- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
- Konu Sahibi 1111lacrimosa
-
Yurumeye baslayinca zayiflarTesekkur ederiiiiz her gün kacak kat çıkıyoruz kollar bacaklar gıdık toplam 28 30 tane kat önce anası zayiflasin sonra onu da sokucam diyete
Ins cnm bakalim yarin arti olcakmi.dunyadamisafir canım sıkma canını... isveç vs daha mı iyi sonuc aliyosunuz bilmiyorum ama hiç öyle kalıplara girmeden sağlıklı beslenip az yiyerek hareket ederek geç yemeyerek falan birçok püf noktayla da kilo verebiliyoruz zaten. Bu daha kolay ve verimli geliyor bana Bugün üç kişiyiz diyeti biraz kaçırmış olarak. Buna istinaden yarın az sıkı diyet yapmaya çalış bol bol sebze olabilir mesela şekersiz ekmeksiz. Sabah kalkinca da biraz hareketle güne basladın mı oh tamamdır
Teşekkür ederim :)C Celty https://yasamloji.net/zayiflama/adet-doneminde-kilo-verme-ve-zayiflama-diyet-onerileri.html İncele tatlım yardımcı olur
Sabah kahvaltıdan sonra birguZEL temzlik yaptım akabinde ısınmİşken biraz zumba mekik ile sonlandirdim. Karpuz ara öğün için olabiliyormu varmı bilen arkadaşlar?
fa
fazla tüketmemek şartıyla tuketebilirsin 1 2 dilim yeterli olur. ara öğünlerde ben yoğurt ve pul biber tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?