Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
23Eylul Sabah 10:30 2 yumurta haşlaması Peynir domates bol göbek salatası 4 5 ekmek kızartması üzerine tereyağ 1cykasigi tahin pekmez 1ceviz iki küçük kutu tahin helvası 1 tatlı kaşığı fındık kreması
5:30 3 ceviz 10kuru siyah uzum Az bitter çikolata
Akşam Yayla çorbası Patatesli sigara böreği 3 parça katmer
Dip köşe temizliğe giriştim spor yapamadim aşırı yorgunum
3+ Su İş yaparken telefon elimde değildi yuruyusumu çok saymamis yine de resim atayım
24 eylül cuma 11.00 : salatalık domates, 2dilim peybir,1 dilim ekmek.(yumurtada varfı ama rafadan olduğu in yiyemedim) 16.00 : 1 kupa sütlü nescafe,1 tane lifalif 18.00 : 1.5 kepçe çorba,3yk yoğurt,1 silim ekmek Su : 3lt Spor : 20dk bölgesel,10222 adım El_EmAzimliiiiUcmelekannesi
24 eylül Sabah yok Öğle 1 patates kızartması Akşam 19.00 tavuk dürüm 20.30 1 dilim baklava -küçük ekler-1 çatal triliçe (eşim diyete başladı veda günü gibi bi şey oldu tatlılara Yemeğe ) 2 litre su-5 bin adım nnurc
24 Eylül Menüm Kahvaltı öncesi 100 gr İkea bademli pasta ,telvesiyle türk kahvesi Kahvaltı 1/2 lorlu , 1/4 patatesli kır pidesi, yarım simit, 1er dilim beyaz ve kaşar peynir, 2 tatlı kaşığı taneli erik reçeli , 1çay kaşığı tereyağı , söğüş ,maydanoz Ara 1 küçük mandalina, 4 un kurabiyesi, 2 züber lokma Öğlen 1 sandviç ekmeği arasına kaşarlı sucuklu tost, 50 gr kadar patates kızartması ve 2 çorba kaşığı kadar mayonez ketçap barbekü sos Akşam 100 gr haşlanmış kıyma, 3 kaşık tereyağlı soğan ve mantar kavurması,3 kaşık yoğurt Ara 3 top üzüm, 10 kare sütlü üzümlü bademli çikolata , 1 kalın dilim Alman ekmeği , whey protein smoothie 1.5 lt limonlu yeşil çay, 1.5 lt su
24 Eylül Şahane Menüm Sabah 8 adet limonlu bisküvi Kahvaltı 1 simit, 1 kaşarlı poğaça, peynir, domates, salatalık, incir reçeli, portakal reçeli, bal Ara 2 si 1 arada, altın çikolata(60 gr) Akşam 1 kase şehriye çorbası, 2 tavuk but, 1 tabak pilav, 1 tabak makarna Ara Cips(3 paket eşimle beraber yedim ama çoğunu ben yedim)