Evde olmadığı için yemiyorum canım olsa bugün kesin onlardan da yerdimSenin cok yedigin yemektir masallah oyle abur cubur filan yemiyirsun hic
Oyy 30 kilo mu Allah kolaylık versin ablam ya ben de bugün yemek yapasım yoktu buzluktan indirdim bir şeyler dünden de vardı eşime de bu akşam yemekler ve sofra ellerinden öper dedim o hazırladı yedim de yedimaynısıı bacım sabah bir günaydın didim o kadar ilk defa burada pazara gittik 30 kilo domatesle başladık alışverişe 1 saatten fazla pazardaydık arabaya taşıyana kadar kollarımız uzadı , 3.5 kilo fasulye de almıştık bir tek onu kavurdum soğumasını bekliyorum ki dondurucuya atayım , akşama da baya acıktık benimkiler ekmek almıştı kıymalı melemen ekmek yeriz hadi çabuk dediler bende acıkınca daha da ortalık meyve sebze poşetinden geçilmezken kendime bir şey yapmadım, onlarla yedim gitti ama ne yalan hiiiç vicdan yapmıyorum yaavf neden acaba
Kola olmasaymış iyiymiş afiyet olsun canım18 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
2 dilim sucuk
2 dilim kasarla tost
Aksam
Tavuk durum
1 bardak kola
2.5 lt su
10 bin adim
@Sonsuz umutUcmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canımMenum:
10:30 kahve, 2 hurma
12.:00 2 dilim cavdar ekmek, 1 yumurta omlett, 1kk peynir, domates salatlik, 1 yk kaymak, 1tk kadar bal
16:30 sutlu kahve, züber bar (120 kalori)
19:00 1 tabak taze fasulye, cacık
19:45 menengic kahvesi, lifalif bar {150kalori) olmasa iyiydii
5.000 Adım
2. lt Su
Ucmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım18 eylül
11.30 : 1 dilim ekmek, az yağda yumurta,salatalık domates,1dilim peynir
15.00 : 1 küçük salkım üzüm,1 avuç leblebi
18.30 : 1 tabak makarna(ablam ben seviyorum moralim kendine gelsin diye yapmış),2 3 parça karpuz
Su : 2 lt
Spor : 10dk zumba,40dk yürüyüş
El_Em @Azimliiii @eceboce
Afiyet olsun canım18 Eylül cuma
Sabah 9
1 yumurta
1.5 uno buğday ekmeğine sürülmüş kremfistik
Öğlen saat 2
Fasulye kizartmasi
Biber kozlemesi
Kırmızı biber dereotlu maydanozlu zeytinyağlı salata
Akşam
3 baget
1 adet ince beyaz lahana dolması
Bir avuç bile değil çerez
Adım sayımı bugün saymamis telefonum bozuk sürekli kapanıyor. Evdeydim fazla yuruyemedim.
Yarım saat çocuklar uyuduktan sonra mekik tarzı spor yapacağım . Yaptıklarımın isimlerini bilmiyorum fazla
3litre su daha fazlasını saymiyorum
El_Em
Klasik kahvaltıyı anlamadım dondurma erken olsaymış iyi olurmuş afiyet olsun18 Eylül
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yok
Akşam 19.00
1şiş et1şiiş ciğer ızgara bol yeşillik
21.00
1 Top dondurma
10 bin adım-3 litre su
@Cagrihilal1
Harikasın18 eylul menum
Sabah: tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 domates.
Ara: 1 bardak ananasli keten tohumlu kefirli kokteyl
13:30- 120 gr kirmizi et, 150 gr kabak, 50 gr esmer pirinc karistirip pisirdim yagsiz. 1 kase salata ustune 1 yk yogurt.
Ara: 1 kase icine elma ve kirmizi tatli biber.
18:00- 1 dilim yulafli ekmek, 1 kase balik corbasi.
Su:2,5 lt
Spor: 20 dk oryantel dans
10000 adim
@AzimliiiiUcmelekannesi
Bebişim daha yiyeceğin bir sey varsa çekinme18 Eylül
Kahvaltı : dondurma, küçük ıspanaklı börek
Öğle :, İskender , kola
Aksam; çeyrek hamburger
2 lt su, 9500 adım
En guzeli onlari eve sokmamak zaten canim. Ben de hic almiyorum kizim isterse markete gidiyiruz sec diyirum 1 tane onu da yiyir zaten. En iyisi boyleEvde olmadığı için yemiyorum canım olsa bugün kesin onlardan da yerdimYemeği biraz kaçırdım yorulunca da herhalde çok acıkmıştım
Oyy 30 kilo mu Allah kolaylık versin ablam ya ben de bugün yemek yapasım yoktu buzluktan indirdim bir şeyler dünden de vardı eşime de bu akşam yemekler ve sofra ellerinden öper dedim o hazırladı yedim de yedim
Sagol canim.Kola olmasaymış iyiymiş afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Klasik kahvaltıyı anlamadım dondurma erken olsaymış iyi olurmuş afiyet olsun
Harikasın
Bebişim daha yiyeceğin bir sey varsa çekinme
Afiyet olsun , guzel menuMenum:
12.:00 2 dilim cavdar ekmek, 1 yumurta omlett, 1kk peynir, domates salatlik, 1 yk kaymak, 1tk kadar bal
5.000 Adım
2. lt Su
Ucmelekannesi @Azimliiii
Fistik cok yememissin ama hep karbonhidrat yemissin18 eylül
18.30 : 1 tabak makarna(ablam ben seviyorum moralim kendine gelsin diye yapmış),2 3 parça karpuz
Afiyet olsun canim gayet guzel menu18 Eylül cuma
Sabah 9
1 yumurta
Öğlen saat 2
Fasulye kizartmasi
Biber kozlemesi
Akşam
3 baget
Adım sayımı bugün saymamis telefonum bozuk sürekli kapanıyor. Evdeydim fazla yuruyemedim.
Yarım saat çocuklar uyuduktan sonra mekik tarzı spor yapacağım . Yaptıklarımın isimlerini bilmiyorum fazla
El_Em
Afiyet olsun. Adimin cok iyi18 Eylül
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yok
Akşam 19.00
21.00
1 Top dondurma
10 bin adım-3 litre su
@Cagrihilal1
Cok kuru ve sagliksiz bir menu olmus canim. Biraz sebze meyve ekleyip kolayi dondurmayi cikartsan daha guzel bir menu olurdu.Kahvaltı : dondurma, küçük ıspanaklı börek
Aksam; çeyrek hamburger
2 lt su, 9500 adım
Afiyet olsun canimKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 çk incir reçeli, 1 çatal krem peynir, 1 dilim hindi füme, 4 zeytin, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, eti form bisküvi
Akşam
3 ızgara köfte(boyut büyüktü), tavuk döner(80-100 gr), 4 yk haşlanmış bulgur
2 LT su, spor yok(temizlik günüydü)
@AzimliiiiUcmelekannesi @Beyaz leylak
daha tam kızarmamış arka odaya attım 2 gün sonra halledicem zatalilerini :))Evde olmadığı için yemiyorum canım olsa bugün kesin onlardan da yerdimYemeği biraz kaçırdım yorulunca da herhalde çok acıkmıştım
Oyy 30 kilo mu Allah kolaylık versin ablam ya ben de bugün yemek yapasım yoktu buzluktan indirdim bir şeyler dünden de vardı eşime de bu akşam yemekler ve sofra ellerinden öper dedim o hazırladı yedim de yedim
sağ salim gelmişsin bu saatte eve gülüm ye de yat uyu dinlenKızlar eve geldik yolda dayandım şimdi saldırdımyemem biterse menü yazıcam
Tartı da pazartesi sabaha göre +100 gr geldi
kesin eksi diye düşünüyorum geçen pazartesiye göreama cumadan( 10eylül)artı olcak el mahkum
Yemem bitti aplamsağ salim gelmişsin bu saatte eve gülüm ye de yat uyu dinlen
Süper canımKilo bildirimi
Geçen cuma 67.3
Bu cumartesi. 66 .0
Fark -1.300
Yüzde %1.90
@AzimliiiiUcmelekannesi El_Em hzlsel Eki Görüntüle 2918339
Bekledikçe gelmiyor sanki o ilham ya bende henüz tam oturtamadim şimdilik bı gün yapıp diğer gün yapmıyorumEski spor düzenime geçemiyorum kızlar. Leslie hiç zorlamıyo etki etmiyo. Ne güzel sabah yapıyordum bitiriyordum. Sonra günlük işler...
Bu sabah başlayacaktım güya ama yine olmadı ya üff..
İlhaaam bekliyorum
Ahh canım yine kovalamaca oynayalım insAllah ya öyle zevkli oluyor''Uzun yol''bunu o kadar söyledim ki.9. Takıma geldiğimde 97 kiloydum.liste sıralamasında hep en sondaydım.en şişko benim diye o kadar çok ağladım ki.Takıma gelen her kişi de dua ederdim benden kilolu olsun diye. @UcanSupurge ye kızardım takıma benden kiloları almıyor diye. Ay hep baska kaptanlar kapıyordu bize kilosu 7 lerde 6 larda olanlar geliyordu.Üçüncü haftaydı sanırım @Niran Nevra (eşim çok kızıyordu o zaman tel sürekli elinde diye)istersen bırak dedi.zaten gram gram gidiyordu.Gitmem dedim iyiki gitmemisim. @UcanSupurge tum menülerimi gözden geçirdi allah razı olsun. Yanlışlarımı sıraladı bir ikide sopa salladı.kurban bayramına kadar gercekten güzel kilo verdim.Takım arkadaşlarım çok destek oldu. Fit mutlu anne hep rakibimdi çok gaza geldik beraber.tatiller bitip gelince toplayamadım bir ileri bir geri oldu aynı istikrari bulurum insallah.sakın bir yere gitme yol uzun evet ama imkansız değil ,burada eğlenceli üstelik.Bir gün bir bakmışsın 6 lardasin.
Rabbim şifa versin ya kıyamam kuzum istifra zor hali kalmazAteş 3. Gün olmasına rağmen azda olsa var canım, işin kötüsü ilaçları içtikçe çıkarıyor ve boğazından kızarıklık yüzünden hiçbişey yiyemiyorsprey fln sıkıyoruz düzelmesi için işte
Süpersin ortim kesin eksisinKızlar eve geldik yolda dayandım şimdi saldırdımyemem biterse menü yazıcam
kesin eksi diye düşünüyorum geçen pazartesiye göreama cumadan( 10eylül)artı olcak el mahkum
Gündüz biraz ev işi yaptım sonra komşum geldi çay içtik akşam eşim gelince de düğüne gittik evde dönünce çocukları yatır derken anca elime aldım telefonu
Hayırlı geceler ablacımben de yatıverem gariii
İyi geceler canım süpersinBende yatıyorum iyi geceler canlar. Yarım daat Tuğçe Alpay yeni baslayanlar için kariin egzersizi yaptım . Banyomu yaptım rezenemi içiyorum sonrasi derma uyuryarın nasipse leslie 30 dakikalık olanı yapacagim
Harikasın Leylakim ancak donebildim kusura bakma canimKilo bildirimi
Geçen cuma 67.3
Bu cumartesi. 66 .0
Fark -1.300
Yüzde %1.90
@AzimliiiiUcmelekannesi El_Em hzlsel Eki Görüntüle 2918339
Ah yaa. Sprey baya faydalı oluyor boğaz kizarikligina ve ağrısına.Ateş 3. Gün olmasına rağmen azda olsa var canım, işin kötüsü ilaçları içtikçe çıkarıyor ve boğazından kızarıklık yüzünden hiçbişey yiyemiyorsprey fln sıkıyoruz düzelmesi için işte
Canım ilk sayfayaListeye beni de ekler misiniz
Harikasın sen yaaa.Kızlar eve geldik yolda dayandım şimdi saldırdımyemem biterse menü yazıcam
Ahiret olsun genel olarak güzel canım18 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
2 dilim sucuk
2 dilim kasarla tost
Aksam
Tavuk durum
1 bardak kola
2.5 lt su
10 bin adim
@Sonsuz umutUcmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım güzel menüMenum:
5.000 Adım
2. lt Su
Ucmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım güzel menü18 eylül
Afiyet olsun canım güzel menü18 Eylül cuma
Sabah 9
1 yumurta
Öğlen saat 2
Fasulye kizartmasi
Biber kozlemesi
Akşam
3 baget
El_Em
Süper menü canım afiyet olsun18 Eylül
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yok
Akşam 19.00
21.00
1 Top dondurma
10 bin adım-3 litre su
@Cagrihilal1
Afiyet olsun canım güzel menü18 eylul menum
Sabah: tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 domates.
Ara: 1 bardak ananasli keten tohumlu kefirli kokteyl
13:30- 120 gr kirmizi et, 150 gr kabak, 50 gr esmer pirinc karistirip pisirdim yagsiz. 1 kase salata ustune 1 yk yogurt.
Ara: 1 kase icine elma ve kirmizi tatli biber.
18:00- 1 dilim yulafli ekmek, 1 kase balik corbasi.
Su:2,5 lt
Spor: 20 dk oryantel dans
10000 adim
@AzimliiiiUcmelekannesi
Hepsi bomba18 Eylül
Kahvaltı : dondurma, küçük ıspanaklı börek
Aksam; çeyrek hamburger
2 lt su, 9500 adım
Süper menü canım afiyet olsun18 Eylül menü
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
1ck bal
1domates
4yeşil biber
Ara:16 çiğ badem
Aksam:17.00
1kepçe tarhana çorbası
4yk yesil mercimek yemeği
Salata
Su:2litre
Spor:
22dk zumba class
18 dk zumba
11727 adım
Eki Görüntüle 2918651
@AzimliiiiUcmelekannesi
El_Em Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım güzel menüKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 çk incir reçeli, 1 çatal krem peynir, 1 dilim hindi füme, 4 zeytin, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, eti form bisküvi
Akşam
3 ızgara köfte(boyut büyüktü), tavuk döner(80-100 gr), 4 yk haşlanmış bulgur
2 LT su, spor yok(temizlik günüydü)
@AzimliiiiUcmelekannesi @Beyaz leylak
Afiyet olsun canım güzel menü bence18 Eylül Cuma
12:30
2 tane kaşarlı tost yani 4 dilim tost ekmeğiyle yapıldı
3 ceviz
Beyaz peynir 1kk kadar
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
16:30 3 hurma + kahve
19:30
1 kepçe Tavuk suyuna şehriye çorbası
Tavuk sote 6kaşık
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
hzlsel @Azimliiii
Afiyet olsun ortimBugün menüm yakıyorrr yakıyor yansın yağlar
Kahvaltı öncesi 4 züber lokma,telvesiyle türk kahvesii
Kahvaltı 1 tereyağlı simit,siyah zeytin 1 yumurta söğüş 1/2 dilim süzme peynir siyah çay
Ara 4 züber lokma
Öğlen etsiz çiğ köfte dürüm, küçük ayran
Ara sütlü nescafe, 3 dilim kavun, 40 grlık paket eti gong, 1er kavala kurabiyesi un kurabiyesi ve üzümlü cevizli nokul 1 bardak elma ekşisi
Akşam: saat 01.00whey protein smoothie ve limonlu yeşil çay olcak
2.5 lt su
9.500 adım, 2 mil leslie
Ucmelekannesi @Azimliiii Fit mutlu anne Eki Görüntüle 2918706
Süper menü Afiyet olsun canımPazar
Kahvaltı
Domatesli omlet
2 parca peynir
5 zeytin
Ara
Dibek kahvesi
1 mandalina
Aksam
1kase tarhana corbasi
Fasulye piyazi
@Azimliiii @nnurc
İnşallah cnmSüpersin ortim kesin eksisin
Pazartesi 63.2 dim cnm :/ bugün 63.3 geldim birkaç saat önceHarikasın sen yaaa.
Pazartesi ne kadar artiydinki acaba. Ama metobolizmana maşallah diyorum. Sende güzel dengeliyorsun ve vücudunu çok güzel tanimissin canim
İyi geceler canımKizlar bugün pek gelemedim .
Eşim evdeydi.
Pazara gittik geldik öğlen bir ara.
Sonra kızıma forma almaya gittik geldik.
Yemekti falan derken fırsatım olmadı.
Akşam da annemgile gittik geldik şimdi küçüğü uyutuyorum. Menülere yarın döneceğim ins öpüldünüz hepiniz cokcaaaa
Yok kız eski komşumundu düğün tanıdık kimse yok oynanacak ortam değildi yemeği yedik biraz durduk döndük kır düğünü idi hava da serinledi çocuklar üşüdü diye çabuk döndükİnşallah cnm
Düğün nasıldı göbecikler attın mı