Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

Iyi aksamlar herkese benim bugun isveç yalan oldu galiba

Sabah 1 rendelenmis havuçlu yogurt
Bir isirik oglumun borekten aldim

Öglen
biraz haslanmis tavuk
Ikindi saatlerinde kiraz ve muz
Aksam 2 kare bitter
Aglamak istiyorum

dunyadamisafir dunyadamisafir canım sıkma canını... isveç vs daha mı iyi sonuc aliyosunuz bilmiyorum ama hiç öyle kalıplara girmeden sağlıklı beslenip az yiyerek hareket ederek geç yemeyerek falan birçok püf noktayla da kilo verebiliyoruz zaten. Bu daha kolay ve verimli geliyor bana :kahve: Bugün üç kişiyiz diyeti biraz kaçırmış olarak. Buna istinaden yarın az sıkı diyet yapmaya çalış bol bol sebze olabilir mesela şekersiz ekmeksiz. Sabah kalkinca da biraz hareketle güne basladın mı oh tamamdır :temizlik::spor:

dunyadamisafir dunyadamisafir canım sıkma canını... isveç vs daha mı iyi sonuc aliyosunuz bilmiyorum ama hiç öyle kalıplara girmeden sağlıklı beslenip az yiyerek hareket ederek geç yemeyerek falan birçok püf noktayla da kilo verebiliyoruz zaten. Bu daha kolay ve verimli geliyor bana :kahve: Bugün üç kişiyiz diyeti biraz kaçırmış olarak. Buna istinaden yarın az sıkı diyet yapmaya çalış bol bol sebze olabilir mesela şekersiz ekmeksiz. Sabah kalkinca da biraz hareketle güne basladın mı oh tamamdır :temizlik::spor:
Ins cnm bakalim yarin arti olcakmi.
Temmuz sonu tatile cikcaz baya incelmis olmak istiyorum 5 kilo daha verebilsem ozamana kadar

dunyadamisafir dunyadamisafir verebilirsin benim geçen yıllarda vermisliğim var ama madem önünde bir tarih var az sıkıya al kendini istersen. Bu kaçamak nazar boncuğu olsun ve son kaçamak olsun örneğin :KK54:

Kızlar günaydın reglim başladı sancı yüzünden canımdan can gidiyor,bitinceye kadar tartılmayacağım nasılsa artıda görürürüm kendimi

Kızlar selam bir kür buldum bikaç gün bunu uygulucam sonucu güzel olursa yazarım

biberiye yağı
portakal kabuğu yağı
menekşe yağı
hardal yağı
badem yağı (acı ya da tatlı belirtilmemiş acı kullananan arkadaşlar var)
bunlarıda sadece karıştırıp gece uyumadan sürülmesi öneriliyor ama gündüz de sürebilirsiniz size hangisi faydalı geliyorsa.benim tavsiyem 30dk yürüyüş egzersiz de yapmanız.ama tarifte böyle bir şart yok.
bütün yağları heba etmeyin bence hepsinden 1er,2şer çay kaşığı ekleyerek önce deneyin krem gibi sürün yağı, yoğurt gibi boca etmenize gerek yok.

N Nemesis5 canım 9 haziran da 1 haftamızı dolduracağız ben yine hatırlatırım hepinize...

A atillale sabah yemişsin bir şey olmaz çok üzme kendini diğer öğünlere dikkat edersin

nurella34 nurella34 ben şahsen geç saatte yemiyorsam meyvemi çok kısıtlamıyorum çok didik didik şu meyve şekerli bu meyve böyle diye düşünmemeliyiz bence. Karnın çok şişmeyecek kadar ye yeter. Mesela karpuzun çoğu su güzel de gider bence bir şey yemediysen ye karpuzunu :KK19: ayrıca çubuk tarçın kullanmadım da toz tarçını bir bardak süte çay kaşığı kadar atıp içiyorum o hem çok tutuyor hem metabolizma çalıştırıyor

Back
X