Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

selam kızlar bugün itibariyle ortalama haftada 1 kilo verebilmem için kaç kalori almam gerektiğini buldum bu arada 1 kalori 7000-7500 kaloriyle veriliyormuş ortalama bunu öğrendim. Akşam menümü paylaşırken nasıl bir uygulama yaptığımıda gösteririm sizlere. Sizler neler yapıyorsunuz ?

Merhaba kizlar.
1111lacrimosa 1111lacrimosa cnm hayirli olsun basarili olursun inş.

Yürüme bandi gelen arkasas seninde hayirli olsun.guzel kilolar ver ins.
Bende spor aletimi odamdan salona getirdim tv izlerken guzel oluyor.
Arkadas kocasini uyutuncq film acip 2 saat yuruyordu.
Ama benimki yurume bandi degil ve dizimden ameliyat oldugum icin cok zorlaniyorum agrimdq oluyor.

Kahvaltı: 2 etimek(73 k)
1 tatlı kaşığı çilek reçeli(15 k)
1 dilim peynir(60.6 k)
1 domates (18 k)
6 siyah zeytin(50 k)
1 yumurta(75 k)
1 biber(7 k)
+
-----------------------------
298.6 kalori

Ara öğün: 6 çilekle yapılmış çilekli yoğurt
+
----------------------------------------------------
95,5 kalori

Öğle-akşam yemeği: 4 ızgara köfte(133.4 k)
13-14 kaşık yoğurtlu semizotu salatası (120 k)
+
-----------------------------------------------------------------------------
253.4 kalori

Spor: 3 km koşu bandı (270 kalori)
30*3 set mekik (55 kalori)
30*3 sağ bacak (25 kalori)
30*3 sol bacak (25 kalori)
30*2 iç bacaklar (40 kalori)
30 kere squat (30 kalori)
30*2 set kollar (kaç kalori bilmiyorum :))
50 kere şp atlamak (30 kalori)
+
---------------------------------------------
475 kalori bildiklerim kollardan da 25 kalori desek ortalama 500 kalori

Yakılan kalori : ortalama 450-500 civarı
Alınan kalori: Ortalama 650 kalori

birazdan da yarım haşlanmış mısır yiyeceğim kızlar sanırım...

Kızlar günaydın. GunesinKizi35 GunesinKizi35 ben de iki yıl önce bu şekilde 3-4 kilo vermiştim ne yazıkki devam edememiştim o dönem sen de inşallah hemen kurtulursun kilolardan.
Kızlar ben genel olarak bu aralar mutlu ve motiveyim kilolar gidiyor,eski günler geride kalıyor,göbek de küçülüyor.
Ama bugün korku başladı ya bir yanlış yaparsam da gene eskiye dönersem ya tekrar aynı yolları yürümek zorunda kalırsam.En son 3 yıl önce gördüğüm kiloyu gördüm.Ancak 3 yıl önce üstüne almıştım ya şimdi de alırsam ve bu emek,çaba boşa giderse.:olamaz::KK61:

Kızlar günaydın. GunesinKizi35 GunesinKizi35 ben de iki yıl önce bu şekilde 3-4 kilo vermiştim ne yazıkki devam edememiştim o dönem sen de inşallah hemen kurtulursun kilolardan.
Kızlar ben genel olarak bu aralar mutlu ve motiveyim kilolar gidiyor,eski günler geride kalıyor,göbek de küçülüyor.
Ama bugün korku başladı ya bir yanlış yaparsam da gene eskiye dönersem ya tekrar aynı yolları yürümek zorunda kalırsam.En son 3 yıl önce gördüğüm kiloyu gördüm.Ancak 3 yıl önce üstüne almıştım ya şimdi de alırsam ve bu emek,çaba boşa giderse.:olamaz::KK61:

aaaaaa alınırım ama şimdi yazdıklarımdan dolayı 3 yıl öncesi aklına geldi diye düşünürüm ben :( hiç üzülme canım bak göbek küçülüyormuş. Benim bel küçülüyor göbek eh işte bacaklar masallah hala berlin duvarı gibi ben napayım ki üst bacak yani kalça basen en zor eriyen bölgeler :( bizimkiler ayıptır söylemesi gözleme yaptılar 1 lokmacık yiyip tadına bakamadım o derece ben napaaammm nerelere gidem :D

15.07.2017-Cumartesi

Kahvaltı: 3 etimek (109 k)
Mantarlı omlet(2 kaşık zeytinyağı ile-134.7 k)
1.5 tatlı kaşığı çilek reçeli(21.4 k)
1/2 domates(18 k)
2 dilim peynir(122 k)
+
-------------------------------------------------
486.1 kalori

Ara Öğün: 1 bardak light süt(68 k)
+
-------------------------------
68 kalori

Öğle-Akşam Yemeği: 1 tabak semizotu salatası (0 yağ ile yaptım yağlı
hali 100 kalori falan sanırım benim yediğim de 70-80 kalori civarıdıır)
1/2 fırın patates (64.3 k)
2 bardak ayran (114 k)
+
---------------------------------------------------
258.3 kalori

Spor: 5,5 km koşu bandı (350 kalori)
30*3 set mekik (55 kalori)
30*3 sağ bacak (25 kalori)
30*3 sol bacak (25 kalori)
30*2 iç bacaklar (40 kalori)
30 kere squat (30 kalori)
30*2 set kollar

+
---------------------------------------------
535 kalori

Alınan kalori: 812,4 kalori
Verilen kalori: 535 kalori

aaaaaa alınırım ama şimdi yazdıklarımdan dolayı 3 yıl öncesi aklına geldi diye düşünürüm ben :KK43: hiç üzülme canım bak göbek küçülüyormuş. Benim bel küçülüyor göbek eh işte bacaklar masallah hala berlin duvarı gibi ben napayım ki üst bacak yani kalça basen en zor eriyen bölgeler :KK43: bizimkiler ayıptır söylemesi gözleme yaptılar 1 lokmacık yiyip tadına bakamadım o derece ben napaaammm nerelere gidem :KK70:
Aa sen değil kilom hatirlatti :-)
Napalım birkaç ay gözlemesiz olacağız ama zayıf olmak gözlemeli olmaktan güzel:KK19:

Felaket tellali gibisin he :D

Back
X