Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

vallahi tatlım bende anlamadım bi sen bi ben yazıyoruz nerdeyse sırasıyla
Aslında burda daha çok iletişim halinde olsak motivasyonumuz artacak,kaçamak yapmak istediğimizde de aklımıza gelecek burası ve vazgeçeceğiz ama olamadı bir türlü...

Kızlar vala diyet pek aklıma gelmiyor sıkıntılı zamanlardayım çok az yiyorum ama tam tersine artıdayım bence yarın tartılır haber veririm size.Bide canım hep bişeyler çekiyor

Kızlar vala diyet pek aklıma gelmiyor sıkıntılı zamanlardayım çok az yiyorum ama tam tersine artıdayım bence yarın tartılır haber veririm size.Bide canım hep bişeyler çekiyor
Canım belki de biraz spor da eklemelisin sadece az yemekle olmuyor ki bir süre sonra ne kadar az yersen ye fayda etmiyor.İstersen buraya menülerini yaz ne yaptığını daha rahat görürsün

Dünkü menümm

Kahvaltı:2 etimek(72.2 k)
1 haşlanmış yumurta(74.5 k)
1 dilim peynir(60 k)
1/2 Domates(9 k)
1 tatlı k. reçel(11 k)
+
------------------------------
226,7 kalori

Ara Öğün: 1 dilim kavun (26 k)
8 çilek (38.4 k)
+
------------------------------------------
64,4 kalori

Öğle-Akşam: 5 köfte(200 k)
1 tabak yağsız salata(61 k)
+
---------------------------------------------------
261 kalori

KAÇAMAK : YARIM DİLİM BÖREK (80 kalori)

Toplam alınan kalori:632 kalori

Canım belki de biraz spor da eklemelisin sadece az yemekle olmuyor ki bir süre sonra ne kadar az yersen ye fayda etmiyor.İstersen buraya menülerini yaz ne yaptığını daha rahat görürsün
Başlarda yazıyordum ama şu sıra kafam çok dolu önem vermiyorum,zaten diyetten değilde isteksizlikten az yiyorum biraz toparlıyım kendimi yine diyet spor başlarım inşallah

Ooo kaçamağa rağmen gayet az kalori almışsın,menün çok güzel görünüyor

Başlarda yazıyordum ama şu sıra kafam çok dolu önem vermiyorum,zaten diyetten değilde isteksizlikten az yiyorum biraz toparlıyım kendimi yine diyet spor başlarım inşallah
O zaman bu dönem inşallah çabuk geçer,sorunların hemencecik geçer

Bide kilo verebilsem güzelce
Senin kilon 55 falandı değil mi ? Kilon az olduğu için eğer bir de ideal kilona yakınsan azar azar gider.Ben 71 kiloum senin hızınla benim hızım bir olmaz ama merak etme bir süre sonra illa eksilecek yeterki devam et

Bugünkü menüm;
Sabah: 1 dilim tb ekmeği avuç içi büyüklükte kaşarlı omlet 5 zeytin ve biraz peynir
Öğle: 1 avuç sarı leblebi ve 1 adet şeftali
Akşam: Biraz karışık kıyma ve biber kavurmasını karıştırdim içine yarım kk kaşar doğradım ve 1 tb ekmeğiyle yedim.
Spor ne yazıkki havadan dolayı bugün yok

Ben de katılayım mı serüveninize ? Günlüğüm çok boş yazan kimsecikler yok 66 Kiloya düştüm şu anda 70-71 arasında gidiyordum, İsveç diyeti yaptım az kilo verdim sonra geri aldım iki kilo şimdi normal besleniyorum amabana diyet lazım

Hoşgeldin tabiiki katıl.Boyun kaç? Gayet iyi kilo vermişsin

Ooo kaçamağa rağmen gayet az kalori almışsın,menün çok güzel görünüyor

O zaman bu dönem inşallah çabuk geçer,sorunların hemencecik geçer
Teşekkür ederim canım benim bu hafta 60 olmaya karar verdim yani kendimi sıkıcam kollarım sarkıyor hemen azda olsa spora başlıyorum

N Nemesis5 bu arada canım ben 58-59 kilolarda diyete başladım. ilk bikaç kilom hızlı gitti ama şu aralar çok yavaş gidiyor
Bir süre sonra yavaşlıyor galiba
Bugün benim için kötü sayılabilecek bir gündü nedense iştahım açık.

Ağır misafirler vardı uzun zamandır misafir agirlamacà yasadiğimdan aktif olamadim. Bu esnada hep koşturmaca ve açlık yaşadım su ise hakgetire. .
Oğluma verdim tüm zamanları ve koşturmaca.
Bide düğün çıktı başımıza düğünü 1 hafta varken eve gidilir hergün oyun oynanır . Bazen bayılma geliyor.
Sabah kahvaltısı tek öğünle günü bitiriyorum malesef..ay ne dertliymişm ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…