- 15 Ekim 2016
- 6.794
- 12.270
- 248
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Ahahahaha yillardir ben onu baya sicmak zannediyordum puhahahahahahaAzimli sıçan duvarı deler demek istediniz sanırım.Oradaki sıçan fare yaniherkes aydınlansın dedim bu arada benim de öyle komşum var korona öncesi birlikte spora gidiyorduk ben yorulup oturuyordum o bisiklet çevirmeye devam ediyordu aramızde nerdeyse 20 yaş vardı.zaten 22 kilo verdi ben sporu bırakıp üstüne aldım.
Çalışıyorum ama şu an okullar tatil olduğu için evdeyim. Bahsettiğiniz seyleri yemedim sedece dün sinirime jelibin yedimmmNormalde gün içerisinde ne yapıyorsun? Çalışıyor musun? Sakin evde mi geçiriyorsun günlerini? Neler yersin? Çikolata bal kaymak ekmek abur cubur kola falan tüketir misin?
günlük kalori hesaplayarak beslenmen lazım bence.
mesela tüm gün 1000 kalori alırsın ama bi çikolata yersin pat 2000 olur.
Hareket yok bende bütün gün evdeyim onun da etkisi olabilir10 Temmuzdan beri 9.takımla diyetteyim, arada spor da yapıyorum, anca 2,5kg verebildim deliricem yani o raddedeyim
Ama benim yaşım 43 haliyle yavaşlıyor metabolizma , sen 28 daha çakı gibisin, ekmek yemiyorsan demek ki kalorili yiyeceklerle devam ediyorsun ya da hareket az geliyor. Tiroid ya da insülin direnci sorunun var mı ? Bunlar da engel olur kilo vermeye
Tatlı da yemiyorum dikwy ediyorum ama dün sinirime jelibon yedimmBeslenme düzeninizi değiştirin mesela 3 öğün yiyorsanız 2 öğüne düşürün.Sadece ekmek mi yemiyorsunuz tatlı ws’de bıraktınız mı?
Ay valla bilmiyorum yaaa metabolizma yavaşlamadan durdu heralde
masallah kv nize darısı başımızaBenim kv de 1.5 senede 51 kilo verdi.
Diyetisyen yardımıyla ve gram hareket etmedi.
Şuan biz bile tanımakta zorluk çekiyoruz.
Kv de 54 yaşında bu arada
Benden daha zayıf duruyor
Agir spor hareketler tabiikide zararli burda okuyoruz bu yuzden cocuk dusurenler de oluyor malesefKonudan alakasız ama çocuk düşünürken spor zararlı olur diye düşünmek nedir? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
masallah kv nize darısı başımızaadet dönemine yakın başladım diyete onum da etkisi bar mıdır acaba
kaç kilosunuz, 3 kilo çok iyiymiş bir haftadaAralıklı oruç diyetini dene bende veremiyorum 1 haftada 3 kilo vermiştim. Sonra geri aldım o ayrıı tabi
siz kaç kilosunuz, haftada 2-2,5 kilo çok iyiD vitaminini kontrol ettirin . Vitaminler eksikse kilo verilmez. Aç kalırsanız kilo veremezsiniz . Şu ana kadar deneyimledigim en iyi kilo verme yöntemi if ( aralıklı oruç ) 16-8 yapıyorum hafta da en az 2-2.5 gidiyor . Zayiflatmasinin yanında bedeni daraltıyor .
Sabah 11 akşam 7 . Aralarda su ve şekersiz çay kahve .
Ha bı de yeşilçay
kaç kilosunuz, 3 kilo çok iyiymiş bir haftada
siz kaç kilosunuz, haftada 2-2,5 kilo çok iyi
Bir senede 30 kilo verdimEskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Boyun kaç? Hafif egzersizler yaramıyor pek. Birazcık zorlayın ki,kondisyon ve güç de kazanırsınız. Ekmek yememek çözüm değil. 1-2 dilim yenilebilir(tost ekmeği cinsi tabi). Su içilmeli. Tiroit ve diğer değerlerinizin normal olduğunu kabul ederek konuşuyorum tabiEskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Bunlar sürdürülemez. Sürdürebilir olan ev yemeğinden kararlı yemek,düzenli saatlerde uyumak,spor(yürüyüş bile olabilir),su içmek,tatlıyı haftada 1-2 ve ölçülü yemektir. Sağlıklı olan budur. Aralıklı oruç,şok diyetler,keto gibi diyetler ideal kiloya indirir belki ama normal alışkanlıklara dönersek aynı kiloları misliyle alırız.Aralıklı oruçlar, şok diyetler, kendini aç bırakmalarla dalan uğraşacağınıza düzenli ve dengeli beslenmeyi deneseniz kilo sorununuz olmaz aslında ama yine de siz bilirsiniz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?