Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

aynen canım ama bu hafta arkadaşına gidecek abim 1 hafta filan yok yemekler suyunu çekecek
bu başlık bizim zaten yeaaa mirwa girmiyo biz yarışıyoruz :26: istediğimizi konuşuruz

hadi gozdecim sen az o zaman :) herkes tamam dedi, tum derslerini de gecmissin hem :) yemek icmek yerinde :)
senden keyiflisi olmadigina gore buyrunuz efenim

bu arada aç bilaç duruyorum mangal yiycem onu sabırsızlıkla bekliyorum

sorma canim benim de canim cok cekiyor bir aydir biz de insallah piknige gidicez bi gun ayarlayip ")
afiyet olsun simdiden canim, bol bol ekmekle ye :)

burdan gönderebilsem keşkem canımcım :))
saolasın yemem mi hiç

kendime yalan söyledimmmmmmmmmmmmmmmm yalnızım bunu ben istedimmmmmmmmmmmmmmmm

Cevabın için teşekkür ederim canım

Neden kilo aldığımı şimdi daha iyi anlıyorum, senin o yediklerin benim dişimin kovuğuna yetmez

En kısa zamanda istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin inşallah.

Sevgiler

börülce makarna cacık kiraz yedim baska ne yesemmm

kızlar konuyu açtım güzel 53 olmuştum epeydir burdan uzak kalmıştım ama bazı sorunlar ve yorucu iş tepposundan dolayı 20 gün içinde 49.5 düştüm geri geldim bunalımdayım yardım

kızlar konuyu açtım güzel 53 olmuştum epeydir burdan uzak kalmıştım ama bazı sorunlar ve yorucu iş tepposundan dolayı 20 gün içinde 49.5 düştüm geri geldim bunalımdayım yardım

hoşgeldin biz bu gidişle zaten buradan çıkamayacağız belli ( maratona katıl tekrar alırsın inşallah ne diyeyim

mirvaciim hosgeldin konuna:)
biz biraktigindan 3-4 kilo fazla olabiliriz
ekstradan yaptigimiz bisi yok bol bol yemek yemek :)
ama kahvaltidan sonra b12 vitamini iciyorum ben istah aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…