• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo veremiyorummm

Biraz önce ayak parmaklarımla konuşuyordum.
Su akar deli bakar misali aylardır ayaklarıma bakarak evde oturuyorum.
Önümüz de belirsiz.
Hiççç kendime saygımdan zayıflarım yok efendim sağlık için falan diye alt beynimi kandıramam.
Beni dürtecek, hasetlendirecek, güdüleyecek kenafir gözlü insanlarla sosyalleşmem lazım, o da olmayınca ...

Aralıklı orucu nasıl yaptınız 16-8 mi? Ne kadar süreyle kaç kilo verdiniz
Ben çok bıraktım aslında bu soruyu bana değil hakkıyla yapanlara sormak lazım canım.ben ramazandan beri yani 3 ayda 6 7 kilo verdim.tabi spor olarak yürüyüş egzersiz falanda vardı ona rağmen metabolizmam çok yavaşmış az kilo verdim.çok verenler var hatta benim verdiğim kiloyu neredeyse bir ayda veren bile var.saatler değişiyor ister 16-8 yap ister 18-6 istersen 20-4.hangisiyle rahat edersen.mesela 12 de kahvaltı yapıyorsan ya 4 te ya 6 da ya da 8 de tüm yemek işini bitiriyosun.

Aralıklı oruç diyetini dene bende veremiyorum 1 haftada 3 kilo vermiştim. Sonra geri aldım o ayrıı tabi 🙊🙊
Onu denedeim akşam 6 dan sonra ağzıma çay kahve ve au dışında bir şey koymadim. Sabah saat11 12 de kahvaltı yapıyorum ara öğün meyve yedim eskiden de böyle yapardım ama kilo verirdim şimdi olmuyor

Azimli sıçan duvarı deler demek istediniz sanırım.Oradaki sıçan fare yani 😂herkes aydınlansın dedim 😂bu arada benim de öyle komşum var korona öncesi birlikte spora gidiyorduk ben yorulup oturuyordum o bisiklet çevirmeye devam ediyordu aramızde nerdeyse 20 yaş vardı.zaten 22 kilo verdi ben sporu bırakıp üstüne aldım.

Teşekkür ederim. Aydınlandım şu an 😂 yeaa biz Akdeniz ırkı kadınlarız. Napalim su içsek yarıyo. Hem başka bi atamız da ne demiş. Bir dirhem et bin ayıp örter. 💪🏻

Teşekkür ederim. Aydınlandım şu an 😂 yeaa biz Akdeniz ırkı kadınlarız. Napalim su içsek yarıyo. Hem başka bi atamız da ne demiş. Bir dirhem et bin ayıp örter. 💪🏻
Bence bizim etlere çarşaf çok yakışır başka türlü kapanmaz hayırlısı bakalım.Yemek salçasız kadın kalçasız olmaz diyerek çirkinleşiyorum şu an 😂😂

D vitaminini kontrol ettirin . Vitaminler eksikse kilo verilmez. Aç kalırsanız kilo veremezsiniz . Şu ana kadar deneyimledigim en iyi kilo verme yöntemi if ( aralıklı oruç ) 16-8 yapıyorum hafta da en az 2-2.5 gidiyor . Zayiflatmasinin yanında bedeni daraltıyor .
Sabah 11 akşam 7 . Aralarda su ve şekersiz çay kahve .
Ha bı de yeşilçay 🧿

Bence bizim etlere çarşaf çok yakışır başka türlü kapanmaz hayırlısı bakalım.Yemek salçasız kadın kalçasız olmaz diyerek çirkinleşiyorum şu an 😂😂

Ahahahaa. Bu işin sonu nereye gidecek hiç bilmiyorum. Ben de diyorum ki, yemek buldun ye dayak buldun kaç. 🤪 Birazdan çiçek abbas çıkacakmış geliyo içimden.

Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
senin başlığın kilo veremiyorum benim başlığım kilo alamıyoruuummmmmmmmmm!!! herkesin derdi kendine ağır.

Ben de alamıyoruuuuum. Kayınpederimle komşuya geçmiştik. Sizin torun mu dedi.😀 üzüldüm biraz evet. Valla kimisi alamıyorum diyor kimisi veremiyorum. Offf off

Ben çok bıraktım aslında bu soruyu bana değil hakkıyla yapanlara sormak lazım canım.ben ramazandan beri yani 3 ayda 6 7 kilo verdim.tabi spor olarak yürüyüş egzersiz falanda vardı ona rağmen metabolizmam çok yavaşmış az kilo verdim.çok verenler var hatta benim verdiğim kiloyu neredeyse bir ayda veren bile var.saatler değişiyor ister 16-8 yap ister 18-6 istersen 20-4.hangisiyle rahat edersen.mesela 12 de kahvaltı yapıyorsan ya 4 te ya 6 da ya da 8 de tüm yemek işini bitiriyosun.
Peki o aradaki süreçte de dikkat ediyorsunuz yediklerinize değil mi? Benim metobolizmam da çok yavaşladı 2 aydır ugrasıyorum 5 kilo verebildim. Aralıklı orucu da denedim 4-5 gün ama gram oynamadı bu arada spor yapmıyorum vaktim yok şu sıralar

Ya ben de hemen kilo veren ben veremiyorum deliriyorum.jir de bugun bi hamur vs bisibyiyeyim yarina tartiya 1 kilo fazla yansiyo hemen saka gibi ya deliricem

Ben de alamıyoruuuuum. Kayınpederimle komşuya geçmiştik. Sizin torun mu dedi.😀 üzüldüm biraz evet. Valla kimisi alamıyorum diyor kimisi veremiyorum. Offf off
:sinirli: keşke böyle bir derdim olsa da yerken kalori hesabı yapmasam bir aydır canım lahmacun istiyor sırf diyeti bozmayayım diye yemedim :cry:

Peki o aradaki süreçte de dikkat ediyorsunuz yediklerinize değil mi? Benim metobolizmam da çok yavaşladı 2 aydır ugrasıyorum 5 kilo verebildim. Aralıklı orucu da denedim 4-5 gün ama gram oynamadı bu arada spor yapmıyorum vaktim yok şu sıralar
Canım hemen hemen aynıyız.evet dikkat etmek lazım.vitaminlerine baktır canım özellikle demir ve d.benim bu kadar çor vermemin nedeni bu iki değer oldu

Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Vücut yememeye alismis yediginiz herseyi depoluyor ve kend sistemine gore kullanıyor. Kendinize strese sokmayin bazi bunyelerde stres kilo aldırır. Verirsiniz cokta abartilacak bir kiloda degilsiniz. Ara öğünlerde yogurdun icine salatalik dograyip yiyin ve meyve yemeyi ihmal etmeyin. Sabahlari kalktiginizda muhakkak ılık su tüketin icine limon ve sirke damlatabilirsiniz

Vücut yememeye alismis yediginiz herseyi depoluyor ve kend sistemine gore kullanıyor. Kendinize strese sokmayin bazi bunyelerde stres kilo aldırır. Verirsiniz cokta abartilacak bir kiloda degilsiniz. Ara öğünlerde yogurdun icine salatalik dograyip yiyin ve meyve yemeyi ihmal etmeyin. Sabahlari kalktiginizda muhakkak ılık su tüketin icine limon ve sirke damlatabilirsiniz
Insallah yarından itibaten limonlu ılık suya başlayacağım. Ben sabah gözümü açar açmaz koca su bardağı su içerim ama limonlu veya sirkeli olmasının ekstra faydası var sanırım

Back
X