Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Boğazım sistigi icin 3 ogun corbayla besleniyorum :26: Sen neler yedin
uzuldum canim ya toparlanamadin bi turlu nazar nazar kesin
sabah kahvaltida cicibebe sut saniyeler icinde bitirdim ciktim evden
oglen yarim ekmekle kabak, bi kucuk parca da gozleme
bi dondurma
eve geldim 7 buyuk kofte ile yarim ekmek, yaninda koca tabak salata bi de le mandy diye bisi bim den alip duruyo annem bu aralar
simdi de bi kucuk kavunu bitirmek uzereyim
bi sen dun gorucektin beni, tartilmadan once yedigimde saat 9a geliyordu nerdeyse, 11 de gece kalktim patates kaynattim yogurtla yedim yattim

bu metabolizma denen illet yakı yakıveriyor kalorimi işte.. :)
bugün mesela o kadar yiyemedim.. ama sabah aç karnına tartıldım 200 gram farketmişti bi gün önceyle :)
ayy sağol canım sen de ye hep beraber yiyelim afiyet bal şeker kalori kilo olsun :)))

ben size abla mı diyeyim bilemedim :)
Gözde Abla geçmiş olsun diyorum tez zamanda düzelirsin inşallah :)
7 büyük köfte miiiii canım çekti :O :)

canım ne bilim ya her gören kilo almışsın saçların uzamış diyo gene nazar mı buldu beni anlamadım 3-4 haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi üst üste geliyor herşey :2:
ne güzel yemişsin pelinim aynen devam

teşekkür ederim canım inşallah :)
yok ya ne ablası aynı yaşta sayılırız genciz biz pelinimle

yok biz genciz hele ki gozde benden daha genc daha bitirmedik biz hem okulu korpecik tazecik ogrencileriz

canim annene soyle bi ayetel kursi, nas felak okusun sifa niyetine
o yorgunluk degil naazardan ben sana diyim canimcim

tamam o zaman. kimi öyle pek hoşlanmıyor ya saygısızlık olarak algılıyor falan :)

işte iltifatlarınn en güzeliii kilo almışsın sen.. :)) ben geçen sene 4.5 kilo almıştım da bi halam bi de teyzem demişti kilo almışsın diye arkadaşlarıma diyoduum belli olmuyo mu diye yooo daha da zayıflamışsın diyodu hainler!

yok biz genciz hele ki gozde benden daha genc daha bitirmedik biz hem okulu korpecik tazecik ogrencileriz

canim annene soyle bi ayetel kursi, nas felak okusun sifa niyetine
o yorgunluk degil naazardan ben sana diyim canimcim
seneye bitiyor okulum ne çabuk geçiyor 4 sene
söyledim canım dün okudu. toparlandım bugün baya bu hafta kilo vermiş olabilirim çok yemeye çalışıyorum ama işte sıcaklar

sürekli görüştüğün insanları dinleme banada annem aynı gibi geliyor ama bi kaç aydır görmeyenler zayıflamışsın diyor hep. sürekli görünce yanılgı oluyor maalesef o arkadaşlardan bende de var

ne çok kilo almak isteyen varmış :))) benimde niyetim sebepsiz ve hızla verdiğim 7 kiloyu geri almak
ne güzel fiziğim vardı tam idealdi şuan her gören ne kadar zayıfsın diyo
göğüslerim küçücük kaldı ayaklarım bile eski numarasından küçüldü
ne vitaminler içtim bana mısın demedi.cici bebe bisküvisini kaç oldu duyuyorum kızlar
sütle ezip yiyebilen varsa yesin pekmezde katan varsa katsın ben sade çerez gibi yiycem
başka kilo yapan gıdalar neler fikri olan varmı
bol bol ekmek yedim oda banamısın demedi kilo almak ne zormuş

Canım sorma benım de öyle o kadar yıyıyorum nereye gıdıyor bılmıyorum
o 4sene bıter ne zaman bıtmıs anlamazsın canım benım:)
Canım valla sureklı yemek yıyıyoruz ekmeğı bol bol tuketmeye çalışıyoruz
pekmezı sabah kahvaltıdan sonra ıcıb vıtamını ıcıyoruz üstüne canım kuruyormuş bol tüket meyve suyu ıle

Son düzenleme:

geçen yaz çok fena magnuma sarmıştım bi tanesi 300 kalori falan.. sonra şey var ramazan şerbeti diye meyve suyu tadı bayağı şekerli ama o da iyi yani.. :)
tahin ! pekmezle karıştırınca kalori deposu tam :)
aslında mantıken yaktığımız kalorinin üstüne çıksak alıcaz ama biz yedikçe metabolizma da inadına yakıyor :)

dün arkadaşımın ablası gördü beni 4 sene üzerine çok değişmişsin boyun uzamış dedi. daha zayıfsın dedi. anladım artık boyum uzuyor kilom sabit kaldıkça zayıflamış gözüküyorum ((

Son düzenleme:

magnuma bende bayılırım bademlisine :) buara aşırı dondurma yedim geçen faranjitten ölüyodum hastanelik oldum
o ramazan şerbetini bende markette görüp almıştım tadını beğenmedim babam içti
ama akşam tamek in şeftali suyunu aldım kilo yaparmı acaba tamek in tadı harika
tahin pekmez böğğğğ ıyyy

burası çok boşş kızlar toplanın artık
ben sabah kahvaltıda fazla bişi yiyemedim çeyrek ekmekle kavun peynir yedim
şimdi de sporumu yaptım:
topuklu ile 30 squats
şişe ile kol çalıştım 15 tane
çorap ile kol çalıştım 50 tane
bi de shakira ile göbek attım :)
şimdi tavuk yicemmm

sizde ne var ne yok kızlar????

öğle yemeğimi de yedim
yarıma yakın ekmekle patlıcan yemeği bi tabak da pilav
koca bardak buz gibi ayran misss:76:
üstüne de baklavalı dondurmamı yiyiroum

Son düzenleme:

egzersizlere nedense hiiç yanaşmıyorum ben yaa :)
çok boş gerçekten nedense kimse gelmiyor. kilo almaya çalışan bi ton bayan var halbukiiii ?
ben de geç kalktım zaten sigara böreği kızarttım onu yiceeem.
Pelin sen cici bebe yiyor musun :)

yanas derim ben canim hem saglikli kilo alacaksin hem de yediklerin bosa gitmicek vucudunda calisan yere gidicek bakti vucut fazla buldu hooop kas yapicak sana da kalici kilo olarak geri donecek
canim kilo almaktaki asil kural duzenli yemek sana diyim 3 ogunun olsun belli saatlerde yemege calis, bak gozde eskiden kahvalti yapmazdi kahvaltidan sonra farki gormeye basladi
yok canim ya 1 haftayi gecti yemiyorum yemekten sonra hemen sizip kaliyorum sabahlari cok erken kalktigimdan, acelem oldugunda sabahlari bazen yiyiyorum ama cicibebeyi

hımmm.. doğru diyorsun aslında da işte :)
ayak bileklerim çooook zayıf benim. en büyük sıkıntım o zaten. annemin de anneannemin de öyle. genetik işte. bi yerde okumuştum değişmez o kesinlikle diye (

benim okulum 8.5 ta başlıyor 4.5 ta bitiyorr. arkadaşlarımın çoğu liseye başlayınca en az bi 5 6 kilo aldı hepp düzenli yemekten ve yurtta hep pilav falan çıkıyor.. ben yurt yemeklerini beğenmeyip yarım yamalak yedim (

şimdi şöyle bi düzenim var. okul tatil olduğundan beri
10 11de kalkıyorum her gün istisnasız kahvaltı yaparım ama az ama çok.
sonra 3-4-5 gibi bi yemek yerim illaa ki
sonra 9 da yine yeriz evde. bunlar ana öğünler arada da bolca yiyorum tabi atıştırıyorum.
aslında 1 hafta 10 gündür oldukça yiyorum ama pek bi değişiklik yok.
bu da aklıma geldikçe ümitsizliğe düşer gibi oluyorumm. (
neyse artık umudum ramazanda gece yenen herrr şey yarıyor.
cici bebeden sonuç alanlar çok var zaten ben de severim tadını hiç aksatmadan devam edeceğim bakalım.
arada tabii B vitaminini, pekmezi, meyve suyunu, kuruyemişi unutmuyoruzzz! :)

canim bileklerin ince olmasi iyi bisi ki benim de oyle ama elbise giydigimde topuklu ile bi o kadar da guzel gozuktugunu soylerler sen neden begenmiyorsun ki canim?

dedigim gibi kahvaltini et mesela 1-2 saat gecsin sporunu yap, spordan hemen sonra bi saat icerisinde bol etli (proteinli) besinler tuket hemen calistirdigin yerlere gidicekler kilocuklar :)
ye canim ye cicibebeyi ben de okudum o sayfalari sonuc alan cidden cok fazla ama ben cok yiyince midemi bulandiriyor her gun ayni seyi yemekten :)
aynen b vitamini, pekmez, meyve suyu kuruyemis vazgecilmezimiz hemen bim e gidiyorum hatta evde hic abur cubur kalmamis almak lazim

hadi yaa. arkadaşlar da öyle diyo ince bilek iyidir diye. ama hiiiiç hoşuma gitmiyorr.
topukluları kotlarla giyiyorum elbiseleri de konversle bileği kapatıyor ya :'((
böyle mini elbise altına da babet giyen kızlara çoooook özeniyoruum.
olmazsa atarım bi foto. bakalım sen ne yorum yapacaksın

ayaklarım ince uzundur meselaa hiç babet sandalet bulamam hep bol gelir :'(

bi de aç karnına tartılmak kesin sonuç ona göre karşılaştırmak gerek.
yatmadan tartılıyorum 47 geliyorum sabah çıkıyorum 45 :'(

al al bana da yaz neler aldığını :)

benim de oyleydi hic hosuma gitmezdi sonra mankenlere bakiyorum victoria secret mankenlerine bak mesela ben hep miranda kerr e bakarim incecik hep bilekleri bu iyi bisi yani uzulme aksine sevin :)
canim zaten senin kiloyla boy arasindaki fark ortalama 15 birim benden kotu gozukmeyecegin kesin:) benim o fark daha 20 bile degil daha fazla hatta :)
evet babet ben de severim aynen benim de ince ayaklarim zor buluyorum babet 37 sikiyor, 38 buyuk geliyor
at merak ettim canim foto bakariz yorum yazariz :):):)
album yap sonra canin istemediginde silme sansin olur :)

aldim geldim:
canim cips cekmisti soganli ruffles aldim
browni intense bol miktarda
findik ici
tabiki de cukulata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…