- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
gözdede olabilir
karar verelim iste diger kizlar da baksin ona gore acalim bi tane :)evet canım bu görev senin bence
aynen canım ama bu hafta arkadaşına gidecek abim 1 hafta filan yok yemekler suyunu çekecekooo gozdeciiim vallaa iyisin canim :)
abin geldi, annen dokturuyor amaannn of ooof :)
ben de sacimin uclarina yag surdum bi buraya bakiyorum bi de oyun oynuyorum :)
ogle yemegim de bi koca tabak musakka yarim ekmek ayrandi
aslinda ne dicem biz burda kilo almak ve baska seyler konusup duruyoruz yeni birimiz konu acsa 4 umuz oraya mi tasinsak diyorum:26:
karar verelim iste diger kizlar da baksin ona gore acalim bi tane :)
aynen canım ama bu hafta arkadaşına gidecek abim 1 hafta filan yok yemekler suyunu çekecek
bu başlık bizim zaten yeaaa mirwa girmiyo biz yarışıyoruz :26: istediğimizi konuşuruz
nute da soylesin kizlar ona gore bakalim o zaman duruma kizlar ?hadi bakalım canım
olur bebeğimmmmnute da soylesin kizlar ona gore bakalim o zaman duruma kizlar ?
nute da soylesin kizlar ona gore bakalim o zaman duruma kizlar ?
sorma canim benim de canim cok cekiyor bir aydir biz de insallah piknige gidicez bi gun ayarlayip ")bu arada aç bilaç duruyorum mangal yiycem onu sabırsızlıkla bekliyorum
sorma canim benim de canim cok cekiyor bir aydir biz de insallah piknige gidicez bi gun ayarlayip ")
afiyet olsun simdiden canim, bol bol ekmekle ye :)
merhaba canım herkesin derdi başka işte dediğin gibi allah herkesin gönlüne göre versin :)
bu aralar benim kilo almam hızlandı ama öncesinde ne yediğimi söyleyim :) sabah iki dilim ekmek bir domates akşam yemeğine kadarda bişe yokakşam yemeği normal bi porsiyon :) sanırım en önemlisi boğazdan kesmek zayıflamak için.
tabi bu sağlıksız sabahtan akşama aç durulur mu hiç
bide pelinin dediği gibi sıkıntı streste hayattan koparım ben ne yemek aklıma gelir ne içmek :) regl zamanı ayrı bir durum zaten 3 gün yataktan çıkamıyorum ondada baya kilo kaybediyorum.
bende makarna yiycem nuteeee kalkıp yapabilrsem bir zahmet
kızlar konuyu açtım güzel 53 olmuştum epeydir burdan uzak kalmıştım ama bazı sorunlar ve yorucu iş tepposundan dolayı 20 gün içinde 49.5 düştüm geri geldim bunalımdayım yardım
mirvaciim hosgeldin konuna:)kızlar konuyu açtım güzel 53 olmuştum epeydir burdan uzak kalmıştım ama bazı sorunlar ve yorucu iş tepposundan dolayı 20 gün içinde 49.5 düştüm geri geldim bunalımdayım yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?