Eline sağlık canımKİLOLAR FİRARDA
(13.09---16.09)
ADİM YARİSMASİ
No Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 Azimliiii 6.000 2 @Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 4 @Breeze96 15.073 5 @Cagrihilal1 10.000 6 @Calypso95 7 @DeryaOnDiet 8 @eceboce 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne 11 @Goklerce 12 @hadikonusalim 13 @hedef54kg 12.000 14 hzlsel 6.000 9.428 15 Jasminium84 16 @karabiber01 17 @kardelelen321 18 @Kubraaaccc 19 Lizozom55 18.200 20 Nikinik 21 @nnurc 22 pacman 12.800 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut 5.000 25 Ucmelekannesi 26 @yarimuhendis 12.247
Adım atmayanlarin aradaki açığı kapatmasi için listeyi paylaşıyorum canlar
Haydin yarın bu listeyi baştan aşağıya dolu görmek istiyorum canlarrr
Güzel menü bence afiyet olsun canim.14 eylul
Kahvalti
3 yk menemen
1 dilim ekmek
Ogle
1 kase yogurt
4 yk patates salatasi
Aksam
Salata
3 tane mezgit
2.5 lt su
10 bin adim
El_Em @Sonsuz umut baska biri etiketleniyormu bilmiyorum
Afiyet olsun canim guzel bence14 eylül salı
10.45 : 1 yumurta,1 dilim peynir,salataşık,1 dimim tb ekmek
15.00 : 1 küçük elma,1 şeftali,1 avuç beyaz leblebi
18.00 : 1 kepçe çorba, 4 incecik dilim fırında mücver
Su : 3lt
Spor : 30 dk cardio
El_Em @eceboce Ucmelekannesi
Güzel bence canim afiyet olsun.14 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
2 yumurta
Bir domates
Bir dilim ekmek
Aksam:16.00
1kepçe mercimek çorbası
Salata yarim lahmacun
Salata
18.00
2mürdüm eriği
4 ceviz
Su:2 litre olur
Spor:
90 dk tempolu yürüyüş
Eki Görüntüle 2916319
Maşallah rabbim hayırlı ömürler nasip etsin kuzucugunaAminn canım 11 oldu kuzum maşallah
@Kubraaaccc ortim ❤
Küçük oğlumun okulunda 4 oldu.okul çok kalabalık.insallah çıkmaz daha.sen i n adına sevindim.inşallah çıkmaz sizde de.Veliler çok sıkıntı çıkışta
Inşallah canım
Sizin sınıf karantinaya girmesini peki canim.Az önce haber verdi kadın öğretmen arkadaşlardan biri de pozitif çıkmış
Nereye canim.Kızlar ben pes ediyorum sanırım yapamicam diyet falan. Sabah kahvaltim öğlen yemeğim aşırı iyidi akşam oldu yemedigm şey kalmadı şuan yemek yemekten midem bulandı.
Tamam canım kaydettim yarınki listede paylasirimCanım benim eline sağlık
Ben dün 2 mil Leslie yaptım menü spor sayfası yerine bu sayfaya yazmıştım
4976 benim adimlarim canim.bos kalmasin bariBugünün menüleri ekşi daha yazmayanlar vardır daha canlar eklerim yarına.
Eksik olan atladigim varsa söyleyin lutfen
Sagol canim baya ugrastirdim seni ve
Hangi gün canim.4976 benim adimlarim canim.bos kalmasin bari
Evet canim bugun dur dune de bakayimHangi gün canim.
Bugünkü adımın mi
Bak hadi pazartesi itibariyle başladım listeyi tutmayaEvet canim bugun dur dune de bakayim
Aaa telefondan bilekligin uygulamasini silmisimBak hadi pazartesi itibariyle başladım listeyi tutmaya
Estagfurullah canım benim uğraşı olur mu hiç, ekip oldukSagol canim baya ugrastirdim seni veAzimliiii
Arka planda neler çektiler benden bilemezsiniz
Valla önde gidenler var
Bide hiccc o taraklarda bezi olmayanlar varr.
Ama yarına artacak ben eminim
Yükleyince çıkar heraldeAaa telefondan bilekligin uygulamasini silmisimyaa ne kadar koptuysam diyetten spordan kendimden utandim suan
Teşekkür ederiz canım
yarına dengeleyeceğim inşallah kuzummCanım karbonhidrat çok fazla, spor yarın yapmalısın
Bence yeşil çay, filtre kahve ödem atıcı bir içecek eklemelisin
Ne mahcubiyeti yahuAynen saglik alanı çok zor artık, aklı olan başka alan okusun yani o derece ama işte ülkemizde iş sartlarini düşününce çok fazla seçenek kalmıyor
Ortim yacok mahcubm sanaunuttum ben yine ama alışacağım söz canısı sen ne dersi çalışıyorsun,ben de bugün aşırı yoruldum ya ,akşam da kızla kağıt yapistrma birşeyler uğraştık hala uyumadi sıpa dolaniyor ortalıkta,ben de bıraktım dedesine aldım kitabımı geçtim odama
Insallah canim yukleniyor suan merakla bekliyorumYükleyince çıkar heralde
Yuklenmedi bi turluYükleyince çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?