Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

N Nemesis5 ben sade su içiyorum... limonlu su gerçekten çok işe yarıyor mu?

C Celty hoş geldin ismini listeye yazdım... hayırdır ağustosun on beşinde ne var benim de doğum günüm dokuz ağustosta o zamana kadar güzelce zayıflamış olmak istiyorum

Kızlar, günaydın. Sitenin en erkencisi benim herhalde bugün
Su tüketeceğim saat 8 gibi kahvaltımı yaparım menümü paylaşırım.
Sporu akşama bırakıyorum

Gunaydın.Ben de henüz kahvaltı yapmadım önce bir limonlu su içeyim. Spor gündüzleri benim de canım pek istemiyor akşamüstü yürüyorum inşallah jillian da eklemek istiyorum programıma.

günaydın uyandım maydannoz suyu içip kahvaltı yapıp geldim

Kızlar zayıflama kürü uygulayıp iyi sonuç alan var mı? Varsa tarifini benimle paylaşsanıza

Sevdiğimle kavuşucaz inşallah canım
Bugün dayanamadım tartıldım pek kıpırdama yok biraz moralim bozuldu baya dikkat ediyorum halbuki

C Celty Allah mesut etsin öyleyse o zamana kadar diyetini bozmamak için güzel bir azim olur Sık sık tartılıp moralini bozma haftalarını doldurdukca tartıl naçizane

Açıkçası yeni başladım ama forumlarda görmüştüm etkili olduğunu.Denemekle kaybım olmaz diye düşünüyorum.Bir süre geçince deneyimlerimi paylaşırım

dunyadamisafir yeni gördüm hoş geldin tabi ki katılabilirsin. Kilon kaç, hedefin nedir, yeni mi başlayacaksın kendinden bahsedebilirsin biraz

N Nemesis5 tamam verimli olursa senden sonra başlarım ben de

Açım ölüyorum yemek istiyorum
Eveeet dün mekik 75 tane ve kol inceltme hareketi yaptım.
Su tüketimi dün zayıfti.
Bu gün sporu bebek uyuyunca yapmayı planlıyor kendimi suya vermeyi düşünüyorum .

nurella34 dayan nurella dayan Ayrıca bebiş de yoruyordur seni onun pesinde kosmaktan da kilo verir insan :) ben de artık omuz sırt çalışacağım üst bölgem daha çok alıyor çok kötü duruyor

*

Bu sabah: on gibi iki haşlanmış yumurta bir kırmızı biber bir çay bardağı yeşil çay 1 kiraz+erik yedim.

Ara: yeşil elma + şeftali

Bir iki saat sonra spora gideceğim. Tarçınlı süt veya sade Türk kahvesi içebilirim ikisi de metabolizma çalıştırıyormuş kararsız kaldım

Bebiş yormazmi emme şekli bile amuda kalkıp emiyor nerdeyse .
Ayrica dediğin gibi başla sıkılaştırıcı etken olur üst kısım çalışmak.
Süt hergün içersen kansizlik nedeni olabilir. Oyüzden birgün kahve birgün süt iyi alternatif olabilir.

valla burası o kadar sıcak ki durduğum yerde eriyebilirim o denli ondan canım pek yemek de istemiyor sabah 10 gibi azcık bi kahvaltı yaptım o zamandan beri bayılacak gibiyim

nurella34 oyyy maşallah ya ne tatlıdır şimdi allah nazarlardan saklasın Haklisin zaten belirli düzenle farklı farklı içmek daha iyi gelecek

GunesinKizi35 canim ondan beri hic yemedin mi Sıcaklar iştah kesiyor haklisin ankarada cok sicak ama yine de öğün atlamamaya calis sekerin düser en azından soğuk sür iç veya meyve falan ye. Hem metabolizman hızlı çalışır hem bir anda çok yeme riskinden kurtulursun benim fikrim tabii

Hosbuldum
Ben isveç diyetine basladim bugun 5.gunum.bugun biraz kacamak oldu cok uzgunum o yuzden
72.5 ile basladim bugun 69.7 olmusum sevinmistim ama sabah bakalim nolcak hedefim 58

dunyadamisafir isim ve 69.7 olarak başlangıç kilonu listeye ekledim. Sıkma canını canım ben zamanında kısa süreli ama verimli diyetler yaptim. Mesela bugün ben de kaçırdım hatta az önce. Birazdan menümü yazıcam. Ama bugün bir daha hiç yemeyeceğim sadece bol su ve bol hareket. Yarın da az ye. Yapabiliyosan detoks yap. Sıkıntı kalmaz

NightStalker hoş geldin Linam... tabi ki katılabilirsin fakat grubumuza düzenli olarak yazıp bilgilendirirsen daha iyi olur. Üyeliğin sadece isim olarak kalmasın burda.. sana uyarsa kilonu yaz listeye ekleyeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…