- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Ben çok bıraktım aslında bu soruyu bana değil hakkıyla yapanlara sormak lazım canım.ben ramazandan beri yani 3 ayda 6 7 kilo verdim.tabi spor olarak yürüyüş egzersiz falanda vardı ona rağmen metabolizmam çok yavaşmış az kilo verdim.çok verenler var hatta benim verdiğim kiloyu neredeyse bir ayda veren bile var.saatler değişiyor ister 16-8 yap ister 18-6 istersen 20-4.hangisiyle rahat edersen.mesela 12 de kahvaltı yapıyorsan ya 4 te ya 6 da ya da 8 de tüm yemek işini bitiriyosun.Aralıklı orucu nasıl yaptınız 16-8 mi? Ne kadar süreyle kaç kilo verdiniz
Onu denedeim akşam 6 dan sonra ağzıma çay kahve ve au dışında bir şey koymadim. Sabah saat11 12 de kahvaltı yapıyorum ara öğün meyve yedim eskiden de böyle yapardım ama kilo verirdim şimdi olmuyorAralıklı oruç diyetini dene bende veremiyorum 1 haftada 3 kilo vermiştim. Sonra geri aldım o ayrıı tabi
Azimli sıçan duvarı deler demek istediniz sanırım.Oradaki sıçan fare yaniherkes aydınlansın dedim bu arada benim de öyle komşum var korona öncesi birlikte spora gidiyorduk ben yorulup oturuyordum o bisiklet çevirmeye devam ediyordu aramızde nerdeyse 20 yaş vardı.zaten 22 kilo verdi ben sporu bırakıp üstüne aldım.
bol bol su içiyorum aslinda :)))Suyla aranız nasıl?
Ben hamur işi ve çikolata ile çalışan beynimi suya alıştırarak kilo vermiştim zamanında.
Arada tekliyor yine suya dadanıyorum.
Bence bizim etlere çarşaf çok yakışır başka türlü kapanmaz hayırlısı bakalım.Yemek salçasız kadın kalçasız olmaz diyerek çirkinleşiyorum şu anTeşekkür ederim. Aydınlandım şu anyeaa biz Akdeniz ırkı kadınlarız. Napalim su içsek yarıyo. Hem başka bi atamız da ne demiş. Bir dirhem et bin ayıp örter.
Bence bizim etlere çarşaf çok yakışır başka türlü kapanmaz hayırlısı bakalım.Yemek salçasız kadın kalçasız olmaz diyerek çirkinleşiyorum şu an
senin başlığın kilo veremiyorum benim başlığım kilo alamıyoruuummmmmmmmmm!!! herkesin derdi kendine ağır.Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
O zaman şayet kontrol edilmediyse bir kan değerlerinize baktırın. Belki kilo vermeyi engelleyecek bir durum vardır.bol bol su içiyorum aslinda :)))
Ne yapacağız peki böyleKesinlikle bende öyleyim. Önceden ekmeği kesiyim hemen zayıflardım, şimdi hiç kıpırdamıyor kilo yerinde kaldı resmen
Peki o aradaki süreçte de dikkat ediyorsunuz yediklerinize değil mi? Benim metobolizmam da çok yavaşladı 2 aydır ugrasıyorum 5 kilo verebildim. Aralıklı orucu da denedim 4-5 gün ama gram oynamadı bu arada spor yapmıyorum vaktim yok şu sıralarBen çok bıraktım aslında bu soruyu bana değil hakkıyla yapanlara sormak lazım canım.ben ramazandan beri yani 3 ayda 6 7 kilo verdim.tabi spor olarak yürüyüş egzersiz falanda vardı ona rağmen metabolizmam çok yavaşmış az kilo verdim.çok verenler var hatta benim verdiğim kiloyu neredeyse bir ayda veren bile var.saatler değişiyor ister 16-8 yap ister 18-6 istersen 20-4.hangisiyle rahat edersen.mesela 12 de kahvaltı yapıyorsan ya 4 te ya 6 da ya da 8 de tüm yemek işini bitiriyosun.
Ben de alamıyoruuuuum. Kayınpederimle komşuya geçmiştik. Sizin torun mu dedi.üzüldüm biraz evet. Valla kimisi alamıyorum diyor kimisi veremiyorum. Offf off
Canım hemen hemen aynıyız.evet dikkat etmek lazım.vitaminlerine baktır canım özellikle demir ve d.benim bu kadar çor vermemin nedeni bu iki değer olduPeki o aradaki süreçte de dikkat ediyorsunuz yediklerinize değil mi? Benim metobolizmam da çok yavaşladı 2 aydır ugrasıyorum 5 kilo verebildim. Aralıklı orucu da denedim 4-5 gün ama gram oynamadı bu arada spor yapmıyorum vaktim yok şu sıralar
Çok teşekkür ederimCanım hemen hemen aynıyız.evet dikkat etmek lazım.vitaminlerine baktır canım özellikle demir ve d.benim bu kadar çor vermemin nedeni bu iki değer oldu
Vücut yememeye alismis yediginiz herseyi depoluyor ve kend sistemine gore kullanıyor. Kendinize strese sokmayin bazi bunyelerde stres kilo aldırır. Verirsiniz cokta abartilacak bir kiloda degilsiniz. Ara öğünlerde yogurdun icine salatalik dograyip yiyin ve meyve yemeyi ihmal etmeyin. Sabahlari kalktiginizda muhakkak ılık su tüketin icine limon ve sirke damlatabilirsinizEskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Insallah yarından itibaten limonlu ılık suya başlayacağım. Ben sabah gözümü açar açmaz koca su bardağı su içerim ama limonlu veya sirkeli olmasının ekstra faydası var sanırımVücut yememeye alismis yediginiz herseyi depoluyor ve kend sistemine gore kullanıyor. Kendinize strese sokmayin bazi bunyelerde stres kilo aldırır. Verirsiniz cokta abartilacak bir kiloda degilsiniz. Ara öğünlerde yogurdun icine salatalik dograyip yiyin ve meyve yemeyi ihmal etmeyin. Sabahlari kalktiginizda muhakkak ılık su tüketin icine limon ve sirke damlatabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?