aynen inşallah ya bişi dicem bu nesquik kilo mu yapıyo bide ondan mı denesek bide yediklerimizi mi yazalım nasıl birbirimizi ramazanda destekleriz ?
ramazanda pekmez içiyor musunuz? ben yeni takibe başladım sayfayı. pekmezin kilo yaptığını yazmışsınız, ama iştah da açıyormuş. ramazanda iştahımız açılırsa daha kötü olabilir? neler yapıyorsunuz ramazanda kilo almak için??
neler yapmaya karar verdiniz mesela?
şurup, pekmez, mama ? :)
yaptığını duymuştum ben de. neden olmasın denemekte fayda var. :)
ya bi de bombax diye bi ürün var ya. ben de onu mu alsam diyorum
bu arada yaşım 23 boy 1.59 kilo 47, hedefim 50 olsun şimdilik duruma göre 2 kilo daha ekleyebilirimnute, beyzz, sizin kilo hedefiniz kaç hadi yarışalım çok gaza geldim
yakın sayılırız benim de yaş 20 boy 156 kilo 48 2 kilo daha aldım mı tmmsonradan bırakmak yok ama bak burda sürekli topiğe gir yediklerini yaz :)
ramazan bitsin ben neler yiycem zaten :))
bence doğal yollardan kilo al yani ben hiç öyle ürün kullanmadım
bu arada yaşım 23 boy 1.59 kilo 47, hedefim 50 olsun şimdilik duruma göre 2 kilo daha ekleyebilirimnute, beyzz, sizin kilo hedefiniz kaç hadi yarışalım çok gaza geldim
öyle de işte çok sabır ve azim istiyor. bi de bende iştahsızlık var yiyebilince alıyorum. bu da çok iştah açıyormuş
sahurda ekmek yedim baya ya normalde hiç yiyemem pekmez de yiyebildiğim kadar yedim işte ama çok değil bakalım mideyi biraz büyütsem rahat kilo alabilirim :))
sahurda çok az yedim ya hiç yiyesim gelmiyo gecebugün tartı günümüz bakalım durumlar nasıl ben kesin verdim gibime geliyo
bende öyleyim ama aklıma yarış gelince götürdüm valla :)) yemeye çalış yaa fıstık olucazben tartı alayım bi tane en iyisi salılar için :))
Salı günleri tartı günü
önce yaşını boyunu ve tabiiki kilonu alalımm. bi de hedef kilonu? :)
ümitsizliğe düştüğünde ya da çok yediğinde falan paylaş bizimle :)
Ramazanda bu kilo alma işini sanırım beceremeyeceğim çünkü yemek yemeye vakit kalmıyoriftardan çatlayana kadar yiyorum bildiğin zorluyorum ama zaten onları sindirene kadar sahur geliyor. sahurda çok yiyemiyorum fazla acıkmadığım için.
ben Gnc'den karbonhidrat tozu aldım ama sadece 2 gün içebildim ziyan etmeyeyim ramazandan sonra kullancam onuama cici bebeye başlıyorum bugün onu yiyebilirim. ben her ramazan kilo veriyorum bu ramazan korursam büyük olay benim için
bundan 7-8 ay öncesinde 49 kilo idim ama ocak ayında ameliyat oldum 43'e düştüm bişey yiyemezdim o vakitler.
Şuan 45'im aç karnına. tok karnına 45,5-46 oluyorum ama düz 45'ten hesaplıyorum kendimi.
Öncelik hedefim: 50
Ortaya çıkan sonuca göre 51-52 olabilirim.
Boy: 1,61
Kızlar bir de akıllı telefon kullanıyorsanız çok güzel uygulamalar var kalorimetrelere yediğinizi yazınca günlük toplam aldığınız kalori çıkıyor ortaya. Ben diyetisyene gittiğimde günlük en az 2000 kalori toplamam gerektiğini söylemişti çünkü vücudumda yağ çok az.
Şimdi ramazanda bakıyorum 1100-1200 lerde kalıyorum. uygulama yoksa bile internetteki sitelerden de yapabilirsiniz. telefon elinin altında olunca sadece daha kolaylık oluyor.
çok konuştumneyse anneme de söyledim aralık ayına kadar ben istediğim kiloya ulaşmış olmalıyım mutlaka. kafaya çok pis taktım bu sefer. ramazandan sonra yarışmaya gireceğim şu an olduğum kiloyu korusam kafi.
canım aslında ramazanda eğer çalışmıyorsan evdeysen enerji harcanmadığı için daha rahat kilo alınabileceğini söylüyorlar fakat bunu 20 gün sonra anlayacağız.. ben de aynı durumdan muzdaribim..
ben çalışıyorum. ilk 1 hafta izin kullandım çok halsiz olacağım için bugün izinden sonraki ilk iş günüm ve şuan ölüyorum yorgunluktan gidip uyuyasım var. halsiz olunca insan yemeye de mecali kalmıyor ki.
gerçi ben evdeyken de böyleydim. bi iftar bi sahur olunca öğünler midem küsmeye müsait bir mide hemen küçülüyor. o yüzden zayıflıyorum zaten.
bir ara sinirlerim bozulmuştu resmen dua da kilo almayı diliyordum Allah'tan.Dünyalık en önemli öncelikli isteğim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?