Kilolar Firarda 😎

Çok güzel canım afiyet olsun
17 eylul
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yk bal
2 ceviz

Ogle
1 tabak tavuklu pilav
1 kase yogurt

Aksam
1 kase yoğurt

2 lt su

@Sonsuz umut @Ucmelekannesi
Çok güzel canım afiyet olsun

Evet Her ailemin yanına gidip geldiğimde kendi memleketimde yasamadigim için pişman oluyorum bekarsan tavsiye uzak bir yere yerleşme evlenince
Benim iş imkanlarımın hepsi neredeyse şehir dışında ne yapacağım bilmiyorumbekarken şehir dışında yaşamakla evliyken yaşamak çok farklı aslındabiz trabzondayız annem ve babamla abim istanbulda bekar ablam eskişehirde evli

karabuğday olabilir başkaa yulaf olabilir aklıma gelenler bunlar cnm tavuk didikleyebilirsin
Hmm evet mantikli sagol cnm
Eline emegine saglik cnm insallah kupayi kaparizzz hepimiz
Sagol cnm amin insallah
Sagol cnm
Kilo bildirimi
Geçen cuma 67.3
Bu cumartesi. 66 .0
Fark -1.300
Yüzde %1.90
@Azimliiii @Ucmelekannesi El_Em @hzlsel Eki Görüntüle 2918339
Supersin tebrikler canimm

Şehir dışına gidecek olmak kötü gerçekten, evet bekarken ve evliyken fark ediyor ya da yaş ilerledikçe sen fark ediyorsun uzak olmanın zorluğunu bilmiyorum ya da çocuk olunca daha çok ihtiyaç duyuyorsun ailene hepsi olabilir sebep ama gerçekten zor yani, benim de annem babam memlekette ben ve kardeşlerim hepimiz farklı sehirlerdeyiz...ben uniden beri ailemden uzaktayım ama son yıllarda çok zor gelmeye başladı

Ben de uzaklardayım hep. Gerçekten insan çok ihtiyaç duyuyor. Çok özlüyor.

Ben de uzaklardayım hep. Gerçekten insan çok ihtiyaç duyuyor. Çok özlüyor.
Aynen öyle sadece biz de ihtiyaç duymuyoruz yeri geliyor ailelerimizn bize ihtiyacı oluyor ve yanında olamamak çok zor geliyor ama şuan değiştiremiyorum bu durumu çok saçma ama eşimin ailesi iyi insanlar ama neden sürekli onların yanındayım da kendi ailemin yanında değilim diye kızıyorum tabi yansitmiyorum onlara ama içten içe bu duruma kızıyorum, bu benim secimimdi onların da suçu yok, eşimin işini biliyordum amann öyle işte, düşünüp duruyorum saçma sapan

Aynen canım yaa..
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bazen eşime bileniyorum bu yüzden. O her istediğinde görüyor ben senede 1 gidebiliyorum yanlarına. Haksızlık.

Valla bakalım daha yolun başındayım neler olup neler bitecek. Ünideyken de ben en çok özlemde zorlanmıştım ailemi özlemekten okulu bırakmayı bile düşünmüştüm. Bir keresinde 2 3 günlüğüne evime dönmüştğm geri okuka giderken gitmek istemiyorum diye ağlamıştım annemle babamın önünde ve hiç yapmadığım iştir ağlamak o zaman nasıl dolduysam demek patlayıvermişim

Allah Allah niye o kadar yogunsunuz canim. Sene başı diyemi . Çabucak salı gelsin ins o zaman
Canım hem öğrenci kayıtları var, hem dönem kapanışı yapıyoruz hem de yök denetimi gelecek onun hazırlığını yapıyoruz 9 çarşamba biraraya geldi anlayacağın

Ah keşke sadece diş olsaydı mide ağrısı grip üst üste geldi kaç gündür hiç dermanım yoktu bugün biraz daha iyiyim hamdolsun
Ahhhh canım yaa çok çok geçmiş olsun, Allah tez vakitte versin şifanı

Ellerine sağlık kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…