Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim? Bir türlü istikrar sağlayamadım 92 den 60'lara inmiştim sonra ipin ucunu saldım 70 lere çıktım eski kiloma dönmeden hemen bi dur demeliyim sizinle devam edebilir miyim burda ?

tabiiki de boyun ve kilon kaç ?

Merhaba ben esin Allah izin verirse sağlıklı beslenmeye karar verdim elhamdülillah çok çok kötü değil bana göre ama bacaklarım ve göbeğim beni oldukça rahatsız ediyor bende sizinle kilo vermek isterim boyum 1.58 kilom 59 Kısmet olursa 50 kilo olmak istiyorum İnşaALLAH hedeflerimize ulaşırız

Ballar ben dondum ni suredir girmiyodum istanbula gitti geldim iki kilo aldim 67 ye çıktım yarın baslicam menüyü de yazarım siz neler yaptiniz

Selam kızlar bende katılabilir miyim :) Aktif mi burası gerçekten zayıflamam gerekiyorda artık aktif biyer daha faydalı olur hepimiz için diye düşündüm :) aslında cuma yarışmalarındaydım 7 8 kg kadar vermiştim izne ayrıldım en son. Geri dönemiyorum tartım bozuk düzenli bildirim yapamam diye.. birde cumaya kadar sıkıp cumadan sonra salıyor insan.. öyle olmasın her gün sıkmak istiyorım ben.. burası motive ediyor insanı.. kaçzamandır başlayıp bırakıyorum bir destekbulamıyorum.. o yüzden geldim yani :) şimdişuan başlayabilirim tek aradığım destek :)

eger devam edecekseniz bende varım az da olsak devam edelim derim.

asla ve asla burdaki arkadaşlarıma saygısızlık yapmak istemem ama ben burda motivasyonun önemli olduğunu düşünüyorum topic boş kalınca yeni bir başlık açtım isterseniz ona katılabilirsiniz ama burası tekrar aktif olduğunda burda da olacağım

katılmak isterim topic linki atarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…