- Konu Sahibi 1111lacrimosa
-
Aa sınavın nasıl canım ? İstediğin sıralama gelmiştir umarım19 oldum olacağım
ah çok sevindim hayırlı olsun
19 oldum olacağım
Kızlar günaydın.GunesinKizi35 ben de iki yıl önce bu şekilde 3-4 kilo vermiştim ne yazıkki devam edememiştim o dönem sen de inşallah hemen kurtulursun kilolardan.
Kızlar ben genel olarak bu aralar mutlu ve motiveyim kilolar gidiyor,eski günler geride kalıyor,göbek de küçülüyor.
Ama bugün korku başladı ya bir yanlış yaparsam da gene eskiye dönersem ya tekrar aynı yolları yürümek zorunda kalırsam.En son 3 yıl önce gördüğüm kiloyu gördüm.Ancak 3 yıl önce üstüne almıştım ya şimdi de alırsam ve bu emek,çaba boşa giderse.
Aa sen değil kilom hatirlattiaaaaaa alınırım ama şimdi yazdıklarımdan dolayı 3 yıl öncesi aklına geldi diye düşünürüm benhiç üzülme canım bak göbek küçülüyormuş. Benim bel küçülüyor göbek eh işte bacaklar masallah hala berlin duvarı gibi ben napayım ki üst bacak yani kalça basen en zor eriyen bölgeler bizimkiler ayıptır söylemesi gözleme yaptılar 1 lokmacık yiyip tadına bakamadım o derece ben napaaammm nerelere gidem
Felaket tellali gibisin heKızlar günaydın.GunesinKizi35 ben de iki yıl önce bu şekilde 3-4 kilo vermiştim ne yazıkki devam edememiştim o dönem sen de inşallah hemen kurtulursun kilolardan.
Kızlar ben genel olarak bu aralar mutlu ve motiveyim kilolar gidiyor,eski günler geride kalıyor,göbek de küçülüyor.
Ama bugün korku başladı ya bir yanlış yaparsam da gene eskiye dönersem ya tekrar aynı yolları yürümek zorunda kalırsam.En son 3 yıl önce gördüğüm kiloyu gördüm.Ancak 3 yıl önce üstüne almıştım ya şimdi de alırsam ve bu emek,çaba boşa giderse.
Kızlar niye bu kadar sessiz burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?