- Konu Sahibi 1111lacrimosa
-
Aslında burda daha çok iletişim halinde olsak motivasyonumuz artacak,kaçamak yapmak istediğimizde de aklımıza gelecek burası ve vazgeçeceğiz ama olamadı bir türlü...vallahi tatlım bende anlamadım bi sen bi ben yazıyoruz nerdeyse sırasıyla
Canım belki de biraz spor da eklemelisin sadece az yemekle olmuyor ki bir süre sonra ne kadar az yersen ye fayda etmiyor.İstersen buraya menülerini yaz ne yaptığını daha rahat görürsünKızlar vala diyet pek aklıma gelmiyor sıkıntılı zamanlardayım çok az yiyorum ama tam tersine artıdayım bence yarın tartılır haber veririm size.Bide canım hep bişeyler çekiyor
Aslında burda daha çok iletişim halinde olsak motivasyonumuz artacak,kaçamak yapmak istediğimizde de aklımıza gelecek burası ve vazgeçeceğiz ama olamadı bir türlü...
Başlarda yazıyordum ama şu sıra kafam çok dolu önem vermiyorum,zaten diyetten değilde isteksizlikten az yiyorum biraz toparlıyım kendimi yine diyet spor başlarım inşallahCanım belki de biraz spor da eklemelisin sadece az yemekle olmuyor ki bir süre sonra ne kadar az yersen ye fayda etmiyor.İstersen buraya menülerini yaz ne yaptığını daha rahat görürsün
Dünkü menümm
Kahvaltı:2 etimek(72.2 k)
1 haşlanmış yumurta(74.5 k)
1 dilim peynir(60 k)
1/2 Domates(9 k)
1 tatlı k. reçel(11 k)
+
------------------------------
226,7 kalori
Ara Öğün: 1 dilim kavun (26 k)
8 çilek (38.4 k)
+
------------------------------------------
64,4 kalori
Öğle-Akşam: 5 köfte(200 k)
1 tabak yağsız salata(61 k)
+
---------------------------------------------------
261 kalori
KAÇAMAK : YARIM DİLİM BÖREK (80 kalori)
Toplam alınan kalori:632 kalori
O zaman bu dönem inşallah çabuk geçer,sorunların hemencecik geçerBaşlarda yazıyordum ama şu sıra kafam çok dolu önem vermiyorum,zaten diyetten değilde isteksizlikten az yiyorum biraz toparlıyım kendimi yine diyet spor başlarım inşallah
Ooo kaçamağa rağmen gayet az kalori almışsın,menün çok güzel görünüyor
O zaman bu dönem inşallah çabuk geçer,sorunların hemencecik geçer
Senin kilon 55 falandı değil mi ? Kilon az olduğu için eğer bir de ideal kilona yakınsan azar azar gider.Ben 71 kiloum senin hızınla benim hızım bir olmaz ama merak etme bir süre sonra illa eksilecek yeterki devam etBide kilo verebilsem güzelce
Hoşgeldin tabiiki katıl.Boyun kaç? Gayet iyi kilo vermişsinBen de katılayım mı serüveninize ? Günlüğüm çok boş yazan kimsecikler yok66 Kiloya düştüm şu anda 70-71 arasında gidiyordum, İsveç diyeti yaptım az kilo verdim sonra geri aldım iki kilo şimdi normal besleniyorum amabana diyet lazım
Ooo kaçamağa rağmen gayet az kalori almışsın,menün çok güzel görünüyor
O zaman bu dönem inşallah çabuk geçer,sorunların hemencecik geçer
nurella34
N Nemesis5
@Baliksirti
1111lacrimosa
@atillale
C Celty
@dunyadamisafir
@Linam07
@aybuss
Kızlar şu başlık biraz hareketlense mi ne ? Kimse ne yaptı ne etti ne yedi ne içti yazmıyor nerdeyse
Bir süre sonra yavaşlıyor galiba
Bugün benim için kötü sayılabilecek bir gündü nedense iştahım açık.
cidden istikrarlısın tebrik ederimarada oluyor öyle dün bizimkiler gözümün önünde mantı yedi 1 kaşık yedim bende bi yere şişecek diye korktumama istikrarlıyım
cidden istikrarlısın tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?