Yapmadim yapsam belki 2 catal alirdim dayanamaz daa :)Sen de ye :)
Yaa cok zor seni cok iyi anliyorm bende ayni durumdaym gercekten zorAynen canım yaa..
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bazen eşime bileniyorum bu yüzden. O her istediğinde görüyor ben senede 1 gidebiliyorum yanlarına. Haksızlık.
Ya aslında eşim de bu konuda vicdan yapıyor,burda birşeye canım sikilsa o benden çok üzülüyor ve mutlu etmek için çabalıyor, ben sık sık gidiyorum ben gidemezerm ailem geliyor ama yine de zor yaniAynen canım yaa..
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bazen eşime bileniyorum bu yüzden. O her istediğinde görüyor ben senede 1 gidebiliyorum yanlarına. Haksızlık.
Ya kıyamamValla bakalım daha yolun başındayım neler olup neler bitecek. Ünideyken de ben en çok özlemde zorlanmıştım ailemi özlemekten okulu bırakmayı bile düşünmüştüm. Bir keresinde 2 3 günlüğüne evime dönmüştğm geri okuka giderken gitmek istemiyorum diye ağlamıştım annemle babamın önünde ve hiç yapmadığım iştir ağlamak o zaman nasıl dolduysam demek patlayıvermişim
Hayırlı yolculuklar canım, sağ salim varın inşallahDönüş yolundayız tartıyı çok merak ediyoruum
Iyi yednmiiiDönüş yolundayız tartıyı çok merak ediyoruum
Sağol cnmmİyi yolculuklar canım
İnşallah cnmHayırlı yolculuklar canım, sağ salim varın inşallah
Bugün normal yedim cnmIyi yednmiii
Sagol canim. Grami gramina yiyorum diyetisyen ne yazdiysa. Ne 1 gr eksik ne 1 gr fazlaHarika menü canim
Offf asureye iyi dayanmissin canim maşallah. Bugün azcik yeseydin asureden yarından itibaren tam gaz yola devam canim
Ooo baya hafif bir menü olmuş afiyet olsun cnaim. Akşam sadece yoğurt yettimi canim ya
Afiyet olsun canim guz bence
Sabah öğle akşam olarak mı bu menü canim.
Hep kahvaltılik olmuş ama güzel afiyet olsun canim
Islak keki yakmak için baya adimlamissin canim.
Afiyet olsun. Haftayı kacamaksiz devam ettirilen cumay güzel ekşi gelir canim
Afiyet olsun canim gram kar kafamı karistirsada güzel menü gibi
Afiyet olsun canim güzel bence
Eline saglik canim.17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @hzlsel 68,4 67,5 @Calypso95 76,7 76 @eliya 80,1 79,1 @Sonsuz umut 69,6 68,8 @kardelelen321 92,65 92,15 @kollontai 54,6 53,9 DeryaOnDiet 74,8 74,2 @Tempus 79,3 78 @Azimliiii 64,8 64 @Breeze96 76,35 75 Pnrrr-12 76,5 73,5 Ucmelekannesi 65,15 64,5 Hedef60kgolmak @Nikinik @eceboce 73,2 G Goklerce 62,7 62 @Fit mutlu anne 82,20 81 @nnurc 72,45 71 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,9 62,5 @bilgem tomris 79,7 78 @Jasminium84 66,85 65,9 @Cagrihilal1 69,65 69 @ekim2009 81 80,3 Z Z P 69,5 @karabiber01 @Beyaz leylak @Lizozom55
Kızlar hedef listemiz...
Cuma günü hepsindeolur inşallah.
İyi yolculuklar canım.Dönüş yolundayız tartıyı çok merak ediyoruum
Iyi yolculiklar canim. Ins arti degilsindirDönüş yolundayız tartıyı çok merak ediyoruum
Afiyet olsun canim. Diyetisyen benim yediklerime baktiktan sinra demisti ki tek seferde cok yemek yemek kilo aldirir bunueyi ve mideyo de cok yorar. Buna nazaran, mesela sabah kasarli tostt yedib. Diger ekmekli sucugu 2-3 saat sobra yeseydin. Ve bir de yoyeceklerin yaninda bol sebze tuketirsek liflerin bagirsaklarimuzi calistiracagini ve kilo almamizi engelleyecegini anlatmisti. Mesela ben senin menuyu degistirmek istersem soyle yapardim (hicbirsey eksiltmeden):18 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
2 dilim sucuk
2 dilim kasarla tost
Aksam
Tavuk durum
1 bardak kola
2.5 lt su
10 bin adim
@Sonsuz umutUcmelekannesi @Azimliiii
Hadi insallah eksi bile gelrsin yen yuruu beeSağol cnmm
İnşallah cnmsağol Kastamonu'da bayağı kaldık yemek gezmek derken
Bugün normal yedim cnmyani diğer günlerden hafif oldu.Mola verdikçe yolda yürüyorum
Bir iki mandalina yicem birazdan :) senin nasıldı bugün diyet? :)
Cok mantikli geldi sagol bizimlede paylastigin icin bu bilgileri az az ve sık sık saglikli yemek banada boyle yariyor sanki. Ramazanda az bile yesem kilo veremem geneldeAfiyet olsun canim. Diyetisyen benim yediklerime baktiktan sinra demisti ki tek seferde cok yemek yemek kilo aldirir bunueyi ve mideyo de cok yorar. Buna nazaran, mesela sabah kasarli tostt yedib. Diger ekmekli sucugu 2-3 saat sobra yeseydin. Ve bir de yoyeceklerin yaninda bol sebze tuketirsek liflerin bagirsaklarimuzi calistiracagini ve kilo almamizi engelleyecegini anlatmisti. Mesela ben senin menuyu degistirmek istersem soyle yapardim (hicbirsey eksiltmeden):
Sabah: 2 dilim kasarli tost, 2 salatalik, marul.
Sonraki ogun: 2 dilim ekmekle sucuklu tost, 1 domates.
Aksamburda sadece kolayi degistirirdim) tavuk durum, 1 ayran.
Araya bir de meyveli bir ogun koyabilirdin. Bu seferki diyetusyeni sevdim. Ben de senin gibi yiyordum ve dedi ki kesinlikle cok yemiyirsun hatta az bile yiyirsun. Ama neyi neyle ve ne zaman yedigin cok onemli. Sana daha cok kalorili bir liste yazacagim ama zayiflayacaksin demisti. Umarim soyledikleri dogru cikar. Sadece nacizane paylasmak istedim bana onerdiklerini.
Aslında haklı olabilir, bir de kişi kendini tanımalı ve kendine göre bir düzen oluşturmalı ama nasıl olacak bilmiyorumAfiyet olsun canim. Diyetisyen benim yediklerime baktiktan sinra demisti ki tek seferde cok yemek yemek kilo aldirir bunueyi ve mideyo de cok yorar. Buna nazaran, mesela sabah kasarli tostt yedib. Diger ekmekli sucugu 2-3 saat sobra yeseydin. Ve bir de yoyeceklerin yaninda bol sebze tuketirsek liflerin bagirsaklarimuzi calistiracagini ve kilo almamizi engelleyecegini anlatmisti. Mesela ben senin menuyu degistirmek istersem soyle yapardim (hicbirsey eksiltmeden):
Araya bir de meyveli bir ogun koyabilirdin. Bu seferki diyetusyeni sevdim. Ben de senin gibi yiyordum ve dedi ki kesinlikle cok yemiyirsun hatta az bile yiyirsun. Ama neyi neyle ve ne zaman yedigin cok onemli. Sana daha cok kalorili bir liste yazacagim ama zayiflayacaksin demisti. Umarim soyledikleri dogru cikar. Sadece nacizane paylasmak istedim bana onerdiklerini.
Yediklerimi gun gun gosterdim diyetisyene. Bu yanlislari yaptigimi soyledi. Ve garanti veriyorum ki huc durmadan zayiflayacaksin bu kurallara uyarsan dedi. Umarim haklidir. Ama gercekten kacgundur hic aclik yok. Az az sIk sIk yiyorum ve gecen haftaki artim gitti.Cok mantikli geldi sagol bizimlede paylastigin icin bu bilgileri az az ve sık sık saglikli yemek banada boyle yariyor sanki. Ramazanda az bile yesem kilo veremem genelde
İyi yolculuklar canım.
Bence güzel gelecek tartı
Iyi yolculiklar canim. Ins arti degilsindir
Ayyy vallaha mıHadi insallah eksi bile gelrsin yen yuruu bee
Benim bugun iyi denebilir cnm fena degl
Hangi diyetisyen acaba bilgi paylaşabilirmisiniz. Online gorusebiliyormuyuzAfiyet olsun canim. Diyetisyen benim yediklerime baktiktan sinra demisti ki tek seferde cok yemek yemek kilo aldirir bunueyi ve mideyo de cok yorar. Buna nazaran, mesela sabah kasarli tostt yedib. Diger ekmekli sucugu 2-3 saat sobra yeseydin. Ve bir de yoyeceklerin yaninda bol sebze tuketirsek liflerin bagirsaklarimuzi calistiracagini ve kilo almamizi engelleyecegini anlatmisti. Mesela ben senin menuyu degistirmek istersem soyle yapardim (hicbirsey eksiltmeden):
Benimde aradığım beslenme şekli böyle. Çünkü emziriyorum. İki öğün beslenince olmuyor. Yapamıyorum en son akşamı cok kötü kapatiyorum. Gerçekten bu işte bilinçli insanlardan yardım almak gerekiyor.Yediklerimi gun gun gosterdim diyetisyene. Bu yanlislari yaptigimi soyledi. Ve garanti veriyorum ki huc durmadan zayiflayacaksin bu kurallara uyarsan dedi. Umarim haklidir. Ama gercekten kacgundur hic aclik yok. Az az sIk sIk yiyorum ve gecen haftaki artim gitti.
En son cuma gunu pazartesiye gore eksiydim canim. Bugun bakmadim. Pazartesi bakarimyaa çok teşekkürler balım
çok sağol aşkım inşallah senin tartı sonucu nasıl kuzum? Menü etki etmeye başladı mı
Ayyy vallaha mı
Oh oh iyi cnm tebrikler
Canim burda Polonyadaki bir diyetisyen. Ingilizce veya baska bir dil biliyor mu emin degilim. Istersen ozelden mail adresini yaz sana gun gun menulerimi gonderebikirim ve tum yazdiklarini lehce hepsi ama goigle a yazip cevirebilirsin istersen.Hangi diyetisyen acaba bilgi paylaşabilirmisiniz. Online gorusebiliyormuyuz
Ben de emziriyorum canim.Benimde aradığım beslenme şekli böyle. Çünkü emziriyorum. İki öğün beslenince olmuyor. Yapamıyorum en son akşamı cok kötü kapatiyorum. Gerçekten bu işte bilinçli insanlardan yardım almak gerekiyor.
Benim de senin gibi aksam yeme aliskanligim vardi. 5 ogun yeyince ve doyunca aksam saldirmiyorum. Kilo vermede cok birsey diyemeyecegim bu diyetisyene baslayali bir hafta olacak sali gunu. Ama pazartesiye gore eksiyimBenimde aradığım beslenme şekli böyle. Çünkü emziriyorum. İki öğün beslenince olmuyor. Yapamıyorum en son akşamı cok kötü kapatiyorum. Gerçekten bu işte bilinçli insanlardan yardım almak gerekiyor.