- Konu Sahibi 1111lacrimosa
-
canım ben kilomu belirtmeyi unutmuşum boy:1.57 başlangıç kilosu:57.1 hedef kilo: 47 güncel kilo:55.8 akşam yemeğiiimi yedim geldim :)
canım ya gönlü beni 55 görmekten yana
yok canım genelde yemiyorum ama çok geç uyuyorum eğer dayanamayacak kadar acıkırsam ya salatalık kemiriyorum yada yoğurt yiyorum. Akşam yemeğinde de balık ızgara vardı yağsız ama yanında bikaç dilim ızgara patates yiyeceğim için öğle yemeği yememiştim
Bir iki güne 55 olur o zaten gramlara çok takılmamak içindi utandımdüzelttim bu arada
Balık çok sağlıklı ve diyette çok iyi gidiyor
Ayrıca salatayı yoğurt yerine öneririm gece yiyeceksen. Kalorisi yok gibi bir şey, çoğu su zaten
Hoş geldinnn :)
İsmini ekledim çok fazlan yok zaten azimle ve bol hareketle istediğin kiloya ulaşacağına eminim
Her gün yazacağım buraya sen de yazmaya çalış bir hafta sonra tartılıp sonuçları ekleyelim
Hoş geldin... kilonu belirtirsen adını listeye yazarım kilo verdikçe listeye yeni kilolarınızı yazacağım.
Çok afilli şeyler yapan yok aslında aramızda, yeme içmemize dikkat edip sağlıklı besleniyoruz. Bol su tüketip bol hareket ediyoruz. Abur cubur hamur işi yağ şeker un kesinlikle yok. Bol sebze bol meyve...
teşekkür ederim. formda öğün re4simleri yada başka aktiviteleri yazıomuyuz
Evet istediğin zaman yazabilirsin konuyu daha bugün açtım katılımlar iyi gidiyor gün içinde sporlarını yediklerini yazıp veya çekebilirsin. Ben menümü yazıyorum. İlk hedefime ulastıgımda fotoğraf da paylasacagım.
Gunaydın.Ben de henüz kahvaltı yapmadım önce bir limonlu su içeyim. Spor gündüzleri benim de canım pek istemiyor akşamüstü yürüyorum inşallah jillian da eklemek istiyorum programıma.Kızlar, günaydın.Sitenin en erkencisi benim herhalde bugün
Su tüketeceğim saat 8 gibi kahvaltımı yaparım menümü paylaşırım.
Sporu akşama bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?