Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kızlar en en en önemli şey kahvaltıııı :) kahvaltınızı iyi yapın. bende cici bebe aldım çok severim zaten kendisini yoğurt iyidir

ben sütü bi ay kadar içmiştim daha önceki denemlerimde ama tiksindim bi süre sonra bu sefer yoğurt üzerine şker döküyorum biraz bekletiyorum öyle yiyorum hem bana göre tadı daha güzel:)

ya okudumda kızlar baya yol almışsınız malesef devam edemiorm 20lik diş cıkartıyorum corbayla besleniyorum su aralar ama iyileşince devam edicem bende

ilk 2 ay felan çok zor kilo aldım. dedim herlde bu gidişle yaza anca 50 yi geçerim diye ama dediğim gibi düzen gerçekten önemli.kendime takvim hazırladım her hafta su kiloya gelicem dedim. su an takvimin 700 gr ilerisindeyim :)

bak gaza geldim şimdi iyicee =) bende çok yaptım ama bir kaç ay sonra devam etmedim.. bu sefer bırakmıcam tombull olacaaaaammmmmmm :)

aynen devam kızlar bu sefer bırakmak yok yaza kadar istediğimiz kiloları alacağız inş :)))

yaza kadar inşallah güzel şeyler olur :)) Aaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiinnnnn

inş. vazgeçmeyin tam gaz devam edin:) bak ben 26 giyordum pantolanda şimdi 28 giyiyroum diğerleri bacaklarımdan yukarı bile çıkmıyo:)
inanın aldıkça çok mutlu oluncak devam edeceksiniz:) ah bende 3 5 kilo daha alayımda:)

Bu hafta ne yesem çıkardım kızlar bende durum hic iyi değil haftaya düzelirim sanırım bu hafta tartilip moralimi bozmak istemiyorum :/

Bende kilo almak isteyenlerdenim ...
172 boy52 kilo 1 sene öçnce doğum yaptım 73 kiloya kadar yükselmıstım
doğumdan sonra gene tığ gibi oldum ..
su içsem yarıyo diyenlere hayretler içinde bakıyorum

kızlar kilolarımızı yazalım bu haftada doldu ama ben bu hafta sadece 400 gr aldım .52.400 oldum ama iyi bakamadım kendime bakınca hemen 1 kilo alıyrum.üzgünüm .umudum haftaya SALI

ben 44.6 idim şimdi tam tamıma 45 kiloyum yani 400 gr almışım ama olsun inş 45ten aşağı düşmem geriye 5kilom kaldı heheeeeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…