamı cok kötü kapatiyorum. Gerçekten bu işte bilinçli insanlardan yardım almak gerekiyor.
Sagol canim dikkat etmeye calisacagim. Bi duzene giremedim hala tam adapte olamadim evde işlerimde cok bu ara o yuzden kendimi diyete veremedim yemek sadece yiyecek bisey olsun kafasiyla hazirliyorum biraz kendimi toparlasam kendime ayri yemek yapacagim bu sekilde kilo vermem cok zor. Bu hafta toparlayacagim insallah yoksa sureci cok uzatacagimAfiyet olsun canim. Diyetisyen benim yediklerime baktiktan sinra demisti ki tek seferde cok yemek yemek kilo aldirir bunueyi ve mideyo de cok yorar. Buna nazaran, mesela sabah kasarli tostt yedib. Diger ekmekli sucugu 2-3 saat sobra yeseydin. Ve bir de yoyeceklerin yaninda bol sebze tuketirsek liflerin bagirsaklarimuzi calistiracagini ve kilo almamizi engelleyecegini anlatmisti. Mesela ben senin menuyu degistirmek istersem soyle yapardim (hicbirsey eksiltmeden):
Sabah: 2 dilim kasarli tost, 2 salatalik, marul.
Sonraki ogun: 2 dilim ekmekle sucuklu tost, 1 domates.
Aksamburda sadece kolayi degistirirdim) tavuk durum, 1 ayran.
Araya bir de meyveli bir ogun koyabilirdin. Bu seferki diyetusyeni sevdim. Ben de senin gibi yiyordum ve dedi ki kesinlikle cok yemiyirsun hatta az bile yiyirsun. Ama neyi neyle ve ne zaman yedigin cok onemli. Sana daha cok kalorili bir liste yazacagim ama zayiflayacaksin demisti. Umarim soyledikleri dogru cikar. Sadece nacizane paylasmak istedim bana onerdiklerini.
Emzirirken hizli kilo verince zaten bebege atiklar da gidebilirmis. En iyisini yapiyorsunZaten önemli olan kalıcı kilolar vermek canimm ben çok hızlı kilo verip çok da hızlı alıyordum şimdi acele etmiyorum. Kendimi sürekli rahatlatmaya çalışıyorum. Stresli olunca kilo hiç veremiyorum. Bir dahaki yaza kadar 10 kilo verirsem kalıcı çok sevinicem insaAllah bu taraftan da emziriyorum çocuğuma kaliteli süt olsun diye uğraşıyorum. Kendimi kilo stresinden uzak tutmaya çalışıyorum yavaş yavas
Canım aslında sana daha önce söylemek istedim ama unuttum, senin bebeğin. Daha çok küçük aralıklı oruç sana uygun olmayabilir,emzirme donemi ilk başlarda özellikle klasik 6 öğün daha sağlıklı sankiBenimde aradığım beslenme şekli böyle. Çünkü emziriyorum. İki öğün beslenince olmuyor. Yapamıyorum en son akşamı cok kötü kapatiyorum. Gerçekten bu işte bilinçli insanlardan yardım almak gerekiyor.
Senin cok yedigin yemektir masallah oyle abur cubur filan yemiyirsun hicHiç bakamadım bugün kızlar çok yoruldum çünkü temizlik yemek derken turşu oldumZaten akşam da çok yedim Şu an fena vicdan yapıyorum geçmişe artık yarın bakarım birazdan uyurum büyük ihtimal
aynısıı bacım sabah bir günaydın didim o kadar ilk defa burada pazara gittik 30 kilo domatesle başladık alışverişe 1 saatten fazla pazardaydık arabaya taşıyana kadar kollarımız uzadı , 3.5 kilo fasulye de almıştık bir tek onu kavurdum soğumasını bekliyorum ki dondurucuya atayım , akşama da baya acıktık benimkiler ekmek almıştı kıymalı melemen ekmek yeriz hadi çabuk dediler bende acıkınca daha da ortalık meyve sebze poşetinden geçilmezken kendime bir şey yapmadım, onlarla yedim gitti ama ne yalan hiiiç vicdan yapmıyorum yaavf neden acabaHiç bakamadım bugün kızlar çok yoruldum çünkü temizlik yemek derken turşu oldumZaten akşam da çok yedim Şu an fena vicdan yapıyorum geçmişe artık yarın bakarım birazdan uyurum büyük ihtimal
ursun , oluruzNe güzel canım umarım veririz kilolarimizi. 60 olsam bana yeterli.
Guzel menu afyt olsn cnm17 eylul cuma
13:00 tavuklu salata
15:30 turk kahvesi
18:30 2 kasik pilav, 4 kasik kuru fasulye, 2 kasik yogurt, salata
Spor 4800 adim
Su: 3 litre
@Nikinik
Gözleme goze batiyor ama baska da bisey yok o yuzdn iyi gbi afyt olsn cnm17 Eylül Cuma
Sabah
Ögle
- Kahve
Akşam
- 2 yumurtayla omlet
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Yeşil çay
2 lt su
- 3 küçük patatesli gözleme
- 1 bardak ayran
3 mil leslie
@hadikonusalim
@Azimliiii
Guzel bence afyt olsn cnm18 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
2 dilim sucuk
2 dilim kasarla tost
Aksam
Tavuk durum
1 bardak kola
2.5 lt su
10 bin adim
@Sonsuz umut @Ucmelekannesi @Azimliiii
Masallah nr guzel boyle devam eder insallah canim. Bende diyetisyene gitsemmi diye dusundm ama 26 kiloyuda kendim vermistim yine verebillrm sorunum bogazimla bi tutsamYediklerimi gun gun gosterdim diyetisyene. Bu yanlislari yaptigimi soyledi. Ve garanti veriyorum ki huc durmadan zayiflayacaksin bu kurallara uyarsan dedi. Umarim haklidir. Ama gercekten kacgundur hic aclik yok. Az az sIk sIk yiyorum ve gecen haftaki artim gitti.
Yaa kiyamam onaAteş 3. Gün olmasına rağmen azda olsa var canım, işin kötüsü ilaçları içtikçe çıkarıyor ve boğazından kızarıklık yüzünden hiçbişey yiyemiyorsprey fln sıkıyoruz düzelmesi için işte
Cok gecmis olsun canim. Benim de kizim istifra edip duruyordu. 3 gun sadece haslanmis patates ve haslanmis havuc verdik. Ve bol su onerdi doktor. Sukur daha iyi. Insallah senin oglusun da iyilessin kisa surede. Su icsin bol bolAteş 3. Gün olmasına rağmen azda olsa var canım, işin kötüsü ilaçları içtikçe çıkarıyor ve boğazından kızarıklık yüzünden hiçbişey yiyemiyorsprey fln sıkıyoruz düzelmesi için işte
Evet canım bıraktım ben onu. Yapamadım o akşam öyle midem agridi ki. Ve sütüm fazla olmadı. Evladımdan daha önemli değil hiç bisey. Şimdi sabah öğlen akşam besleniyorum. Kaliteli şeyler yemeye çalışıyorum. Hamur işinin,hazır tatlıların süte pek faydasi olmadigi için onları biraz kisitladimm. Ama hiç yememezlik yapmıyorum. Dün mesela baklavayı yanlış saatte yedim. Bir dilimi akşam yedim yanlış oldu. Şimdi yanlışları düzeltiyorum hepCanım aslında sana daha önce söylemek istedim ama unuttum, senin bebeğin. Daha çok küçük aralıklı oruç sana uygun olmayabilir,emzirme donemi ilk başlarda özellikle klasik 6 öğün daha sağlıklı sanki
Insallah gelelim birgun hedef kilolalarimiza canim.Sagol canim dikkat etmeye calisacagim. Bi duzene giremedim hala tam adapte olamadim evde işlerimde cok bu ara o yuzden kendimi diyete veremedim yemek sadece yiyecek bisey olsun kafasiyla hazirliyorum biraz kendimi toparlasam kendime ayri yemek yapacagim bu sekilde kilo vermem cok zor. Bu hafta toparlayacagim insallah yoksa sureci cok uzatacagiminsallah sende diyetisyenle iyi sonuc alirsin ilesiminiz iyiyse ve verdigi listeye uyarsan %100 sonuc olursin kisa surede diyetisyen listelerine uymak biraz zor oluyor ama uyuncada istedigin sonucu aliyorsun
Heyy masallah canim 26 kilo mu harikaaaGuzel menu afyt olsn cnm
Gözleme goze batiyor ama baska da bisey yok o yuzdn iyi gbi afyt olsn cnm
Guzel bence afyt olsn cnm
Masallah nr guzel boyle devam eder insallah canim. Bende diyetisyene gitsemmi diye dusundm ama 26 kiloyuda kendim vermistim yine verebillrm sorunum bogazimla bi tutsam
Yaa kiyamam onainsallah toparlar artık vitamin ver cnm bagisikligi dusmustur yemedikce tabi ilaclar bile cikariyormus bizse oyleydik oyuncak kopegi vardi o iciyor bak diye kandiriyordm o sekilde iciyordu sizde de ise yarar belki, bu ara nekadarlik oglun
Listeye beni de ekler misiniz
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO @kollontai 54.2 @avutsunbahaneler 57.4 @Fistiklidamak 59,6 Hedef60kgolmak 61,2 G Goklerce 62,4 @Azimliiii 64,1 @Ucmelekannesi 64,85 @hadikonusalim 65,2 @pacman 66,1 @Jasminium84 66,35 @Beyaz leylak 67,3 @Lizozom55 68,85 hzlsel 69,1 C Cagrihilal1 69,35 @Sonsuz umut 70,35 Pnrrr-12 73,1 @Breeze96 73,25 @eceboce 74,1 @nnurc 74,25 @Kubraaaccc 74,4 DeryaOnDiet 74,45 @karabiber01 74,8 @Calypso95 77,3 @eliya 78,7 @Nikinik 80,2 @bilgem tomris 80,6 @Fit mutlu anne 80,7 @kardelelen321 92,65 @yarimuhendis ??? :)