- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Yürüyüşün çocuğa ne zararı olsun ki hamilelikte riski olmadıkçaCoronaydi ramazandi baya kilo almistim sonra gunde 1.30 saat yurur diyet yapar kilo verirdim sonra bu tabii 1 saate dustu en sonda iki gune bir 45 dakka derken sporu biraktim cocuk dusundugum icin belki zararli olur diye gene aldik kilolari
Bi yaşıma daha girdim. Neden zararlı olsun ki yürüyüş?Coronaydi ramazandi baya kilo almistim sonra gunde 1.30 saat yurur diyet yapar kilo verirdim sonra bu tabii 1 saate dustu en sonda iki gune bir 45 dakka derken sporu biraktim cocuk dusundugum icin belki zararli olur diye gene aldik kilolari
Tabiikide zararli degilde birakmistim cok fazla tempolu yuruyordum bebk tutunamaz diye dusundum ne bilim hamile kalmaya calisiyorum nasipte olmuyor herseyi deniyoruzYürüyüşün çocuğa ne zararı olsun ki hamilelikte riski olmadıkça
Aksine yürüyüş iyidir
Kusura bakmayın ilk defa yürüyüş zararlı kelimelerini aynı cümlede gördüm şaşırdım
Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahTabiikide zararli degilde birakmistim cok fazla tempolu yuruyordum bebk tutunamaz diye dusundum ne bilim hamile kalmaya calisiyorum nasipte olmuyor herseyi deniyoruz
Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin cumlemize insallahBi yaşıma daha girdim. Neden zararlı olsun ki yürüyüş?
Azimli sıçan duvarı deler demek istediniz sanırım.Oradaki sıçan fare yaniKomşum 50 yaşında kadın. Azmetti ama nasıl. 5 ayda 14 kilo verdi. Diyetisyene gidiyo. Rahatsızlığından ötürü sıfıra yakın hareket. Ben utanıyorum valla onun yanındane demişler azimle şey eden duvarı deler. Biz tembeliz sanki biraz.
Aralıklı orucu nasıl yaptınız 16-8 mi? Ne kadar süreyle kaç kilo verdinizAralıklı orucu deneyin gerçekten fayda görürsünüz.
Fesattttt deseydin. Bana da diyolardı hepsi aldı. Eşime de ben aldırdım göze batmayım diye.Valla geçen bir arkadaş sende iyice irileştin dedi bende kendimi zayıf sanıyordum ama irileştim galiba bak konuyu görünce fena oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?