Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

GunesinKizi35 haklısın tatlım öyleyse tam gaz devam bugünden sonrasını daha sıkı alıyorum. 9 temmuzda tartıldığımda kilo vermiş olacağım Çok teşekkür ederimm beni motive ettin Ayrıca -800 çok iyi olmuş çok güzel tebrik ederim ayın dokuzuna daha vermiş görelim seni

Dün akşam çok yakınıyordum en sonunda diyetim bozuldu şu an çok üzgün haldeyim bugün geri başlamaya cesaretim yok işe yaramayacak gibi geliyor
Canım ders gibi düşün.Öyle sıkı aç bırakacak şekilde yersek patlama oluyor.Bozulan diyet olsun ne olacak ödül günü gibi düşün yeniden başla diyetine

inşallah şu koşu bandım gelirse bugün en azından 2 saat yürümeyi planlıyorum yani bugün gelirse 9una kadar veririm diye umuyorum kilo inş gelir dua edin ayrıca tabiki motive olacaksın ben mesela bugün 2 öğün yaparım çünkü daha henüz kahvaltı yapmadım 10 dk önce maydonoz suyu içtim birazdan kahvaltı ara öğünde süt içeri diye planlıyorum şuan için akşam da kabak spagetti yapcam eğer kii makarnayı seviyorsan tarifini vereyim şahane oluyor kabak sevmesen bile yersin o kadar diyorumm

C Celty Aynen canım cok haklisin dün diyet yapıyorum deyip dışarda her şeyi yiyen arkadaşlarımla o kadar vakit geçirince ve ardından evde makarnayı görünce psikolojik çöküntü yaşadım herhalde Tabii suc ben de ama yine de toparlıyorum hic bozdum diye yemeye içmeye depresyona gerek yok

GunesinKizi35 menün güzel görünüyor.. koşu bandına cok sevindim umarım en kısa zamanda gelir üstünde kaç kalori yaktığını da hesaplıyor olması lazım gördükce motive olursun. Süper gidiyosun tam gaz devam Ayrıca evet en büyük zaafım makarnadır gerçi bir süre yemeyi düsünmüyorum dünki karbonhidrat çılgınlığımdan sonra ama makarna tarifini almam çok iyi olur

N Nemesis5 benimkisi bir kaşık fazla kaçamağı gibi değil de baya bozmaktı dün psikolojik olarak kötü durumdaydım kendimi sevdiğim yiyecekleri yiyerek mutlu etmeye çalıştım sanırım gece gece Ama sizlerin sayesinde gaza geldim ve dediğin gibi daha hırslı bir şekilde devam edeceğim yoluma.

canım bu makarna değğil bildiğimiz yeşil yemeklik kabak var ya onun kabuklarını soyuyorsun sonra patates soyyacağı ile ince şeritler çıkartıyosun kabağın tamamından ve onu bir tavada 1 kaşık zeytin yağ ile kavuruyorsun (biliyosun zeytinyağ gibi yağların vücuda bir miktar alınması lazım) daha sonra kabaklar sularını salıp çektikten snra yani piştikten sonra servis tabağına alıyorsun. Ayrıca 1 domatesten baharatlı bir domates sosu hazırlıyorsun bunu da pien kabaklara döküyosun. tarifi yapan kişi üstüne kaşar dökmüş ama diyette kaşaarı uygun görmediğim için ben kabağın üstüne yoğurt onun üstüne de domates sosunu döktüm enfes oldu. tam tarifini bulursam da tekrar linkini özelden atarım

GunesinKizi35 kulağa enfes geldi çok sağlıklı ve güzel. Denemeliyim kesinlikle yapınca fotoğraf da atarım teşekkür ederim

rica ederim canım yalnız şuan vücut ölçülerimi aldım baya hezeyana uğradım göğüs ve basen normal sayılır göğüs:93 basen:95 ama bel çok üzüldüm

ayrıca göbeğimde 93 cm

rica ederim canım yalnız şuan vücut ölçülerimi aldım baya hezeyana uğradım göğüs ve basen normal sayılır göğüs:93 basen:95 ama bel çok üzüldüm

ayrıca göbeğimde 93 cm

Canım ben ölçülerden pek anlamıyorum ama şöyle düşün bu günlükte hepimiz zaten vücudumuzu beğenmediğimiz fazlalıklarımızdan kurtulmak için diyete başladık. Neden canını sıkıyorsun bunların hepsi gidecek fit ve daha güzel bir kadın olacaksın neydim değil ne olduma bak

canım dün yazdığım bi kür tarifi vardı hatırladın mı gece yapamadım onu şimdi yaptım şuan acayip terliyorum 1-2 saat böyle uzancam sonra bu vücudumdayken spor yapcam spor bitimide gönek bölgesine soğuk duş aldırcam uan bile nasıl bir terleme ve yanma var anlatamam işe yararsa söylerim sizde yapın

Evet yağlardan oluşanı diyorsun... ben de onu bir de şöyle duymuştum sürüp sonra strec filmle sarıyorsun üstüne kazak giyiyorsun çok terletsin diye sonra sabah yıkıyorsun bölgesel inceltiyormuş hiç denemedim ama yapınca tuz ve süt tüketimine dikkat etmek lazım vücuttan çok tuz atar. Sonucları paylas canım :)

kazak giymedim izmir zaten cehennem gibi kazağa gerek yok tuz tüketimim pek yok zaten sana söz verdiğim gibi su tüketimimi arttırdım 1. litre elimde şuan ama çok güzel terletiyor onda eminim hadi inşallah güzel olursa yazıcam size bunun mantığı bikaç saat kalması onun için hemen spor yapmıyorum ayrıca kızlar gece zencefil zerdeçal ve tarçınla yapılan yoğurt kürünede başlıyorum geceleri yatmadan yicem haberiniz olsun o da yağ yakıyormuş

Kızlar çok güzel bir bilgi öğrendim.Açıkçası ben kalori saymaya hiç inanmıyordum ve besin değerlerinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.Tıp okuyorum henüz 1.sınıf bitti ama kitaplardan karbonhidratların daha kolay sindirildiğini biliyorum.Bugün gazetede okuduğum bilgiler (gazetedeki bilgilere güvenmesem de)aklıma yattı. Sağlıksız karbonhidratlar sindirimimizi bozuyormuş.Yani mesela biz hem proteinli hem yağlı doyurucu ve sağlıklı bir yemek yedik ancak yanına ekmek,makarna,tatlı yediğimizde vücudumuz karbonhidratı sindiriyor ve ne yazıkki diğer besinleri sindirmiyor/sindirimini azaltıyor.Bir süre sonra sindirim sistemimiz bozulyor ve sadece karbonhidrat almak istiyoruz kolay sindirim için.Aynı yazı dizisinde sporu da sindirim sistemimizi düzeltmek için yapmamız gerektiği yazıyordu.Akşam fotoğraflarını eklerim ben bu şekilde anladım ve sizle paylaşmak istedim.

vallahi canım bende aynısını düşünüyorum işin açığı ben karbonhidrat oranı yüksek şeyler tüketmiyorum diyetimde mesela ekmek, hamur işi (yada unla yapılan herhangi bişey), yada mesela hayvansal yağlar çok sevdiğim halde mesela sabah annem gözümün önünde tereyağlı yumurta yerken ben haşlanmmış yumurta yedim adelet mi ulan bu

Hayırlı olsun canım günlüğün
Benimde kurban bayramına kadar -2 ay var- 10 kilo hedefim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…