Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

evet kızlar bugün yoğundum dışardaydım bugünkü menüm

Kahvaltı: 1 etimek
Mantarlı omlet (1 yumurta ile)
Yarım domates
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir

Ara öğün: Soda (içine yarım limon sıktım)

Öğle-akşam: Izgara tavuklu salata (100 gr tavuk)

İşim olduğu için bugün sporu az yaptım

30 dk koşu bandı-2 km-150 kalori
20*2 mekik
20*2 sağ bacak
20*2 sol bacak
20*2 squat
Bu squat kalçayi buyutuyormus doğru mu

canım ben biraz geç uyanıyorum kahvaltıyı 10-10.30 gibi yapıyorum ara öğünde yaptığım için akşam 4-5 gibi acıkıyorum o saatlerde de bişey yediğim zaman tekrar acıkmam saat 9u buluyor o saattede yemek yemiyorum
Aksam yemeğinde mutlaka yoğurt tüket hem tok tutuyor hemde göbek eritiyirmus peki squat kalça buyurur m? Benim göbek bel aldı başını gidiyor kalça biraz daha büyük olsa diğer yerler beli olmaz ondan istiyorum:))

1 temmuz başlangıç.

Merhaba kızlar.
Öncelikle bugüne kadar yaptığım diyetlerde hep başarılı oldum.
Diyete bir hafta önce 70 kilo ile başladım ve üç gün önce tartıldığımda 67 olmuştum.
Bugün sıfırdan sayarak diyete başlıyorum
.

*
111lacrimosa : Başlangıç -> 67 -> 65

nurella34 nurella34 : Başlangıç ->58.2

N Nemesis5 : Başlangıç -> 74.8 -> 73.8

@Baliksirti : Başlangıç -> 52

GunesinKizi35 GunesinKizi35 : Başlangıç -> 55.8 -> 54.4

@atillale : Başlangıç -> 68

@Celty : Başlangıç -> 65 -> 62.4

@dunyadamisafir : Başlangıç-> 69.7

@Linam07 : Başlangıç -> 65.9

*

Yapılacaklar;
Sabahları kalkınca kahvaltıdan yarım saat önce yarım litre su.
Kahvaltıda bol salata, peynir, yumurta, biraz meyve(kiraz, kayısı gibi), mümkünse 0 ekmek.
Diyeti bozmamak için acıkınca ye ama az az.
Akşam 8 den sonra yemek yok.
Bol meyve, sebze, protein açısından süt, ızgara.
Günde 2.5 litre su.
Haftada 5 gün 1-2 saat spor.

Yine yeniden bende spor+diyet moduna geçtim... :)

kızlar kim ne zamanda kaç kg verdi burada?ben de kendime günlük açtım gelin destek olalım birbirimize.nişanım var da eylül sonu 10 kg vermem gerek o zamana.düğüne kadar 10 kg daha..totalde 20 kg fazlam var maalesef.

Kızlar benim moralim bozuk.Diyete dikkat ediyorum spor yapıyorum ama istediğim randımanı alamadım.Ne zaman yürüyüş yapsam tartıda ya aynı kalıyorum ya 100gr falan vermiş oluyorum yapmadığım günler daha çok veriyorum .Bu da beni demotive ediyor.

Üniversite sınav sonuçları ve evdeki birkaç problemde dolayı burayı baya boşladım.... Yarından itibaren eskisi gibi düzenli bir şekilde yazıp hepinizi kontrol edeceğim.
Bu arada kimse moralini bozmasın bu kilolar öyle böyle gidiyor gidecek :)

Dayanamadim tartı gününü beklemeyemedim 56.4 Kilom ne kaldi 52 ye?:KK49:
Bu gün kek yapıcam bi dilim yemem sorun olurmu acabakii?söylemesi ayıp kekim çok güzel olur dayanamayabilirim :deli:

ye tatlım ama 1 dilimcik bende bugün 10 gündür ilk defa yapmadığım kaçamağı yaptım dondurma yedim valla 10 gündür hiç kaçamağım yoktu biliyorsunuz

Neyse gelelim bugünkü menüye:

Kahvaltı: 2 dilim etimek
1 domates
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
6 siyah zeytin
7 dal roka
bide reçel yedim kayısı reçeli ama sadece 1 tane kayısısından attım ağzıma şekerim düştüğü için.

Ara Öğün: Çeyrek elma
6 çilek

Öğle-Akşam yemeği: 1 tabak mantarlı tavuk sote( 2 kaşık zeytinyağı ile)
1 kase yoğurt
Yarım domates

Bugün biraz fazla kaçtı gibi ama yapcakk bişey yok yediğimi çıkartamam ya geri :(

Az önce belirttim evde sorunlar yaşanıyordu biraz da üniversite sınav stresi vardı ama artık rahatladım yarindan itibaren yine eskisi gibi güncel olacağım :)

Ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah: 1 muz yarım dilim peynir
öğlen:3kayısı
akşam:4 yk taze fasulye (kendim yaptım :halay:)
1 kase yoğurt

spor: 1saat 20 dk yürüyüş :KK6:
Aslında diyetimde birkaç gündür iyiyim.Hiç kaçamak yapmadım ve totalde verdiğim kilo zamana vurunca iyi.Ancak bende sabırsızlık var sanırım o bozuyor moralimi tartı sayımı azaltmak istiyorum ama şimdilik beni motive ediyor.Biraz daha verdikten sonra tartıyı azaltacağım:oops:

Back
X