- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Yaglari eritmede yardimci olur. Ayrica cilde parlaklik verirInsallah yarından itibaten limonlu ılık suya başlayacağım. Ben sabah gözümü açar açmaz koca su bardağı su içerim ama limonlu veya sirkeli olmasının ekstra faydası var sanırım
Ay valla bilmiyorum yaaa metabolizma yavaşlamadan durdu heraldeNe yapacağız peki böyle
keşke böyle bir derdim olsa da yerken kalori hesabı yapmasam bir aydır canım lahmacun istiyor sırf diyeti bozmayayım diye yemedim
Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Biraz önce ayak parmaklarımla konuşuyordum.
Su akar deli bakar misali aylardır ayaklarıma bakarak evde oturuyorum.
Önümüz de belirsiz.
Hiççç kendime saygımdan zayıflarım yok efendim sağlık için falan diye alt beynimi kandıramam.
Beni dürtecek, hasetlendirecek, güdüleyecek kenafir gözlü insanlarla sosyalleşmem lazım, o da olmayınca ...
Ben 22 yaşımdayım. Boyum 164 kilom 60.Geçen yıl 65 kiloydum. Tam bir yıl boyunca 5 kilo vermeye uğraştım. Aylar geçti bir kilo veremedim.Bir kilo veriyorum ama sonra duruyor derken diyetisyene gittim ve metabolizma yaşım 33 çıktı.Artık günde en az birbuçuk litre su içiyorum ve ekmek yemiyorum. Sadece Kepekli ya da tam buğday yiyorum. Makarnamı bile tam buğday makarna alır oldum. Bir de artık ufak tefek egzersizler yerine baya yürüyüş, koşu gibi sporlara yönelin. Her şey gönlünüzce olsun.Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Konudan alakasız ama çocuk düşünürken spor zararlı olur diye düşünmek nedir? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Coronaydi ramazandi baya kilo almistim sonra gunde 1.30 saat yurur diyet yapar kilo verirdim sonra bu tabii 1 saate dustu en sonda iki gune bir 45 dakka derken sporu biraktim cocuk dusundugum icin belki zararli olur diye gene aldik kilolari
Canım çocuk düşünüyorsan ağır spor istersen yapma ama haftada 3,4 gün kadar 40 dakika yürüyüş yapman yararlı olur. Serotonın salgılamak hormonları olumlu etkiler. Çocuğun tutunması da hormonlarla yakından ilgili bir durumCoronaydi ramazandi baya kilo almistim sonra gunde 1.30 saat yurur diyet yapar kilo verirdim sonra bu tabii 1 saate dustu en sonda iki gune bir 45 dakka derken sporu biraktim cocuk dusundugum icin belki zararli olur diye gene aldik kilolari
Sana tek önereceğim şey Chloe Ting :) bu zamana kadar keşfetmediğin için çok pişman olacaksınEskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
bende alamıyordum ama bir ay uyumadan once yedım,2 kilo almısım jdsjjshjf kımının derdısenin başlığın kilo veremiyorum benim başlığım kilo alamıyoruuummmmmmmmmm!!! herkesin derdi kendine ağır.
Canım merhaba ben sadece ekmek Pirinç Makarna kesip içtiğim su miktarına dikkat ederek zorlanmadan 2 bucuk ay icinde 6 kg verdim bununla ilgili konumda var yaşlarımız hemen hemen aynıEskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
Merhaba bu dıyet nasıl oluyo mantıgını çözemedm ben sabah en gec 9 da kahvaltı yapmş oluyrm, akşam kacta olmalı ve iki öğün şeklinde mi oluyo bu dıyetBen çok bıraktım aslında bu soruyu bana değil hakkıyla yapanlara sormak lazım canım.ben ramazandan beri yani 3 ayda 6 7 kilo verdim.tabi spor olarak yürüyüş egzersiz falanda vardı ona rağmen metabolizmam çok yavaşmış az kilo verdim.çok verenler var hatta benim verdiğim kiloyu neredeyse bir ayda veren bile var.saatler değişiyor ister 16-8 yap ister 18-6 istersen 20-4.hangisiyle rahat edersen.mesela 12 de kahvaltı yapıyorsan ya 4 te ya 6 da ya da 8 de tüm yemek işini bitiriyosun.
Öncelikle doktora gidin hem genel bi tarama olur . Aile hekimliği de yapıyo. Aç karna giderseniz troidlere de bakarlar. Kilo alıp vermede onların sağlıklı çalışması önemlidirEskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?